Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben aslında doktorun Instagram sayfasında benim mememle birebir bekar bir kızın ameliyat fotoğrafını gördüm. Doktor iyi iş çıkarmıştı. Mükemmellik beklemiyorum açıkçası sadece sırt ve boyun ağrısından biran önce kurtulmak istiyorum. Doktor uygun fiyat da söyledi. Asistanıyla görüştüm randevu aldım. Görüşmede içime sinmese ertelerim ara tatilde olurum ameliyatı.

Yani herkesin beklentisi farklı bende emzirme fonksiyonuna zarar gelmeyecek kadar küçülmesini istemiştimm 90 d cuptqn su an 80-85 b cup oldu ödemler ve kilo gittikçe küçülecek diye düşünüyorum iki sene emzirmiş bir memeli olarak silikonlu bekar kız memesi taş gibi dimdik meme beklemiyordum meme basının sütyenden gözükmeyecek beni rahatsız etmeyecek kadar yukarı taşınmasını istemiştim saolsun dediğim herşeyi yapmıs sadece bi tık daha dikleşebilirmiydi diye sordum çok fazla sarkmam olduğu için süt bezlerini koruyamayabilirdim dedi çok şükür bu halde bile çok mutluyum

Ben de süt bezlerini korumasını isteyeceğim çünkü bekarım ben de. Hamilelik sonrası olayım dedim ama fizik tedavi uzmanı hamilelikte kamburun çıkar dedi. Ben şu memeleri kocama bile gösteremem beklemek istemedim o yüzden. Hatta keşke 22 yaşında bile yapsaydım yıllardır yük taşıyorum resmen. Eylülde işbaşı yapacak şekilde umarım 1 ayda iyileşirim

Ne iş yapıyosunuz güç isteyecek işte sıkıntı olabilir yada iki ay öncesi ameliyat olmmak faha iyi olabilir kesinlikle bende isterdim bekarken olmak ama ozaman böyle çıldırmamıştım olan kimse keske olmasaydım demiyo

Öğretmenim ben güç isteyen bir işim yok. Lisede olduğum için de öğrenciler anlayışlı oluyor da bir ay toparlanmam için yeterli olur gibi. Rapor almak istemiyorum okulda olmak iyi gelebilir bana çok yorarsa belki ilk hafta alırım. Bir kış daha geçiremem böyle o yüzden olmak istiyorum hemen. Bekarkeni geçtim benim 20 22de olmam gerekiyordu. Beklemenin tek zararı kendimize

Ozaman evet çok iyi olur sizin için yeni döneme yeni memişlerle baslamak çok iyi gelir

1 ay çok yeterli bir süre merak etmeyin. 1 ay sonr
Geçti mi sonrasında
İlk 1 ay 60ın altına düşemedim ödemlerimden. 2. Ayım itibariyle yürüyüşlere başladım. Çok su içtim. Şu an 55 kiloyum.

Aa neden öyle oysaki kilo vermek lazım
Müthiş ödem tutmaya müsait bir yapım var. Memelerim ve karnım aşırı ödemliydi hastaneden çıktığımda. Hareket çok edemediğimden atamadım ödemi. Hareket etmeye başlayıp birazda yediklerime dikkat edince ameliyat öncesinden 3 kilo eksiğim şuan.
Ameliyatımı 3.5 ay önce oldum.

Şuanki kilonuz çok iyi. Ben şuan 54 kiloyum ameliyat sonrası 50 olurum 4 kilo doku alırlar gibi

Ooo inanılmaz. Benim de yengemden 3 kere 2şer kilo alındı. Ama sürekli kilo alıyor ve memeler büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…