- 1 Haziran 2020
- 32
- 5
- 16
- 39
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #39.921
Şimdiden geçmiş olsun. Hangi hastanede ameliyat olacaksınız? Doktorunuz kim?Merhaba bende devlette olucam herşeyi hazırladık gün vermediler 1-.1.5 ay içinde ameliyattan 1 gün önce arayacaklarmıs
Merhaba ben de yeni ameliyat oldum memem ağzıma girecek gibi su an 1 hafta oldu sizin 1.5 ay geçmiş sarkma oldu mu aslında sarkma derken meme aşağı doğru şekil aldı mı? Üst bölgedeki şişkinlik aşağı doğru yumuşadı mı onu sormam istedimSelam arkadaşlar ameliyatın üzerinden 1.5 ay , 2.dikiş atılmasının üzerinden ise tam 3 hafta geçmişken hala iyileşmemiş dikiş yerlerim var gerçekten ne zaman bu dikişler iyileşecek merakla bekliyorum ama memedeki sertlikler biraz yumuşadı gibi , meme altından yana doğru giden dikiş yerlerimden kabuklar tamamen düştü sayılır kıpkırmızı duruyorlar şuan , bence verilen iz kremi ( siliskar jel benimki) oralara fayda edeceğini düşünmüyorum, bol bol kantaron sürüyorum biraz alternatif çözümlere bakmalıyız iz için bence
Hangi hastanede oldunuzBende devlette oldum.ilk muayene oluyor gün veriliyor.bana 3 ay sonraya verildi randevu.anestezi icin bir iki hafta önceden çağırıyorlar ama bende uzak yerden gittiğim için bir gün önceden gittim.o gün anestezi işleri yapıldı ve yatışım verildi ertesi günde ameliyat.bugün bir ay bir gün oldu ameliyat olalı
Ankara tıp fakültesi mi ?Merhaba arkadaşlar bende ameliyatla ilgili hazırlıkları yaptım tıp fakültesinde olucam inşallah.Dosyami teslim ettim 1-1.5 GB bir süre verdiler ameliyattan 1 gün önce arayacaklarmıs
Ne zaman ameliyat oldunuz?Merhaba ben de meme küçültme dikleştirme ameliyatı oldum aslında tek taraflı oldum meme asimetrisi kaynaklı benim memem biri 20.5 cm diğeri 22 cm idi 22 cm olan su an dikleştirme küçültme yapıldı 40 gr doku alındı. Size sormak istediğim şu an tek memem iğrenç korkunç gözüküyor bugun ölçtüm ve meme uçum 18.5de şişkinlikten kaynaklı olabilir mi? Bu zamanla aşağı ddğru ineçek mi? Üst bölgede çok şişkinlik var sanki ağzıma gireçek gibi lütfen sorularımı yanıtlayabilir misiniz?
hangi dr oldunuz ve ne kadar ödeme yaptınız bende olmayı düşünüyorum.Arkadaşlar lütfen yardım edin.psikolojim alt üst oldu.bugğn tam bir ay oldu bu durum normal mi? Gerçi artık normal olmasa ne olacak ama insan bir şeyler duymak istiyor.bu kadar kesi normal mi? İzler normal mi? Meme başı normal mi
Konya Meram tıpAnkara tıp fakültesi mi ?
10 gün olduNe zaman ameliyat oldunuz?
Evet yumuşadığı için biraz aşağı doğru gibi oldu ilk halinden ama normal meme görüntüsü oluştu sarkık değil gayet sütyensiz bile durulabilir şekildeMerhaba ben de yeni ameliyat oldum memem ağzıma girecek gibi su an 1 hafta oldu sizin 1.5 ay geçmiş sarkma oldu mu aslında sarkma derken meme aşağı doğru şekil aldı mı? Üst bölgedeki şişkinlik aşağı doğru yumuşadı mı onu sormam istedim
Teşekkür ederim bir de memem taş gibi ama yamuk yumuk çok ama çok biçimsiz şekilde patates gibi düşünün bu şişlikler de ne zaman azalıyor normal meme formuna doğru dönüyor tecrubelerinizi paylaşır mısınız?Evet yumuşadığı için biraz aşağı doğru gibi oldu ilk halinden ama normal meme görüntüsü oluştu sarkık değil gayet sütyensiz bile durulabilir şekilde
Merhaba ben üniversitede oldum bu ameliyatı yaklaşık 19 yaşındaydım ve şuan 32 yaşım bitti, ve kesik izi resmen hala duruyor, beni çok rahatsız ediyor, artık geçmez sanırım ama şuan göğüslerim çok küçük ve yumuşak geliyor bana hep üzerine yatıyorum gece farkında olmadan. Bunlar için bir çözüm öneriniz var mı tekrar sertleşir mi ya da izler bu saatten sonra azalır miMerhaba beş yıl önce meme küçültme ameliyatı oldum. Her iki mememden de yarımşar kilo toplam bir kilo yağ alındı. Ters t şekilde bir iz kalıyor. Zamanla soluklaşıyor rengi. Ameliyat sonrası özel bir sütyen kullanmak gerekiyor. (Ben her gece haala onu kullanıyorum) Amaa en büyük iyikimdir o ameliyat su an her şeyi daha özgüvenli yapmamı sağladı. Ayrıntı sormak isterseniz cevaplayabilirim.
Merhaba iyi gectigine cok sevindim , Kac kiloyla ameliyata firdikiz sorabilirmiyim Yada fazla kilonuz varmi , bende oldum meme daha kolay karIn germe cok daha zorMerhaba arkadaslar,
Bu ameliyati sıfır acı ile geciren bi tek benim heralde.
3 gun once ameliyat oldum. Meme diklestirme ve de kucultme yaptirdim. Ilk gun anestezinin etkisiyle biraz bulantilarla gecti ama sifir aci diyebilirim. 2.gun ve bugun de aci yok. Kollarimi kaldirabiliyorum, her isimi kendim yapabiliyorum herhangi bir ağrı sızı yok cok şükür. Yani neredeyse hic ameliyat olmamisim gibi rahat geciriyorum süreci cok şükür. Bunda direnlerimin olmamasinin payi nedir bilmiyorum. Doktor yan da yatabilirsin bi sorun olmaz dedi. Doktorumdan ve acibadem atasehir hastanesinden de inanilmaz memnun kaldim. Doktorum o kadar temiz calismis ki ne bi kan ne bisey ne bi ağrı hicbisey yok şükür. Ikinci gun kontrol icin açtı korseyi memeler muh-te-şem olmus. Allahim cok mutluyum. Darisi bu ameliyati olacak olan herkese diyorum...
Merhaba Evet Aynen øyle oluyor ilk zamanlar sonradan geciyor Benimde ilk haftalarda øyleydi geciyor sonra, benim 6. Haftam , Nasil bir sütyen giydirdiler üstünde velkro kapatmali mi biraz Asagi indirebilirsnizMerhaba ben de yeni ameliyat oldum memem ağzıma girecek gibi su an 1 hafta oldu sizin 1.5 ay geçmiş sarkma oldu mu aslında sarkma derken meme aşağı doğru şekil aldı mı? Üst bölgedeki şişkinlik aşağı doğru yumuşadı mı onu sormam istedim
Merhaba dolgu/ diklestirme iyi olur belki sizin icin arastirin Sorun doktorlara damisin benceMerhaba ben üniversitede oldum bu ameliyatı yaklaşık 19 yaşındaydım ve şuan 32 yaşım bitti, ve kesik izi resmen hala duruyor, beni çok rahatsız ediyor, artık geçmez sanırım ama şuan göğüslerim çok küçük ve yumuşak geliyor bana hep üzerine yatıyorum gece farkında olmadan. Bunlar için bir çözüm öneriniz var mı tekrar sertleşir mi ya da izler bu saatten sonra azalır mi
Ne kadar ödediniz?Konya Meram tıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?