Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım doktor ismini ve hangi şehirde olduğunu ve tabi birde ne kadar para ödediğini söylermisin acaba çok teşekkür ederim benimde ameliyat olmam gerekiyo da hemde acil çok teşekkür ederim canım

Canım ya fiyat ve doktor ismi paylaşırmısın acaba bende istanbuldayım ameliyat olmam lazım cevap bekliyorum gülüm sevgilerimle

Canım ya foto atabilirmisin bana bide tabi doktor ismi çok ihtiyacım var çok kötü durumdayım ameliyat olmam gerekiyo ama devletten korkuyorum yani cevaplarsan çok sevinirim fotolarını bekliyorum tabi doktor ismini de çok teşekkürler canım sevgilerle

Abla ideal kiloma 10 kg vardı girdim ameliyata şu an vermem gereken 10 kgden az olduğu için aldı doktor bir sorun olmaz spor ile desteklersin yavaşça dedi. Ameliyat sonrası önerin var mı?

Merhaba. Korkma çünkü korktuğun başına geliyor. Ben oldum Ankara'da Dr yokmuş gibi atladım İstanbul'a gittim. Dr İrfan Aydın hayatımı kaydırdı mahkemeye hazırlanıyorum. Vücudum göğüslerim ve göğüs içi süt damarlarım hepsi kesik ve revizyon ameliyatı olmam gerekiyor ama tamamen kaybedebilirim. İyi araştırın sitelere üye olun 1 tane olumsuz yorum görürseniz araştırın lütfen

Abla ideal kiloma 10 kg vardı girdim ameliyata şu an vermem gereken 10 kgden az olduğu için aldı doktor bir sorun olmaz spor ile desteklersin yavaşça dedi. Ameliyat sonrası önerin var mı?
Çok geçmiş olsun. 2 haftadan sonra yürüyüşe başla yavaştan. Yapabilirsen aralıklı oruç yap. Bakmışsın bitti gitti inşallah

Merhaba hanımlar, bu başlığı senelerdir takip ediyorum çünkü en büyük isteğimdi bu ameliyatı olmak. Çok şükür geçen cuma oldum ve benim gibi bilgi arayışında olanlara yardımcı olmak için yazmak istedim. Senelerdir süren büyük göğüs çilemi artık çocuğumu da doğurup emzirdikten sonra bitirmek istedim. 29 yaşındayım ve düğünümde bile istediğim gelinliği alamamıştım en büyük hayalimdi diyebilirim. Ben istanbul’da ikamet ediyorum çok doktor araştırdım görüşmelere gittim ama hiç biri içime sinmedi ve aşırı yüksek rakamlar istendi. Kız kardeşimin yönlendirmesi ile devlet hastanesinde bir plastik cerrah’dan randevu aldım. İlk muayenede zaten ameliyata uygunsunuz dedi ve listeye adımızı yazdı. Bu süre zarfında yasaklar vs oldu tabi süreç uzadı ama iyi ki iyi ki orada olmuşum diyorum. Mükemmel ilgili , egosuz bir doktor. Tüm bilgilendirmeleri yaptı tüm sorularımı cevapladı. 27 mayıs’a günümü verdi ve ameliyat sürecim başladı. Öncesinde gerekli testler yapıldı, perşembe gününden yatışımı verdi, akşamına çizimlerimi yaptı.Gece 12’den sonra aç kaldım ve sabah 8’de ameliyata alındım. Asla ama asla korkacağınız bir durum yok inanın. Benim canım çok tatlıdır inan ben cesaret ettiysem herkes eder üstelik 1.5 yaşında bir oğlum var. Gözlerimi açtığımda saat 13.30 du. Yaşadığım hafifliği anlatamam o anda bile hissettim. Uyandığımda sonda takılmıştı ve direnlerim vardı. Ameliyat cuma günü oldu ve ben pazartesine kadar yattım. İyi ki de yatmışım çünkü hep gözetim altında kalmak güvende hissettirdi. Ağrım sızım hiç birşey yoktu sadece diren yerleri sızlıyordu. Sondayı bir gün sonra çıkarttılar, hafif yürüyüşlere başladım. Hemşireler o kadar ilgiliydi ki özel hastaneye taş çıkartır inanın. Pazartesi sabah da direnlerim çıktı sporcu sütyenimi giyindim ve evime geldim. Bu kadar rahat olabileceğimi hiç düşünmemiştim. Şu anda 5.günümdeyim ve ağrım sıfır. Sadece antibiyotik kullanıyorum bir de diren yaralarına pansuman yapıyorum. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Ha bir de eşim görünce 15 kilo vermişsin gibi dedi böyle bir mutluluk yok aynaya bakmaktan alamıyorum kendimi. Ameliyat ücretim de 2700 gibi ufak bir rakamdı :) umarım herkes en iyi sonuçları alır ve sağlığına bir an önce kavuşur :))

Doktorunun ismi ne hangi Hastnede oldun peki?

Hangi hastane ve doktor bnde ayni skintidayim artk rahatlamak istiyorum

Merhabalar lutfen cevap verin ben devlet hastanesine gittim gecen hafta pandemi nedeniyle ameliyat yapamiyoruz dediler sizin ameliyatiniz hangi hastane hangi doktor du biran once kurtulmak istiyorum ozelde olsa gidecegim ama cok pahaliysa da yaptiramam

Bende 2700 tl ödedim 3 ay önce. Pendik Marmara eğitim araştırma hastanesinde oldum. Çok memnun kaldım. İsterseniz gidip görüşün fakat bazı kriterler var o kriterlere uyuyorsanız ( yani devletin istediği ölçülerde iseniz ve çok kilolu değilseniz) sadece 2700 tl + 350 tl medikal sütyen ücreti ödüyorsunuz.

1 Haziran dan sonra ameliyatlar açılmadı mı bende gögüsümden dolayı gitmek istiyorum 105 beden kullanıyorum fakat hiçbir şekilde sütyene sığmıyor

hangi hastane ve doktor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…