- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #39.941
Merhaba bende protezle diklestirme istiyorum sarkiklik car düzelirmi acaba2.5 ay önce bende protezli dikleştirme oldum beni rahatsiz eden meme başına doğru olan dikey çizgi dikislerimin etrafının rengi yayık bir şekilde kahverengi. Dikislerden sıkıntim yok ama beni o renk farklılığı çok rahatsız ediyor. Şimdiye kadar renginin biraz açılması gerkmiyormuyormuydu. Anlatabildim mi bilmiyorum. Böyle olup zamanla rengi normallesen varmı.
Merhaba bende 17 Nisan'da olucam Hüsamettin hocayla mi görüştünüz olan arkadaşınız memnun mu acaba cvp verirseniz çok sevinirimKızlar merhaba ben biraz önce tıp fakültesinde muayene oldum muayene oldum
Ölçüm yaptı köprücük kemiğinden meme ucuna 25cm çıktı
30cm ve üzeri ameliyat yaparız genelde dedi asistan
Ve SGK kapsminda olması için 2memeden toplamda 1kg doku alınması gerekiyormuş ameliyat sonunda 1kg alınmış olursa ücret ödemezsiniz daha az doku alınırsa 10bin TL ücreti olduğunu söyledi
Prof yapsın istersek görüşmemiz lazımmış kendisi belirliyormuş ücreti
75E benim ölçüm
Ben b cup hatta A ya kadar inmek istiyorum ama yinedem tahminimce benden 1kg çıkmaz gibi
Ücretli olarak tıpta yaptırmayı düşünüyorum çünkü buradaki fakülteye çok güveniyorum bir yakınım da meme küçültme oldu aynı hastanede ve memnun
Sizlerden ne kadar doku alındı yazarsanız sevinirim
Özellikle 75E cup olanlar beni aydınlatın lütfen
İki memeden toplamda 1 kg doku çıkarsa ücretsiz çıkmazsa 10 binNe kadar ödediniz?
Ne güzel yaklaşmış zamanınız ne kadar süre içinde aradılar siziMerhaba bende 17 Nisan'da olucam Hüsamettin hocayla mi görüştünüz olan arkadaşınız memnun mu acaba cvp verirseniz çok sevinirim
Ama ortalikta boyle bir bilgi var diyorlar meme kanserine davetixe cikariyor meme kucultme ve buyutme ameliyatlariAmeliyat olacak arkadaşlar için yaşadıklarım doktorum özeldi sabah 8'de korka korka girdiğim ameliyattan 12'de uyandım günlerce ya anesteziden uyanamazsam diye korkulu rüyalar gördüm ama hiç korkacak birşey yokmuş 12'de gözümü açtım evet hemen kendime geldim ama çok fazla dikiş ağrım vardı sabah direnlerim çekildi anlık bir sızlama olarak düşünün ve taburcu oldum kollarımı çok rahat kullanabiliyordum ama çokta ağrım vardı sızlama batma yanma gibi 15 gün sonra dikişlerim alındı kahve rengi kısımda skar izi oluştu fito krem kullanmaya başladım her 3 günde bir pansumanım yapıldı derken 1 ay dolunca bu seferde iz kremine alerjim oldu birde onun için ilaç kullandım bir hafta sonra geçti daha sonra başka bir iz kremine geçtim buarada artık ödemlerim indi meme yumuşamaya başladı ve 2. ayı geçtim ve ilk sütyenimi aldım e cup kullanırken artık b oldum izlerim geçmeye başladı arkadaşlar basit bir ameliyat değil sonrasında en az 1 ay çok çok dikkat edilmesi gerekiliyor evet zorlu bir yol ama artık iyi ki yaptırmışım demeye o sırtımdaki rahatlığı hissetmeye başladım ameliyat olmaktan korkmayın benim yaşadıklarım bunlardı olan ve olacak arkadaşlar hepimize geçmiş olsun
Buldunuz mu acaba plastik cerrahKizlar merhaba. Bende küçültme ve diklestirme ameliyatı olmak istiyorum. Aksarayda yaşıyorum. Üniversite hastanesinde maalesef ki plastik cerrah yok. Gelen gidiyor. Özel hastanelerde çok para istiyor. Konya ve Nevşehirde tavsiye edeceğiniz doktor var mı devlette
Bununla ilgili bir sürü şey okumuştum aksine meme küçüldüğü için risk düşüyor mesela ben ultrasona girene kadar kistlerim olduğunu süt kanallarımın genişlediğini bilmiyordum doktorum ameliyatta onlarıda temizlediAma ortalikta boyle bir bilgi var diyorlar meme kanserine davetixe cikariyor meme kucultme ve buyutme ameliyatlari
Dairisi basima Peki nerden Hangi dr a oldun cnmMerhaba. Bende bugün sabah 10 da meme küçültme ameliyatına girdim. 12:10 da çıktım. Ayıldığımda dikişlerimde yanma vardı fazlaca. Dayanamayacak bir ağrım hiç olmadı. 2 saat önce ağrı kesici vermek için geldiler, ağrım yok diyince gittiler :)
75 d sütyen kullanıyordum. Dolu dolu b cup olur dedi doktorum girmeden. Şu an sargılı olduğu için çok bir şey anlayamadım. Ama şu an bile hafiflemiş olduğumu hissediyorum.
Yarın sabah inşallah taburcu olucam. Direnlerimi çıkarırlar inşallah.
İstanbuldayım. Erkin Önsal’a ameliyat oldum. 1.5yıl önce yakın bir arkadaşımda kendisine ameliyat olmuştu, çok memnundu.Dairisi basima Peki nerden Hangi dr a oldun cnm
5. Gün işe başladım demişsiniz ne işle meşgulsünüz acaba? Ben öğretmenin ve 8mayısta devlette ameliyatım olacak. 1 haftaya toparlanıp sınıfa dönebilir miyim merak ediyorumBüzüşme olan yer bu
Ben 5. Gün işe başladım.direnlerim vardı yoksa daha da erken başlayabilirdim.bende de sıfır agrı acı fakat bir ay sonra o bantlar çıktığında Kİ o görüntü içimi parçaladı.dikiş gözükmese de alt kısmın boydan boya kesildiğini bilmek ve görmek çok ürpertici.daha bir ay oldu bakalım insallah en kısa zamanda düzelir
5. Gün işe başladım demişsiniz ne işle meşgulsünüz acaba? Ben öğretmenin ve 8mayısta devlette ameliyatım olacak. 1 haftaya toparlanıp sınıfa dönebilir miyim merak ediyorum
Merhaba ameliyat sonrası yürüyüş yapmakta Bi sakınca var mı ben de mayıs ayında olacağım sanırım profesorden haber geldi deBaşka arkadaşa sormuşsunuz ama görünce dayanamadım çok hareketli biri olan ben bile kamuda masa başında ofiste hiç yorucu olmayan işime 20 gün sonra gidebildim hatta gittiğime bile pişman oldum dikişlerinizi hissetmeseniz bile açılma riski çok yüksek çok fazla dikkat etmeniz gerekiyor oturup kalkarken yada bir şeye uzanırken çok kısıtlı oluyor korse zaten oturuyor ikide bir onu düzeltiyorsunuz halsiz olabiliyor uzanmak istiyorsunuz bir hafta böylesi bir ameliyat için çok çok kısa sızlama oluyor kaşıntı oluyor daha bir sürü pek çok şey kendimi iyi hissediyorum diyerek sakın acele etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?