- 31 Ağustos 2008
- 44
- 0
-
- Konu Sahibi ---Lily---
şebnemcim çok büyük geçmiş olsun ,ooohhh.rahatladın ya(darısı başıma ).....ya ben istanbuldayım ama hala içime sinen bir doktor bulamadım,bayram dönüşü olmak istiyorum nasipse.ama doktorda karar vermek çok zormuş,bakalım haftaya fatih dağdelenle görüşmeye gidicem inşallah içime siner.suzan ve sen anlaşılan memnun kaldınız doktorunuzdan bende ankarada yaşasaydım inan sadece tavsiyelerinizle bile ameliyat olurdum nebil beye.burda bildiğiniz iyi bir doktor varmı arkadaşlar şöyle hastasıyla ameliyat öncesi ve sonrasında iyi bir diyaloğu olan.fatih bey için çok çok iyi bir doktor ama? hastasıyla ilişkisi minumum seviyede diye okudum hep buda beni rahatsız etti e ameliyattan sonra sıkıntım olsa rahat rahat arayamayacakmıyım? dimi ama yaaa( neyse bana iyi bir doktor tavsiye eden olursa çok sevinirim..şebnem sana tekrar tekrar geçmiş olsun.suzan sanada kolaylıklar diliyorum herşey gönlünce olsun........
lynn ve şebnem ikinizide çok geçmiş olsun:)
Yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu inanın.Mutluluğunuz cümlelerinizden akıyor resmen.
Bende ameliyat olmayı düşünüyorum yaklaşık son bir yıldır.Tuğrul Bey le telefonda görüşmüştüm .Randevu aldım ancak o gün beni tutan trafik ve onun yetişmesi gereken bir yer olunca görüşemedik.Ama ilk fırsatta gideceğim.Sadece şuan duyduğum korkudan dolayı geciktiriyorum sanırım. Yazdıklarınızı okudukça cesaret geliyor gerçekten çok teşekkürler paylaşımlarınız için.Okuyunca şimdi gidesim geliyor ameliyata ama randevu için ararken korku sarıyor. Ben muayene ve ameliyata giderken yazdıklarınızı tekrar tekrar okuyacağım :)
Lütfen sizde ameliyat sonrası evrelerinizi paylaşmayı ihmal etmeyin
Benim ağrı eşiğim çok düşüktür tansiyonumun sürekli düşmesi gibi sorunlar yaşıyorum.Yaşayacağım acı bir yana ameliyattan bir daha uyanamamaktan korkuyorum
şebnemcim çok büyük geçmiş olsun ,ooohhh.rahatladın ya(darısı başıma ).....ya ben istanbuldayım ama hala içime sinen bir doktor bulamadım,bayram dönüşü olmak istiyorum nasipse.ama doktorda karar vermek çok zormuş,bakalım haftaya fatih dağdelenle görüşmeye gidicem inşallah içime siner.suzan ve sen anlaşılan memnun kaldınız doktorunuzdan bende ankarada yaşasaydım inan sadece tavsiyelerinizle bile ameliyat olurdum nebil beye.burda bildiğiniz iyi bir doktor varmı arkadaşlar şöyle hastasıyla ameliyat öncesi ve sonrasında iyi bir diyaloğu olan.fatih bey için çok çok iyi bir doktor ama? hastasıyla ilişkisi minumum seviyede diye okudum hep buda beni rahatsız etti e ameliyattan sonra sıkıntım olsa rahat rahat arayamayacakmıyım? dimi ama yaaa( neyse bana iyi bir doktor tavsiye eden olursa çok sevinirim..şebnem sana tekrar tekrar geçmiş olsun.suzan sanada kolaylıklar diliyorum herşey gönlünce olsun........
Şebnem ve Lynn, ikinize de geçmiş olsun. Artık daha keyifli bir hayatınız olacak. Deneyimlerinizi paylaşmanız çok güzel. Bizi de cesaretlendirdiniz.
Ücret farkı yüksek mi ikinizin doktoru arasında. Ne kadar ödediniz?Ve Nebil Bey hangi hastanede? Nasıl ulaşabiliriz kendisine?
ŞEBNEMCİİİMM geçmiş olsun çok dua ettim sana..cidden..ben bugün gittim görüşmeye acaaba benden önce kontrole gelen senmiydin :) seni sordum sekretere ama ismi şebnem dedim..:) yada furkan :) oda çıkaramadı belki ben heyecandan yanlış söyledim..bilmiyorum..bende nebil beye olucam canım..kendisiyle ilk konuştuğum anda ilgisi insaniyeti sevecenliği zaten yetti...detaylı muayenesi ve sen nasıl istiyorsun diye ısrarla sorması..zaten işini en iyi yapmaya çalıştığını gösterir..şebnemcim..çoğu gitti azı kaldı..çok ama çokk heyecanlıyım ve mutluyum..böyle tatlı bir doktora denk gelmem Allahın sevgili kulu olduğumu gösterir..Allahım çokk teşekkürler..
bu arada şebnemcim ismim Suzan:)) bana suzan diyebilirsin..giy bu hafta cicileri..bizim yerimize de..bekliyorum güzel haberleri
Saol bitanem bende sana edeceğim inşallah. sana özel mesaj yazdım bakmayı unutma.
Evet bizimde en çok üstünde durduğumuz bitince sen mutsuz olma, sütyen getirebilirsin, foto getirebilirsin, ben bu göğüsden 5-6 farklı göğüs yapabilirim ama senin mutlu olman önemli demişti. Allaha çok şükür mutluyum:) Seninde memnun kalmana inan çokkk sevindim, nebil Bey konusunda hiç pişman olmayacaksın.
Kızlar selammmmmmmmmm.
Evet bittii :) Özetle mutluyum.
Çok mu kolaydı ? hayır..
Çok mu zor du? hayır..
Pazar günü 11 de girdim. Eşim ve kız kardeşimle gittim. Çocuklarımdan ayrılmak zor oldu. hanii bir daha göremezsem ihtimali
Allaha çok şükür şimdi daha mutlu bir anneleri var.
Gelelim detaylara..
Dr.um nebil bey bir başka cerrahla geldiler. Ölçümler çizimler yapıldı. Damar yolu açıldı sedye ile tam odadan çıkarken hemşire sakinleştirici yapacağım dedi, bende sakinim ben gerek yok dedim, olsun yapalım dedi :) meğer anesteziymiş. :) Odada çıktığımı ve odada kardeşimin benimle dalga geçtiğini hatırlıyorum. abla iş yerinde kimden nefret ediyosun diyo, bende saşmalama selda dedim:) Bune biçim anestezi hiç dökülmedi bu dedi:) Ama sonraki 2-3 saatide pek hatırlamıyorum sadece epey üşüdüm. ,Ayılırken 2 çocuğumun adlarını sayıklamışım. Kendime geldikten sonra gerçekten ağrı sızı pek hissetmedim. Sadsece çok halsizdim. Tansiyon problemimden (benimle ilgili) dolayı ilk gün ayağa kalkamadım. Ertesi gün kalktım. Hastanede 1 yerine 2 gece kaldım. Yine halsizlik nedeniyle bunuda son 2 yıllık yoğun ve dinlemenden geçen yaşantıma bağlıyorum .
Göğüslerimden 1.500 gr. çıkmış.Girmeden şunu söyledim. ÇOk küçük olmasın. 85-90 arası ama 90da olmasın:) Çok ayrık olmasın:)
Çıkınca sargılardan bakınca bile küçüldüğü öyle belliydi ki. Resmen hafiflediğim sırt ağrılarımın geçtiğini daha hastanede anladım :)
Amaliyattan çıktım eşim 3-4 saat yanımdaydı. Sonra çocukları devralmaya giitti, annem geldi. 2 gün boyunca yemeklerimi annem yedirdi.Birazda naz yaptım sanki :) Dr. sonda tavsiye ederim istersen ameliyat esnasında takalım dedi, ok. dedim ve çok işime geldi. Hastaneden çıkarken hiç hissetmeden çıkardılar.
Dr.umun ilgisi anlatmakla bitmez. Hep destek ve moral oldu. Fakat beni 2. gün bir moralsizlik kapladı.Halsizlik ve yorgunluk, çocuklarımı görememek, acaba küçük mü oldu tereddütü, ayrık görünüyor galiba gibi şeyler biraz motivasyonumu düşürdü. Eve girdim küçük çocuğum bana küsmüşSeyahata gidip dönüşte kaza yaptığımı öğrenen 1 ci sınıf öğrencisi kızım bana sarılamanın verdiği üzüntü, hareket kısıtımın olması ve sargılardan dolayı ufak bir depresyon geçirdi
Dün kontrole gitttim çok rahat şekilde eşofmanlarımı giydim, saçlarımı kendim tarayıp topladım. Ofiste ameliyatıma giren diğer cerrah karşıladı beni, montumu aldı, odayı ısıtmış, tvyi açtı, valla düşünülmek çok güzel. Sargıları açtı bu en kötü hali dedi hergün daha iyi olacak dedi, fakat ben bakmak istemedim vede bakmadım. sargılardan kurtulmak iyi oldu, fakat direnlerde hala sıvı biriktiği için Nebil bey geldiğinde çıkarmayı istemedi, çıkarırsa o sıvı içerde birikip sıkıntı yaparmış bende okey dedim:) Dikiş yok zaten arkadaşlar estetik dikişle oluyor. Dikişlerin etrafı pomatladı ve bantladı. Göğsümü görebildim.
Büyüklükle ilgili endişlerimi nebil beye ilettim. Bana bıraksaydın daha küçük yapardım dedi.Gayet dolgun ve diri duruyorlar dedi, sonra tepeden bir basktım ve ilk kez mutlu oldum. Sonra ofisten bir bayanla sütyen adık dünden beri kendimi mutlu hissediyorum. Artık kıyafetlerimi kendimi giyip çıkabiliyorum. Aynabakmak hiç bu kadar keyifli olmamıştı, annem seninde belin varmış dedi:) Vallahi çok inceldim, göğüslerimde istediğim gibi dolgun eskiye göre çokkkkkk küçük.
Nebil beye ne kadar teşekkür etsem azdır. Günde kaç kere aradı bilmiyorum. Bir dr. bu kadar insancıl, bu kadar işinin ehli, bu kadar ince olamaz gerçekten.
Lynn arkadaşım çok geçmiş olsun sanada. Sen daha kolay atlatmışsın sanırım. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.
Buradan daha önce ameliyat olup tecrübeleri paylaşan tüm arkadaşlarıma (özellikle doriadora, bunebu(eda) ve Bursalı bir arkadşşım vardı ona ) teşekkür ediyorum. katkınız büyük.
Vlla bende herkese öneriyorum.Drenlerimde yarın çıkıyor.
Yine yazarım.
Asyacım oyalanmadan Nebil beyle görüş. paragöz olmadığını 1 yerine 2 gece yaatıp bir kuruş bile istememesinden anlayabilirsin. Sorun olursa yaz şeker. İnşallah darısı isteyen herkese.
Canım çok geçmiş olsun sana da kurtulduk :))) Ben hala göremedim göğüslerimi yarın 14.30 da çıkacak sarılarım merakla bekliyorum.Benim dren takılmadı ama kan geliyor arada ona biraz canım sıkılmıştı ki Tuğrul Bey çok normal olduğunu söyledi. Şuan bütün işlerimi kendim yapıyorum ameliyat gözünde büyütülecek birşey değilmiş göğüslerinden şikayeti olan herkes düşünmeden yaptırsın diyorum. Herkese kolaylıklar....
canım gecmış olsun bende istıyorum tuğrul bey hangi hastanede ve kaça oldun iz kaldımı.bıde nebılım bı farklılık hıssettın mı.benımde buyuk baya sankı yuk var.omuzlarımda .baıları memnun olmuo kuçulme konusunda.bıde fakülte hastasınde olan var mı yada senın bı arastrman varmı
Cevabin icin tesekkür ederim.
Bu site bana baya bir kuvvet verdi zaten kim ne yazmis hepsini okudum.
Benim ameliyat günüm 20 Aralikda bir aksilik cikmazsa insallah gecen sene de biletleri almisken vazgecmistim ama bu sefer vazgecmiycem insallah..
Tugrul Turan nin internet sitesi yok googleden bulamadim burdan bir arkadas Mail adresini verdi bana yazdim henüz bir cevap gelmedi ..
Benim maille görüstügüm cok doktor oldu ücretler havada ucuyor kimi 11 milyar diyor kimi 8 milyar kimi 5 milyar diyor fiyatlar neden bu kadar degisik anlamadim.. Sen ne kadar ödedin benim Türkiye gelince doktor doktor gezme sansim yok 1 hafta kalicam karar verdigim bir doktorum var aslinda Fatih Dagdelene olucam .Yinede acaba diyorum ..
neyse sana tekrar gecmis olsun canim ..
kelebek000 ve dicle... yukarıda biryerde resmim olucak onu bulup iyice bakın... dr tuğrul bey kendi bulduğu barbie diye yeni bir teknikle küçültüyor... bakın başka bi çok arkadaş var farklı yerlerde ameliyat olmuş olan... herkese geçmiş olsun... ama bu göğüs güzelliğinde olduklarını sanmıyorum ve hep bunun gibi göğüsler görüyosun bu doktorda... ben gittiğim hiçbir doktorda bunun gibisini görmedim oysa... ve bu para ile ölçülemez bence... aynı ameliyat değil ki aynı ücret olsun? göğüsünü küçülttürmek isteyenler ve imkanı olanlar tuğrul beyle görüşmeli... gören bilir... benden hatırlatması.... herkese iyi bayramlarrrr :)
kelebek000 ve dicle... yukarıda biryerde resmim olucak onu bulup iyice bakın... dr tuğrul bey kendi bulduğu barbie diye yeni bir teknikle küçültüyor... bakın başka bi çok arkadaş var farklı yerlerde ameliyat olmuş olan... herkese geçmiş olsun... ama bu göğüs güzelliğinde olduklarını sanmıyorum ve hep bunun gibi göğüsler görüyosun bu doktorda... ben gittiğim hiçbir doktorda bunun gibisini görmedim oysa... ve bu para ile ölçülemez bence... aynı ameliyat değil ki aynı ücret olsun? göğüsünü küçülttürmek isteyenler ve imkanı olanlar tuğrul beyle görüşmeli... gören bilir... benden hatırlatması.... herkese iyi bayramlarrrr :)
Arkadaşlar bu kadar büyütmeye ne gerek var kimse diğer doktorları karalamıyor. Elbetteki Tuğrul Bey kadar güzel yada ondan daha güzel göğüsler yapan insanlar vardır. Herkes memnun kaldıysa kendi doktorunu övüyor. Ben Tuğrul Beye ameliyat oldum, memnun kaldım ve herkes gbi tecrübelerimi paylaştım burda diğer arkadaşlarla, ama asla diğer doktorlar için kötü birşey demedim bilmeden de kimsenin demeye hakkı yok. Tekniği farklı olabilir ama iz kalmayacağı konusunda hiçbir iddası yok diğer teknikler gibi onunda yaptığında t şekilinde iz kalıyor. Birtek emzirme konusunda kesin konuşuyor. Sigara konusunda da arkadaşım ben sana yazmıştım ben kullanmıyorum zaten sigara genel olarak sağlığa zararlı bunu herkes de biliyor ama Tuğrul Beyin dediği bu ameliyatı olmak için illada sigarayı bırakmayı beklemene gerek yok demesi. Değil göğüs küçültmek başka herhagi bir ameliyat da olsan sigara kullanmıyorsan narkozu vucudundan daha çabuk atarsın ama kullanıyorsan biraz daha fazla sıkıntı çekersin hepsi bu.Tuğrul Beyden bahsedildiğinde bu kadar tepki vermenize gerek yok. İnsanlar sadece burda sizler gibi tecrübelerini paylaşıyorlar.Ben oldum memnunum ve burda sizlerle paylaşmak istedim.Ameliyat olmak içinde 11 milyar falan vermedim. Ameliyatımı başka doktor da yapsaydı ondan da memnun kaldıysam aynı şekilde bahsederdim.Kimse sonuçta burda doktorundan bahsederek ondan para kazanmıyor neden reklamını yapma ihtiyacı duysun.