Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

şebnemcim çok büyük geçmiş olsun ,ooohhh.rahatladın ya(darısı başıma ).....ya ben istanbuldayım ama hala içime sinen bir doktor bulamadım,bayram dönüşü olmak istiyorum nasipse.ama doktorda karar vermek çok zormuş,bakalım haftaya fatih dağdelenle görüşmeye gidicem inşallah içime siner.suzan ve sen anlaşılan memnun kaldınız doktorunuzdan bende ankarada yaşasaydım inan sadece tavsiyelerinizle bile ameliyat olurdum nebil beye.burda bildiğiniz iyi bir doktor varmı arkadaşlar şöyle hastasıyla ameliyat öncesi ve sonrasında iyi bir diyaloğu olan.fatih bey için çok çok iyi bir doktor ama? hastasıyla ilişkisi minumum seviyede diye okudum hep buda beni rahatsız etti e ameliyattan sonra sıkıntım olsa rahat rahat arayamayacakmıyım? dimi ama yaaa( neyse bana iyi bir doktor tavsiye eden olursa çok sevinirim..şebnem sana tekrar tekrar geçmiş olsun.suzan sanada kolaylıklar diliyorum herşey gönlünce olsun........

Canım ben sana Tuğrul Turan ı tavsiye ederim. Herkes bu sitede çok paracı olduğunu söylemiş ama inan değil işini gerçekten ii yapıyo ve fiyat konusunda yardımcı oluyor. Acaip de ilgili. Ben Tuğrul Bey de ameliyat olanların burda yazdıklarını okuyunca gerçekten bu kadar iimidir burda yazılanlar doğrumudur die düşünüyodum çok yeni ameliyat oldum ve şuana kadar hiçbir memnuniyetsizlik yaşamadım.3 doktorla görüşdüm 3. sü Tuğrul Beydi. Ondan sonra bi başkasıyla görüşmeye ihtiyaç duymadım. Bikaç doktorla görüş sonra onunşa görüş ne demek istediğimi sende anlayacaksın....

lynn ve şebnem ikinizide çok geçmiş olsun:)
Yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu inanın.Mutluluğunuz cümlelerinizden akıyor resmen.
Bende ameliyat olmayı düşünüyorum yaklaşık son bir yıldır.Tuğrul Bey le telefonda görüşmüştüm .Randevu aldım ancak o gün beni tutan trafik ve onun yetişmesi gereken bir yer olunca görüşemedik.Ama ilk fırsatta gideceğim.Sadece şuan duyduğum korkudan dolayı geciktiriyorum sanırım. Yazdıklarınızı okudukça cesaret geliyor gerçekten çok teşekkürler paylaşımlarınız için.Okuyunca şimdi gidesim geliyor ameliyata ama randevu için ararken korku sarıyor. Ben muayene ve ameliyata giderken yazdıklarınızı tekrar tekrar okuyacağım :)
Lütfen sizde ameliyat sonrası evrelerinizi paylaşmayı ihmal etmeyin
Benim ağrı eşiğim çok düşüktür tansiyonumun sürekli düşmesi gibi sorunlar yaşıyorum.Yaşayacağım acı bir yana ameliyattan bir daha uyanamamaktan korkuyorum

Canım teşekkürler. Sakın korkma. Ben iğne olmaktan bile korkan bi insandım ben cearet ettiysem herkes eder bu ameliyatı olmaya inan bumuymuş diyceksin bukadar neden bekledim diye kendine kızacaksın. İğne acısı bile hissetmiyorsun damar yolu açıyorlar ve narkozubile ordan veriyorlar. Ben odadan bi çıkışımı hatırlıyorum ameliyathaneye girişim bile yok hafızamda uyandığımda yatağımdaydım. Sadece 1gün sıkıntı çekeceksin ağrıdan değil oda rahat hareket edememekten. Güzel göğüslere kavuşmak için değer bence 1 gün sıkıntı. İhmal etme ve biranönce randevunu al canım.Hayati bi riski kesinlikle yok. Alkol ve sigara kullanmıyosan ayılman çok da kolay olur bence.Hadi cesaret diyorum :))))

Canım öncelikle kolay gelsin..ben bu site aracılığıyla ameliyat olmaya karar verdim..cesaretimi bu sitede topladım hatta buldum..doktorumu da bu sitede buldum..buyüzden bu sitenin benim için ayrıca önemi var..Nebil beyi araştırırken diğer sitelerde genel anlamda ona soru soran danışan herkese yardımcı olmaya çalıştığını gördüm..buda tabiki onun ne kadar ilgili bir doktor olduğunu gösteriyordu zaten ama yinede gitmek görmek lazımdı..gittiğimde 3 kat fazla ilgiyle karşılaştım..ama bildiğim kadarıyla Nebil beyin istanbulda da hastaları var..onuda bi sitede okumuştum..yani istanbula da gittiğini ..ama istersen kendisine sorarım istanbula hala gidiyormusunuz? diye..
umarım en güzel deneyimlerinden birini yaşarsın..mutluluklar ve başarılar diliyorum..

canım nebil beye ulaşmak istiyosan internet sitesi var ..nebil Bozdoğan..ismini yazınca sitesi direk çıkıyor..biz 4,250 ye anlaştık çünkü yüzümde ufak bi problem var bi rütuş yapacak..o kadar tatlı ki benim içimi okudu sanki...ödemeyi de canım annem yapacak..( bu konuda çok kötü hissetsemde kendimi ona birgün fazlasıyla ödeyeceğim..bana sen yeterki mutlu ol yavrum dediğinde ağlaayacaktım..hem mutlu hem hüzünlüydüm tuhaftı iştee..sanki gelin oluyorum gibi hissettim ya:))
Anneler iyi ki varsınız....
İyi doktorlar ....siz de............

Kılzar hepinize teşekkür ederim, umarım sorun olan herkes kurtulur.
Geçen hafta şu saatlerde endişe içindeydim, bugünse sıkıntılarım nerdeyse bitti ve çok mutluyum.

kararınızı verin, randevunuzu alın hatta kapora verin ki vazgeçmeyin, ben en ağır atlatanlardan oldum sanırım:) ama özel durumlarım vardı. Ama inanın herşeye değer biran bile ahhh ne yaptım demedim. Artık tadını çıkarma zamanı:) İnanın 5 kg vermiş gibi ince görünüyorum. Allahtan kg.da verdim. Umarım insanlar zayıflamama bir de emzirmeyi kestikten sonraki göğsün küçükülmesine yorarlar. Bugün gözüme dahada güzel göründüler:) Tepeden tabiki:)

Bugün kontroldeydim, drenlerim çıktı ve çokkkk rahatladım. Sol göğüs ucunda hafif morluk varmış, ben hala bakmadım :) o yüzden pomat kullanacağım. Bayramın ilk günü bile kontrole gideceğim.
Suzancım görmüş Nebil Beyin ne kadar insancıl olduğunu, o gün bile vakit ayırıyor. Pansuman yapacak aslında yarın banyo yapabilirdim ama yapmasam daha iyi olursa yapmayım dedim, ve erteledik.

Saol bitanem bende sana edeceğim inşallah. sana özel mesaj yazdım bakmayı unutma.
Evet bizimde en çok üstünde durduğumuz bitince sen mutsuz olma, sütyen getirebilirsin, foto getirebilirsin, ben bu göğüsden 5-6 farklı göğüs yapabilirim ama senin mutlu olman önemli demişti. Allaha çok şükür mutluyum:) Seninde memnun kalmana inan çokkk sevindim, nebil Bey konusunda hiç pişman olmayacaksın.

CANIM sağol iyi dileklerin için..benim yazılarımı burdaki mesajlarımı takip edenler görücekleri ki doktor konusunda ne kadar korkağım..inan çok tereddütlüydüm ..diğer doktorları daha ararken bile içimden bi ses olmayacak boşuna arama diyodum..ama nebil beyi aradığımda hiç bi kuvvet beni olumsuz düşünmeye itemedi..ne yapsamda ondan randevu alma konusunda kararlılığımı yenemedim( genelde aşırı kararsızımdır)..demekki kısmet kader..çok dua etmiştim iyi bi doktora denk geleyim diye ..:) o da Nebil beymiş..

Şimdiden burda deneyimlerini bizimle paylaşıp bizlere cesaret veren arkadaşlarımızın ve bu sitenin kurucularının Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum..

ayyyyyyyyyyyy şebnemcim yaaa çok sevindim iyi olduğunaa
annem ve kızkardeşimle bayram tatili için termale geldim yalova
inanın burda çalışanlar bile beni zayıflamış gördü (bikaç yıldır 2 bayramdan birinde mutlaka geliyoruz buraya)
yaşasın diyorum herkesin adına

bu ameliyatı yaptıran yaptırmaya niyetli olan bütün büyük göğüslü arkadaşlarıma yaşasın diyorum

ya kızlar ne düşündüm biliyor musunuz
hani mesela insan doktor-kuaför vs tavsiye etmeye çekinir
ama biz burda gönül rahatlığıyla olun bu ameliyatı diyoruz
yani gözümüz kapalı yaptırın diyoruz
bu çok önemli bence
çünkü gerçekten acaip bir durum

normalde kimse bu riski almaz
hani allah korusun kötü bişey olursa diye

ama okuduğum gördüğüm konuştuğum herkes ne olursa olsun iyi ki yaptırmışım diyor
bu gerçekten süper bi durum
insna yaptırdığı-yaptırmayı düşündüğü için daha iyi hissediyor kendini

kendi adıma birazcık payım da olsa bu mutlulukta çok seviniyorum

şebnemcim maksimum 2 hafta veriyorum sana
hayat herşey bak daha güzel olacak

ben dün gecikmeli de olsa gidip çok güzel 2 sütyen aldım kendime
heryeri dantel 85 beden verdi tezgahtar bana
cuk diye de üstme oldu

ama çok komik
kız bana diyor ki
kaç beden
bilmiyorum ki diyorum kaç beden
siz göz kararı verin
nasıl olur hanımefendi diyor bana
insna bilmez mi bedenini
yeni operasyon geçirdim dedim
o yüzdne bilmiyoryum

ay kız bana demez mi
ay çok güzel büyütmüşsünüz

haha ne diyeceğimi şaşırdım
iç sesim ne büyütmesi yavrucum kafam kadarlardı da ancak bu kadar küçültebildim demek istedi ama engelledim kendimi

ay hadi iyi haberlere devam

öptüm herkesi

şimdiden de iyi bayramlar
kocaman öptüm hepinizi

cicim sana da geçmiş olsun

ben mesela düşünüyorum şimdi
estetik operasyon yaptırmış bi insanım şu anda falan diye
ama yok

yani bence bizimki estetik bi durum değil
sağlıkla ilgili bi durum
duruşum düzeldi
psikolojim düzeldi
kuyafetlerim güzelleşti
gülüşüm bile güzelleşti

bi de çok komik
yani normal sıradan insnalar olan bizler bile estetik operasyon geçirdiysek
ben artık hiç inanmıyorum sibel canlar gülben ergenlere

doğallarmışmışmış :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar dün sargılarım çıktı sonuç mükemmel şiş hali bile çok güzel geldi gözüme eski hali aklıma geldikçe bu kadar beklediğim için kızıyorum kendime. Artık vitrinlere daha farklı bi gözle bakabilcem. Dün spora gittiğim hoca gördü naptın sen çok zayıflamışsın dedi herkes 3 kilo zayıflamış gibi oldun diyo onları duyunca daha bi mutlu oluyorum. Bu mutluluğumu sizlerlede paylaşmak istedim bana da bu site acaip cesret verdi. Umarım bizim yazdıklarımızda henüz olmamış arkadaşlarımızı cesaretlendirir. Bu arada ameliyat izini dert edenlere söylüyorum benim göğüslerim büyükken mememin altında oluşan kızarıklığı gördüm de ameliyat izi bile o kdar kötü olamaz. O yüzden sakn izleri dert etmeyin arkadaşlar. Dilerim bu mutluluğu hepiniz yaşarsınız....Herkesin bayramında kutluyorum.

kelebek000 ve dicle... yukarıda biryerde resmim olucak onu bulup iyice bakın... dr tuğrul bey kendi bulduğu barbie diye yeni bir teknikle küçültüyor... bakın başka bi çok arkadaş var farklı yerlerde ameliyat olmuş olan... herkese geçmiş olsun... ama bu göğüs güzelliğinde olduklarını sanmıyorum ve hep bunun gibi göğüsler görüyosun bu doktorda... ben gittiğim hiçbir doktorda bunun gibisini görmedim oysa... ve bu para ile ölçülemez bence... aynı ameliyat değil ki aynı ücret olsun? göğüsünü küçülttürmek isteyenler ve imkanı olanlar tuğrul beyle görüşmeli... gören bilir... benden hatırlatması.... herkese iyi bayramlarrrr :)

Kiraz merhaba. bende yaklaşık 10 gün önce Tuğrul Beye ameliyat oldum. Görüntü dediğin gibi çok güzel.Göğüsler dimdik duruyor. Tuğrul Bey gerçekten çok iyi bir doktor. Ancak birşey sorucam benim şuan bile gözüme büyük geliyor göğüslerim Tuğrul Bey de şiş olduğunu ve daha ineceğini söylüyor. Senin ilk olduğunda sonrasında çok farkettimi göğüs ölçülerin? Tuğrul Beyin şuana kadar olucak deyipte aksi olan birşey olmadı ama yine de merak ediyorum...

Arkadaşım burası REKLAM Panosu DEĞİL..bu tuğrul beyde ALLAH değil.Lütfen yorum yaparken dikkatli olun.. tıp fakültesinin 6 yıl sürüyor..ve diğer doktorlarımızda tuğrul bey gibi aynı eğittimi alıyor..
11 MİLYARI olan gitsin olsun ameliyatını ama gelip burda diğer doktorların yaptığı işleri görüp görmeden ""diğer doktorların yaptığının tuğrul beyinkiyle aynı güzellikte olduğunu sanmıyorum "" deemeyin..burada ameliyat olan herkes önce size mi açıp gösterdiler göğüslerini?? bilip biklmeden yorum yapmayın...BİRİLERİNİN REKLAMINI YAPACAĞIZ DERKEN DİĞERLERİNİ KARALAMAYIN!!!!!

Lütfen artık bu tuğrul bey konusu kapansın..cidden İlk andan beri hep reklamının yapıldığını hissettim..zaten diğer doktorların işinin bu kadar iyi olacağını sanmıyorum derken MAKSAT anlaşılıyor..herlade bu tuğrul beyin reklama ihtiyacı yoktur sosyete ve ünlülerin doktoru olduğuna göre..
bu ameliyatın her zaman koplikasyona açık iz bırakıcı bir ameliyat olduğunu Herkes söylüyor..ama Tuğrul bey diyorki..

-SON ANA KADAR SİGARANI İÇEBİLİRSİN...
-İZ KALMAYACAK
- EMZİRECEKSİN
-KOMPLİKASYON OLMAYACAK..

Arkadaşlar hiç bir doktor sigara konusunda bukadar serbest davranamaz..Eğer Hipokrat yemini ettiyse..Sonuçta hastasının sağlığını düşünüyorsa bu tür Garantileri de veremeez...
her zaman % 1 lik te olsa bi sorun çıkma ihtimali olabilir..Araştırdığım tüm sitelerde tüm doktorlar sigarayı kesinlikle ameliyat öncesi ( en az 1 ay önce) bırakmalısınız..
kalacak izlere hazırlıklı olmalısınız.
emzirme kapasiteniz daralabilir..ama tamamen kesilmez.. diye yazarken bu Tuğrul bey tüm bunların aksini iddia ediyor..yapmayın..ALLAH İÇİN..

reklamını yapacağız diye masum insanları oyalamayın..çünkü burada 11 milyar verebilecek birilerinin olduğunu sanmıyorum..belki 1 tane veya 2...gerisi sizsiniz zaten..habire Övüyorsunuz..

neyse mesajıma Ömer hayyamdan bir rubaiyle son veriyorum:))

Bilgenin yüreğinde her dilek,
Anka kuşu gibi gizli gerek.
Damla nasıl inci olur denizde:
Sedefler içinde gizlenerek.

Anlayanlara...

Bune buu formdamısın:) hoşgeldin..öncelikle umarım iyisindir..bomba gibisin eminim..en azından istediğini giyebiliyorsun..bence ocakta olucam az kaldı..çok heyecanlıyım..dilerim herşey gönlümüzce olur...bu yaz harika geçecekkk

suzan sana katılıyorum. para her şey demek değilmiş. nasıl olmasın. 11 milyar az para mı. ben reha yavuzere oldum. 1.800 e. çok memnunum. reha hoca dünya estetikçileri arasında birinci olmuş. adamın reklama bile ihtiyacı yok.çok etik çalışıyor.işi ticarete dökmemiş yani. dünya plastikçileri onu birinci seçmiş hala gazi hastanesinde full time ameliyat yapıyor.bence paradan çok işini seviyor...

Ameliyat olupta burada paylaşan herkese çok teşekkür ederim.Ve sizin adınıza sizin kadar mutluyum inanın :) Yaşadıklarınızı heyecanınızı okurken hissedebiliyorum.O kadar farklı ve güzel ki :))

Ben İstanbul dayım sanırım Nebil Bey Ankara da

Birde kızlar birşey sormak istiyorum ben bir hafta yıllık izin alıp ameliyat olmayı düşünüyorum.Yeterlimi sizce ? Yani işe döndükten sonra sakat gibi hareket edip dikkat çekmek istemiyorum.Sorada sıkı rejim yaptım derim artık ama ameliyat olduğumu söylemeyeceğim :)
İş yerinde yanlışlıkla biri çarpar dikişler açılır diye tereddüt ediyorum.
Ya ben kendi kendime yüzlerce bahane bulurum aslında :)
Umarım ocak ayında bir gün bende gireceğim siteye ve kızlar bitti artık diyeceğim kurtuldum :)
Dualarım sizinleydi sizde dualarınızı eksik etmeyin ne olur :))

Arkadaşlar bu kadar büyütmeye ne gerek var kimse diğer doktorları karalamıyor. Elbetteki Tuğrul Bey kadar güzel yada ondan daha güzel göğüsler yapan insanlar vardır. Herkes memnun kaldıysa kendi doktorunu övüyor. Ben Tuğrul Beye ameliyat oldum, memnun kaldım ve herkes gbi tecrübelerimi paylaştım burda diğer arkadaşlarla, ama asla diğer doktorlar için kötü birşey demedim bilmeden de kimsenin demeye hakkı yok. Tekniği farklı olabilir ama iz kalmayacağı konusunda hiçbir iddası yok diğer teknikler gibi onunda yaptığında t şekilinde iz kalıyor. Birtek emzirme konusunda kesin konuşuyor. Sigara konusunda da arkadaşım ben sana yazmıştım ben kullanmıyorum zaten sigara genel olarak sağlığa zararlı bunu herkes de biliyor ama Tuğrul Beyin dediği bu ameliyatı olmak için illada sigarayı bırakmayı beklemene gerek yok demesi. Değil göğüs küçültmek başka herhagi bir ameliyat da olsan sigara kullanmıyorsan narkozu vucudundan daha çabuk atarsın ama kullanıyorsan biraz daha fazla sıkıntı çekersin hepsi bu.Tuğrul Beyden bahsedildiğinde bu kadar tepki vermenize gerek yok. İnsanlar sadece burda sizler gibi tecrübelerini paylaşıyorlar.Ben oldum memnunum ve burda sizlerle paylaşmak istedim.Ameliyat olmak içinde 11 milyar falan vermedim. Ameliyatımı başka doktor da yapsaydı ondan da memnun kaldıysam aynı şekilde bahsederdim.Kimse sonuçta burda doktorundan bahsederek ondan para kazanmıyor neden reklamını yapma ihtiyacı duysun.

minerva hiç korkma. bir hafta yeterli. ben perşembe oldum inan iki gün sonra işe başlayabilirdim. pedikür yaptırdım canım daha çok acıdı. ağrı kesici bile içmiyorum.biraz kambur duruyorum elimde olmadan.dr.um o dikişlere hiç bişey olmaz dedi.dik dur dedi.ben çok acı çekeceğimi sanıyordum ama inanın alakası yok. hatta hastanede damar yolu açıyorlar ya o bile daha çok acıdı.bence ertelemeyin. neler yaşadığınızı o kadar iyi hissediyorum ki.....

Neden savunma ihtiyacı duyuyorsanız ondan...
hem ben size herhangi birşey demedim..başından beri kim ne yazmış iyi takip ediyorum...ne zaman biri yeni üye olsa ve soru sorsa..turgut bey aşşağı turgut bey yukarı hemen foruma cevap fırtınası..insanın içine sinmeyen bişey var kusura bakma arkadaşım..
hem senlik bir durum yok senin yazdığın herhangi birşeye cevap vermedim..yazdığım başka arkadaşlara...sonuçta bende burada buldum doktorumu ve övdüm gerçekten..ama burada "gerçekten ameliyat olan " ve bizimle gerçek hislerini paylaşan arkadaşların yazılarıyla sadece reklam amaçlı yazan arkadaşların ameliyat tecrübesi o kadar belliki daha ameliyat olmadım ama anlamam için aptal olmam gerekir..ee pes yani..
dediğim gibi sözüm size değil ama gelip burda bir daha tek tek cevap yazmayacağım..

"GERÇEKTEN "Ameliyat olup bizimle duygu ve deneyimlerini paylaşan Dürüst arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum..iyi bayramlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…