Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Cevap olsun diye yazdım. Siz nasılsınız iyileştiniz mi nasıl ilerliyor süreç?
Ben tam anlamıyla iyileştim diyebilirm su an sadece izlerimi gidermeye bakıyorum en kısa zamanda artık ağur kaldırabiliyorum yaram iyileşti istediğim sütyeni giyiyorum oynayabiliyo kosabiliyorum bi tek spor yapabilirmiyim onu bilmiyorum çünkü üç dört kilo fazlam var onlrı vermem lazım

Çok sevindirici demek ki en kötü ihtimal iki ayda toparlıyor insan. Ameliyat videosu izlerken baygınlık geçiriyordum bu nasıl iyileşir diye ama maşallah iz tedavisine bile başlanıyor demek. Peki izler ne durumda ne kullanıyorsun izleri gidermek için

Ay evet çok kötü bişey memesi sırf yağ dokusu demekki maalesef kilo alınca büyüme yine gözlemleniyo
Yağ dokusundan zengin memelerde 6-7 kilo alınanları bende duydum. Benim memelerim yağ dokusundan çok zengin değildi. Meme dokum çok yoğundu. Ben hem görsel olarak çok istedim bu ameliyatı hemde annem meme kanseri atlattı. Bende risk grubunda olduğumdan kontroldeyim. Meme kanseri riski de ne kadar meme dokusu yoğunsa o kadar artıyor aslında. Bu da bu ameliyatı olma sebeplerimden biriydi.

Ay gerçekten öyle her hafta kontrole gidiyordum neredeyse pişman olacaktım ameliyat olduğum için ne günlerdi iç dikişlerim bile canlı canlı alınmıstı bu yaz sıcaklarında hergün pansuman yapıyordum ama geçiyormuş gerçekten ameliyat dikişleri kaynadığı andan itibaren hakiki kantoron yağı kullanıyorum içerisinde baska bişeyde varmıs ama onu söylemiyor satıcı her akşam sabah sürüyorum birde siltape silikon bant kullanmaya basladım iki gündür bakalım haaa en önemlisi ameliyat olduğum günden beri kolajen kullanıyorum ekstra vitaminler çinko vs

Çok geçmiş olsun evet bu ameliyat riski ortadan kaldırmıs gibi oluyo benim patoloji sonucum temiz çıktı benimde yağ oranı yüksekti ama çok fazla deri alındı benden toparlama gibi düşünebiliriz sarkmam çok fazlaydı ama ben baya küçük istedim buyuzden dokuda alındı baya bi

Ben herhalde pişman olmam şuanki hallerini asla unutmayacağım için ağrı sızı önemsiz gelir. Ben olduktan sonra sorarım doktoruma ne gerekiyorsa krem vs alır sürerim

Çok teşekkürler Benim toplamda her iki memeden 700 gram kadar alındı. Deri de alındı tabi epey. Dün pentiden büstiyer denedim 75b büyük oldu
Marks and spencer dan 75b aldım şahane oldu. Asla taşma yok. Ameliyattan önce 75d den taşıyorlardı.

Merhaba hanımlar geçen sene ben de niyet ettim artık büyük göğüslerimi kestirecegim diye hamile olduğumu öğrendim. Şuan doğum yaptım ama inşallah bebek 1 yaşına girince sütten kesip muayene olurum diyorum.
İnşallah bir şey cikmazsa.
Artık sırt ağrısı ve kamburluktan o kadar canım sıkıldı ki
Bekarligimdan beri büyük göğüslüydum zaten genetik olarak.
Ameliyat olanları okuyunca motivasyon oluyorum

Ben herhalde pişman olmam şuanki hallerini asla unutmayacağım için ağrı sızı önemsiz gelir. Ben olduktan sonra sorarım doktoruma ne gerekiyorsa krem vs alır sürerim
Emin olun asla ağrı sızı olmuyor o drenler tamponlar dikişler insanı korkutuyor ama asla acı yok zaten uyusuk olduğu için evet ne olursa olsun bende memenin eski halinden daha iyi olacağını biliyordum içim rahattı

Benim ne kadar alındığı belli değil doktorum çekmeyi unutmus bende bidaha sormadım su an 80-85 b ye tam oluyor hatta 85 üst tarafı biraz bosluk kalıyor su an regl dönemindeyim hafif şişlik var yine bakalım sütyen alışverisine tam anlamıyla baslamadım

İzleri uzun zaman önce düşündüm içselleştirdim onu da. Sonuçta parmağımız kesildiğinde de iz oluyor. Şuan sadece düşündüğüm konfor. Ona kavuşacağım günü bekliyorum

İzleri uzun zaman önce düşündüm içselleştirdim onu da. Sonuçta parmağımız kesildiğinde de iz oluyor. Şuan sadece düşündüğüm konfor. Ona kavuşacağım günü bekliyorum
Bende bunu çok düşünmüştüm eşimden utanırmıyım psikolojim bozulurmu diye amaaan ne utanıcam allah korusun kaza geçirsem yine dikişim olacak çocuk doğuruyorsun yine dikiş izin oluyor napalım çocukmu doğurmayalım böyle şeyleri çok takıyoruz aslında çok saçma bazı bedeller gerekiyor bunlar minimal şeyler doğal hayatın akışı geçen sene parmağımı orakla kestim korkumdan dikiş attırmadım okadar kötü iyileştiki ama umrumda değil oda beni ben yapan seyler

Sizin 2 ay oldu sanırım. Daha ödeminizde vardır. 3 aydan sonra ödem tamamen normalde dönüyor diyebilirim.

Ben izler için bir şey kullanmıyorum bile meme ucumdakiler belli bile değiller zaten. Alt dikişlerim şu an belli tabi ama açık tenliyim. Sezeryan dikişim şu an belli bile değil. Ki o zamanda iz için bir şey kullanmamıştım. Büyük memelerden o kadar bıkmıştım ki izler hiç umrum olmadı

Benimde aynı masallah kantoron kullandım sadece meme çevresi bi tık kırmızı aşağı inen çizgi neredeyse yok oldu bence bu kullandığımızla değil cilt yapısıyla alakalı hadi diyelim sol bişeler sürdüm sağ komple iki aydır kapalı ve sargılıydı onunda çevresi ve aşağı inen cizgi belli belirsiz alt dikişleri hiç önemsemiyorum gözükmüyor çünkü

Kesinlikle çok takıyoruz bence de her şey bizi biz yapan şeyler. Ben kendimle barışığım mememi de severdim ama beni çok zorluyorlar mecbur azaltacağım ameliyata yaklaştıkça heyecanlanıyorum

Selam kızlar yarın sabah ameliyatım var dualarınızı bekliyorum inşallah istediğim gibi olur sorunsuz olur

Kızlar merhaba
Yazılanların hepsi okudum herkes daha iyi artık sanki
Ben geçen hafta ilk sütyen alışverişi yaptım
Çalışan ölçü aldı ve 75 B yada C dedi ikisini de denedim
B küçük geldi C oldu ama rahat rahat degil
1 hafta sonra 2 ay doluyor
Sanırım ben ödemi tam atamadım henüz çünkü zaman zamam ciddi şişlikler oluyor
1.5 ay kontrolünde doktorum son hali için 6ay dolmali demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…