- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #40.401
Ettim bile kışın ameliyat olacak :))Çok çok mutlu oluyorum böyle mesajları okuyunca
Anneni ikna et Aynur o da olsun
Gördü rahatlığıEttim bile kışın ameliyat olacak :))
Ameliyat olalı 2.5 ay oldu benimde ama sol göğsümde sanki şişlik beze mi diyim birseu var gibi ama morarma falan yok sizde oldumui bir fikriniz varmiDün oğlumun doğumgünüydü. Ben bu tarz dar elbiseleri asla giyemezdim, memelerim çok büyük durduğu için. Şimdi memelerime göre elbise seçmekten kurtuldum.
Fotoğraf dünden, sileceğim sonra. 2. Ay çok güzelmiş
Benimde 1 ay dolacak sol memede üstte beze gibi bişey geliyo elime kontrolde sorcam doktoraAmeliyat olalı 2.5 ay oldu benimde ama sol göğsümde sanki şişlik beze mi diyim birseu var gibi ama morarma falan yok sizde oldumui bir fikriniz varmi
Merhaba ben 5.ayın içindeyimm sağ meme tekrar dikilmişti o memedeki sertlik ve ödemim geçmedi , dikiş izlerim de kabarık ve koyu kırmızı duruyor. Çok sık doktor kontrolüme gidemedim geçen ay gittiğimde dikişlerim iÇin kortizon iğnesi yaptı( acıtmıyor hafif bi gıdıklanıyor ) tekrar yapacak ama gidemedim , sağ memedeki şişlik için geçer dedi ama sol gibi değil . Ödemler gidince sarktılar biraz ama normal bi meme görüntüsünde sarkıklık
Benimde sol memem tekrar dikildi nekroz olmuştum lokal ile temizlendi şuan şükür nekroz yok ama ara sıra batma sızlama mevcut sadece o sertlik moralimi bozuyorMerhaba ben 5.ayın içindeyimm sağ meme tekrar dikilmişti o memedeki sertlik ve ödemim geçmedi , dikiş izlerim de kabarık ve koyu kırmızı duruyor. Çok sık doktor kontrolüme gidemedim geçen ay gittiğimde dikişlerim iÇin kortizon iğnesi yaptı( acıtmıyor hafif bi gıdıklanıyor ) tekrar yapacak ama gidemedim , sağ memedeki şişlik için geçer dedi ama sol gibi değil . Ödemler gidince sarktılar biraz ama normal bi meme görüntüsünde sarkıklık
Ohhhh ne guzell çok sevindik korsenin çıkmasınaEveeett bir bucuk ay doldu tastıkorseden kurtuldum mememdeki yara kapandı ama doktor ısrarla bikaçgün daha pansuman yapmamı istiyor sıkıntı yok ödemlerim gitti sadece dikiş yerlerinde sertlik var onlarda kaynadıkça gidecektir dans edebiliyor,koşabiliyor, çocuğumu kontrollü şekilde kucağıma alabiliyorum, yüzebiliyorum,yasak olan işleri yine kontrollü bi Şekilde yapabiliyorum sağa sola rahat şekilde yatabiliyorum hareket kısıtlamam bitti bu kadar çabuk toparlanacağımı düşünmemiştim çok mutluyum artık tam anlamıyla rahatladığım istediğim sütyenleri alabildiğim istediğimi yapabildiğim kısıma geldik aşırı aşırı keyifliyim resmen dişil enerjim yükseldi eskiden ahh şu sütyen ne kdar güzel keske bana olsa dediğim hiçbişeyi su an beğenmiyorum sporcu atlet rahatlığıyla giderim bi süre kızlar ameliyat olun tekrar tekrar söylüyorum beni görem üç kişiyi bu ameliyata ikna ettim çünkü hiçbir zorluğu yok sadece ameliyat sonrası sıkıcı bi süreç yasaklardan dolayı ama oda geldi geçti işde anlatıyorum ohhh beeee dünyaa varmıss memelere özgürlükk
Evet tekrar dikildigini hatırlıyorum sizinMerhaba ben 5.ayın içindeyimm sağ meme tekrar dikilmişti o memedeki sertlik ve ödemim geçmedi , dikiş izlerim de kabarık ve koyu kırmızı duruyor. Çok sık doktor kontrolüme gidemedim geçen ay gittiğimde dikişlerim iÇin kortizon iğnesi yaptı( acıtmıyor hafif bi gıdıklanıyor ) tekrar yapacak ama gidemedim , sağ memedeki şişlik için geçer dedi ama sol gibi değil . Ödemler gidince sarktılar biraz ama normal bi meme görüntüsünde sarkıklık
İz tedavisi nedirOhhhh ne guzell çok sevindik korsenin çıkmasına
Gerçekten büyük rahatlik
Ben de heyecanla yeni iç çamaşırı alışverişimi bekliyorum
Evet tekrar dikildigini hatırlıyorum sizin
Kabarık köyü için iz tedavisi başladı mı doktorunuz
Sabah aksam bir krem verdi izler din bir de günde bir kere kantaron sürmemi söyledi doktorİz tedavisi nedir
Telli sütyen için erken olabilir daha balenler tam dikiş yerine geliyor çünkü daha taze yaralarımız anca iki üç ayda daha iyi olur diye düşünüyorum ben sıkı sporcu sütyeni evdeyken de bralet crop tarzı sütyenler giyiyorumMerhaba benimde dün 1.5ay oldu korse kullanmıyorum artık
4.ayda kontrole çağırdı tekrar
Ben en önemli konu olan sütyeni sormayı unuttum
Gece sporcu atleti kullanabilirsin dedi ama gündüz normal telli sütyen takıyor musunuz sizler
Benim 3 ayım doldu. Telli sütyende telsiz sütyende kullanıyorum. Bir sıkıntı yaşamıyorum. 3. Aydan sesleniyorum her şey çok güzelTelli sütyen için erken olabilir daha balenler tam dikiş yerine geliyor çünkü daha taze yaralarımız anca iki üç ayda daha iyi olur diye düşünüyorum ben sıkı sporcu sütyeni evdeyken de bralet crop tarzı sütyenler giyiyorum
Kızlar merhaba ben de yakında ameliyat olacağım Dr ameliyat sonrası için balensiz toparlayıcı sütyen yeterli dedi korse istemedi sütyen olarak ne kullandınız hangi sütyen rahat olur marka falan bi öneriniz varsa alabilirim hatta ameliyat öncesi bir öneriniz olursa sevinirim
az önceki yorumu size yazmıştım karışıklık olmasınKızlar merhaba ben de yakında ameliyat olacağım Dr ameliyat sonrası için balensiz toparlayıcı sütyen yeterli dedi korse istemedi sütyen olarak ne kullandınız hangi sütyen rahat olur marka falan bi öneriniz varsa alabilirim hatta ameliyat öncesi bir öneriniz olursa sevinirim
Merhaba. Ben en çok altınyıldızın önden iliklenen sütyeniyle rahat ettim.Kızlar merhaba ben de yakında ameliyat olacağım Dr ameliyat sonrası için balensiz toparlayıcı sütyen yeterli dedi korse istemedi sütyen olarak ne kullandınız hangi sütyen rahat olur marka falan bi öneriniz varsa alabilirim hatta ameliyat öncesi bir öneriniz olursa sevinirim
Arkadaşlar bir hafta sonra ameliyatım var çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum küçülmezse diye bu süreçte ne önerirsiniz bir dr özelden bana foto atabilir misiniz öncesi sonrası gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?