- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #5.181
kızlar teşekkür ederim ilginize ilk başlarda çok şiş olacak zaten dedi doktorum ilk birkaç gün takmayalım demişti bugün pansumana gittiğimde tak dedi ama ben takmak istemiyom çok canım acır diye düşünüyorum ama galiba şekil alması için takmak lazım ama bu seferde terlerse enfeksiyon falan kaparsa ne olacak ya ne yapsam acaba hem enfeksiyon kapmasından korkuyorum hemde dikişlerimin acımasından ama şekil almsı için gerekiyor galiba ne yapayım kızlar ne diyosunuz
Ben okey'im cnm. Arkadaşlar ne diyorsunuz ???
jeselec,
buluşma için herkes ok diyor anladığım kadarıyla, o zaman 17 aralık için bana randevu alsak mı acaba? doktoru ben mi arayayım? ya da nasıl yapsak ? ben özel mesaj gönderemiyorum henüz, sen bana mail adresini özelden göndersen de şu randevulaşma işin bi konuşsak
tamam canım ben cep numaramı yazarım gerci birbuseylede konuş doktorla ilgili olumlu olumsuz yorumunu, sor onu götürmüştüm ercan beye ben senin icin yarın konuşur, randevu alırım canım ben yanına gidecegim
Yarın dikişlerim alınacak acıyormu arkadaşlar
çok teşekkür ederim canım yardımın için..senin randevun kaçta, ben seni ona göre ararım
Ben de gitmeden önce çok korkmuştum ama hiç acımıyor korkma biraz icinden birsey akıyor gibi oluyor o kadar gözlerini kapa 5dk sürmüyor:) hem de dikişler gidince daha güzel görünüyorlar:)
Ben de gitmeden önce çok korkmuştum ama hiç acımıyor korkma biraz icinden birsey akıyor gibi oluyor o kadar gözlerini kapa 5dk sürmüyor:) hem de dikişler gidince daha güzel görünüyorlar:)
sagol ya işallah süper olurlar o kadar eziyet para degsin bari.icim rahatladı korkmayayım
bütün dikişlerini mi alacaklar? Benim önce iz yapacak olanları aldılar, sonraki hafta çoğunu, birkaç tane de kendinden eriyecek dikiş var onlar duruyor ama banyo yaparken biri, bir tanesi de pansuman yaparken elimde kaldı:) yani çok az kaldı dikiş ben de.
ama her bir dikiş çıktıkça o mavi ipçikler gitikçe, bu arada benimkiler mavi:) daha da güzel oluyorlar:)
[B .!.:Jelesec[/B];21893557]tamam canım ben cep numaramı yazarım gerci birbuseylede konuş doktorla ilgili olumlu olumsuz yorumunu, sor onu götürmüştüm ercan beye ben senin icin yarın konuşur, randevu alırım canım ben yanına gidecegim
Yarın dikişlerim alınacak acıyormu arkadaşlar
ÖZELDEN attım canım numaramı
Canım.. Sana birşey söylemek istiyorum.
Özden ablam var benim .. bu forumdan tanımıştım kendisinide.. çok tatlı biri.
kendiside ameliyat olmak istiyor ama biraz korkuyor sanırımBu hafta cuma ameliyatını korkudan iptal ettirdi
Bu yüzden seninle konuşmak istiyor.. Telefon numaranı kendisine verebilirmiyim.. Sana birkaç birşey soracakmış. ???
Öpüyorum cnm.kendine iyi bak..
mavimi iplermi, benim eriyen dikişim hic yok meme icindekiler eriyen dikiş sadece evet hepsi alınacak, zaten cok dikiş yok lolipop tekniginde cok dikiş olmuyor.seninkiler nasıl canım izler şekli benimkiler cok şiş
aa doğru seninki lolipop şeklindeydi o zaman çok daha az iz var ne güzel
benimki de hala çok şiş, özellikle sabah kalktığım zaman sanki regl olacakmışım da o zaman nasıl davul gibi olurlar öyle şiş ama 10-15 dkkaya geçiyor o hali ama genel olarak özellikle yan kısımları şiş
izler de şu anda bazı yerler kırmızı ve biraz kabarık bazı yerler beyaz ve kahve tonlarında, tam bir karmaşa:)
ama her geçen gün daha iyi oluyorlar bir de ben sürekli fotoğrafladım, dikişlerden önce alındıktan sonra, şimdi de arada bir çekiyorum, eski fotoğraflara baktıkça içim rahatlıyor çünkü şu an daha da iyiler
doktorun izler için krem önerdi mi? benim doktorum ben önermiyorum bazı kişilerde izleri geçireceğiz diye dikiş yerleri daha da kızarıyor kabarıyor kaşıntı yapıyor, o yüzden kullanma dedi ama ben kullanmak istiyorum
günaydın hanımlar, hepinize güzel bir gün diliyorum...
jeselec, dikişlerin alınıyor bugün, dönünce mutlaka yaz olur mu? ben seni arayacağım zaten :)
yeşimaycım, sen nasılsın? seni merak ediyorum, umarım herşey yolundadır..
Oyy kıyamam canım benim.. Hep bu durum bana ürkütücü gelmiştir. Ama sanmıyorum Ercan bey çok hassas biri olarak asla acıtmaz..
Ona güven sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?