S
SuzanA
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ---Lily---
SuzanA ameliyatı yapan doktorunuzun adını ve nerede ameliyat oldugunuzu yazarmısınız
birde kaca mal oldu ameliyat
bende düsünüyürum ama bir türlü cesaret edemiyorum
canım çok fazla doktor araştırmadım ben 2 doktorlar görüştüm..1,siyle telefonda muayene ücreti 150 ytl miydi neydi onu duyunca kafadan elemiştim (gazi hastanesinde bir doktordu)2.ise devlet hastanesinde bi bayan doktor evet iyiydi belki ama işimi şansa bırakamazdım .çünkü bu göğüs..çünkü estetik duruşu ,istediğim tam ölçüde olması ve bununla beraber ilgi alaka insaniyet çok önemliydi..bu yüzden 3, görüştüğüm doktoruma (NEBİL BOZDOĞAN) her açıdan ısındım..ve şimdi görüyorumki kesinlikle en doğru kararı vermişim..
ilgisi insaniyeti işini bu derece harika yapması son ana kadar (korktuğum için:)) elimi bırakmaması..ameliyat sonrası bizi eve bıraktırması..sabah düşünüp yiyecek bişeyler getirmesi..arayıp sorması cesaret vermesi..asla unutamayacağım şeyler bunlar...
benim göğüs küçültme ,dikleştirme aynı zamanda yüzümde bir izede müdahale etti ( dikiş izi vardı..şuan bebek teni gibi bi ten görünüyo az az alttan cumartesi bu yaramı temizleyecek..dikişler alınacak..sanırım hızlı iyileşiyorumm ..(MAŞALLAHHHHHHHHHH)..hepsi bana 4,250 ytl ye mal oldu...(ama sadece göğüs küçültme dikleştirme için ne der görüş,benim ekstra bi düzeltmemde vardı çünki)
pek çok özel muayenehanede pek çok doktor bilgi verme danışmanlık ücreti talep ederken Nebil beyde ücretsiz muayene oluyorsun canım..bence git görüş hiçç ama hiçç pişman olmayacaksınn..ve bu sitede Nebil beyi tavsiye eden arkadaşlara çokkk teşekkküürr ediyorum...hep reklam sanıp korkuyordum..insan görüşmeyene kadar kesinlikle anlamıyor..
sakın korkma canım ..çünkü korkaklık olarak sıramı kimseye kaptırmam:))