- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #4.441
ameliyatıma 20 gün kaldı ama ne ameliyattan korkuyorum ne anesteziden ne de sonraki ağrılardan. Bilen biri rahatlatsın beni ihtiyacım var. Hayattki en büyük fobim iğne ve damarlarım. Damar yolu açacaklar ya çok mu acıyacak((
hazirandacım senin sütyene geçişin bana göre erken olmuş .bana 1 ay tak dedi. gerçi telli olmayan sütyen zaten toparlayıcıya benziyor.o kadar farketmez sanırım
ben göğüslerimi küçültmek istiyorum fakat daha bir çocugum yok bi zararı olurmu çok merak ediyorum ailem bir çocuk olmadan operasyon geçirmeme karşı bilgilendirirseniz sevinirim
canım geçmiş olsun. Benden önce ameliyat olmuşsun ben 5 temmuzda oldum bugün drenler çıkacak korkuttun beni. Bende negüzel hiç sıkıntı çekmeyenlerdenim diye seviniyordum .canım acıyacak diye bekleyecem şimdi.
yaaa birbuse lütfen bana özelden doktorunun ismini ve maliyetini atarmısın ve hastane ismini bende eylül-ekim gibi yaptırmak istiyorum çok korkuyorum ama kurtulmak ve normal insanlar gibi hayatıma devam etmek istiyorum.. Ve diğer arkadaşlar ameliyat olup memnun olan bana doktor isimlerinizi özelden atarmısınız .. Lütfennnn...
bitanem korkulacak hiçbirşey yok sakın korkmaHeleki bu lafı benim kadar korkak bir insan söylüyorsa Tekrar deseler asla tereddüt etmem Yalnız şiddetle diyorum ben Fiyatıda 2.700 euro cnm. Ama 1 in 3 ün asla hesabını yapmayın kendinizi güvenli ellere bırakın Ben asla pişman değilim ...
doktorunuzun adı nedir yazmanızın bir sakıncası var mı ?
Doktorunuzla konuşursanız süt kanallarına zarar verp vermeyeceğini söyler. Benim doktorum sende sorun olmadıkça bir problem çıkmaz, ben dokunmuyorum dedi.
ker merhaba,
sen ne zaman ameliyat olacaktın?ameliyat sonrasını bizimle paylaşırsın değil mi?
Geçmiş olsun,
ben de eylül sonu küçültme ve dikleştirme ameliyatı olmaya karar verdim ama hala korkularım var. Doktorunuzun adını benim özel mailime gönderirimisiniz bir de kesi izleri hakkında bilgi almak istiyorum. Vertikal (lolipop mu ? yoksa ters T mi)
cok teşekkürler
sevgili ozdy; valla aynı sorular benim kafamda da dolaşıyor : doktor ,doktor,doktor.... iyi bir doktor bulmak ne kadar zormuş ben bir tane buldum kendisi iyi bir doktor olduğu kesin ama fiyatı 45oo euro olunca fazla geldi kendiside bana zaten doktorunu iyi seç diye önerdi.. eylül-ekime kadar vaktim var ama her msjı dikkatle okuyorum ama her msj burda gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum dahası burda uyaran arkadaşlarda oldu zaten gittiğim doktor da uyardı bu konuda.. ama biz kime güvenipte ameliyat olacağız sanırım en sonunda üniversite hastanesine gidip orda proflara görünücem hiç değilse oradaki proflar şimdi özel hastanelerde çalışan doktorları eğiten doktorlar.. arkadaşlar düz mantık kurdum kimse alınmasın ama artık çok yoruldum :))))) kimse doktorunu doğru dürüst açıklamıyor ve maliyetini... lüften özelden msj atarmısınız tecrübeli olanlara sesleniyorum.. bu arada özel msj için 100 gönderiyi geçmek ne kadar saçma geldi bana belirtmeden edemicem adminlerim..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?