- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #39.481
Bir aydir kullaniyorum daha bir ay kullanicam ama planım gece kullanmayi ikinci aydan sonra birakinca gunduzleri bununla devam etmek. Sirtima dayanan bir kopca yok ya da omuzuma yapisan askiArkadaşlar korseyi kaç hafta kullandınız?
2. aydan itibaren sporcu sütyenine tamamen geçiş yaptım benArkadaşlar korseyi kaç hafta kullandınız?
2.aydan sonra normale geçmiyor muyduk2. aydan itibaren sporcu sütyenine tamamen geçiş yaptım ben
Korsenin alt kısmı beni mahvetti ya sıkıyor dikiş yerlerimiBir aydir kullaniyorum daha bir ay kullanicam ama planım gece kullanmayi ikinci aydan sonra birakinca gunduzleri bununla devam etmek. Sirtima dayanan bir kopca yok ya da omuzuma yapisan aski
Benim gogus altim 75 oradaki kemiklerin ustundeki deri aciyor ben de cozum buldum once atlet giyiyorum uzerine korseyi yatarken en alttaki kopcayi aciyorumKorsenin alt kısmı beni mahvetti ya sıkıyor dikiş yerlerimiŞekil alması için öyle diyorsunuz değil mi?
Aslında sekil bozulmasin diye sıkıcam disimi yaza kadar giyerim gunduzleri altini açıpBenim gogus altim 75 oradaki kemiklerin ustundeki deri aciyor ben de cozum buldum once atlet giyiyorum uzerine korseyi yatarken en alttaki kopcayi aciyorum
Evet mantıklıymışAslında sekil bozulmasin diye sıkıcam disimi yaza kadar giyerim gunduzleri altini açıp
Korseyi mi degistirseniz bence o kasinti terden kaynakli gece sirt ustu yatiyoruzya ben epey terliyordum simdi atlet harici pijama giymiyorum yatarken. Atlet ustu korse sorunu cozecektir bende iyi olduEvet mantıklıymışZaten şu sızlamalar bitince bayaa rahat edilir.Aynen benimde 75 sanırım o yüzden.Bende gazlı bez sıkıştırıyorum dikişin olduğu yerlere.Benim daha büyük bir sıkıntım var Eve çıktığım gün sırtım kaşınmaya başladı.Korsenin üst kısmı resmen kızarıklık,kaşıntı,kabarma korsenin olmadığı yerde.Krem kullanıyorum geçmedi.Sanırım dermatoloğa gideceğim birde
Bana 5. Haftadan sonra geçiş yapabileceğim söylenmişti aslında fakat ben medikal korselerle rahat olduğum ve alıştığım için biraz uzattım2.aydan sonra normale geçmiyor muyduk
Hastanede taktıkları korseyi zaten duş aldığım gün attımKorseyi mi degistirseniz bence o kasinti terden kaynakli gece sirt ustu yatiyoruzya ben epey terliyordum simdi atlet harici pijama giymiyorum yatarken. Atlet ustu korse sorunu cozecektir bende iyi oldu
Anladım çok teşekkür ederim.Sanırım bende sizler gibi olabildiğince giyerim korseyi.Ödemimde yarın 1 hafta olacak ama azaldığını hissediyorum.Sizde ödem ne kadar fark ettirdi?Doktorum bana %5 %10 küçülür dedi.Birde dikiş yerlerimde uyuşukluk var ben ilk kez ameliyat oldum daha önce dikiş falan yaşamadığım için sanırım normalmiş.Hissetmiyorum çok garipBana 5. Haftadan sonra geçiş yapabileceğim söylenmişti aslında fakat ben medikal korselerle rahat olduğum ve alıştığım için biraz uzattımbütün dikişler kapandıktan sonra sporcu sütyenine geçiş yapılabiliyor, normale dönmek dediğinizde ise o tamamen size bağlı ben 2. Ayla beraber oldukça rahatladım, hafif ağrı ve şişlik vardı ama çooook minimal hiç bir şekilde rahatsız hissetmedim
Ben diyim benim de gogus alti o korse lastigi aciyodu gogus altimda ilk zamanlar kasiniyordu. Atletin ustune giydigimden beri rahatim bi de benim cildim yağlı sırtıma krem surmem hemen puruzlenir belki onunda etkisi varHastanede taktıkları korseyi zaten duş aldığım gün attımÖyle bir koku sinmişti ki çıkmak bilmedi Sizinle konuşmuştuk sanırım trendyoldan aldım 2 tane.Onları kullanıyorum değiştirip hep.Korsenin olmadığı yerler kaşınıyor deli gibi.Sırt üstü yattığımdan mı dedimde o zaman her yer olurdu gibi geliyor.Anlayamadım kremi yarına kadar kullancam olmazsa gideceğim doktora
Anladım çok teşekkür ederim.Sanırım bende sizler gibi olabildiğince giyerim korseyi.Ödemimde yarın 1 hafta olacak ama azaldığını hissediyorum.Sizde ödem ne kadar fark ettirdi?Doktorum bana %5 %10 küçülür dedi.Birde dikiş yerlerimde uyuşukluk var ben ilk kez ameliyat oldum daha önce dikiş falan yaşamadığım için sanırım normalmiş.Hissetmiyorum çok garip
Ne zamandan sonra atlet ile giydiniz?Benim daha çok yeni ya o yüzden sanırım korkudan yapamamBen diyim benim de gogus alti o korse lastigi aciyodu gogus altimda ilk zamanlar kasiniyordu. Atletin ustune giydigimden beri rahatim bi de benim cildim yağlı sırtıma krem surmem hemen puruzlenir belki onunda etkisi var
Evet cup olarak küçülmesin benimde şuan tam istediğim gibi oldu.Sanki küçükmüşte implant koydurmuşum gibi duruyorBenim kasinti 15 gunde gecti pazartesi 1 ay oluyor. Odem ustunden indi kuculme o anlamda azcik oldu cap kuculmuyor tabi ay kuculmesin zaten
3 Hafta sonra yani dikişlerin hassasiyeti gecmisti zaten 2.hafta sonunda dr contractubex e baslatti. .bu atlet ustu goruntuyle supermanin kadın versiyonu gibi geziyorumNe zamandan sonra atlet ile giydiniz?Benim daha çok yeni ya o yüzden sanırım korkudan yapamam
Yaz gelsede bikini sirti capraz elbise alsam cok dekolte de giyemem evliyim yani abartamam ama olsunEvet cup olarak küçülmesin benimde şuan tam istediğim gibi oldu.Sanki küçükmüşte implant koydurmuşum gibi duruyor
3 Hafta sonra yani dikişlerin hassasiyeti gecmisti zaten 2.hafta sonunda dr contractubex e baslatti. .bu atlet ustu goruntuyle supermanin kadın versiyonu gibi geziyorum
Dikişli yerleri hissetmeme sizde de var mıydı?Birde meme ucumun birini hissediyorum diğerini hissetmiyorum.Elektronik sigaramı bile içmiyorum korkudanYaz gelsede bikini sirti capraz elbise alsam cok dekolte de giyemem evliyim yani abartamam ama olsun
Dikis yerleri aciyordu meme ucumu hep hissettim Ay o elbiseleri alicam sirf magazada bile olsa salinicamDikişli yerleri hissetmeme sizde de var mıydı?Birde meme ucumun birini hissediyorum diğerini hissetmiyorum.Elektronik sigaramı bile içmiyorum korkudan3 hafta dayan sonra ne istiyorsan yap dedi doktorum,gün sayıyorum Bende 3.haftadan sonra dediğiniz gibi yaparım Benimde hep içimde o sırtı çapraz elbiseler valla evde olsa bile giyebilmek çok mutluluk verici bir şey bence. İnşallah sıkıntısız bir an önce atlatırız yaza kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?