- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.861
4 ay olucak 16sında evet oturdu ödemlerde gitti zayıfladım ben ameliyat sonrası 10 kg verdim 80b oldu 85ten5 ay geçmiş ameliyatınızın üstünden. Şeklî tam oturdu mu peki ğögsunuzun. Bide küçülme oluyor mu. Benimkisi hala gözüme büyük geliyor
Ne güzel. Nasıl verdiniz kilo peki ? Benimde vermem lazım. Bu karantina ameliyat derken hareketsizlikten iyice şiştik.4 ay olucak 16sında evet oturdu ödemlerde gitti zayıfladım ben ameliyat sonrası 10 kg verdim 80b oldu 85ten
1 hafta kadar bekleyin yine bu dutumdaysa bir kontrol edin ip var mı ben ipleri temizleyince kapandıEki Görüntüle 2615984
Bir buçuk ay oldu ve göğsünün birinin altı böyle. Normal mi acaba ?
4 ay olucak 16sında evet oturdu ödemlerde gitti zayıfladım ben ameliyat sonrası 10 kg verdim 80b oldu 85ten
Ip vardı düştü kurudu orası canım.1 hafta kadar bekleyin yine bu dutumdaysa bir kontrol edin ip var mı ben ipleri temizleyince kapandı
Nasıl bi alerji durumu oldu ? Bende yeni başladım kreme. Birde beni izlermisiniz ?Hanımlar silikonlu krem alerji yaptı daha önce kullanıp alerji olan var mı acaba
Contratubex alerji yapıyor çoğu bünyede bende de olmuştu bıraktımHanımlar silikonlu krem alerji yaptı daha önce kullanıp alerji olan var mı acaba
Kalori hesabı yapıyorım karbonhidrat ı cıkardım hayatımdan 60a kadar inecegim hedefim oNe güzel. Nasıl verdiniz kilo peki ? Benimde vermem lazım. Bu karantina ameliyat derken hareketsizlikten iyice şiştik.
Çok pahalı bi krem bende yeni başladım. Alerji yapıyorsa yazık olcak o paraya.Contratubex alerji yapıyor çoğu bünyede bende de olmuştu bıraktım
Bende 68 im. Ideal kilom 60 olması lazım. Bugünden itibaren bende başlıyorum diyeteKalori hesabı yapıyorım karbonhidrat ı cıkardım hayatımdan 60a kadar inecegim hedefim o
Nasıl bi alerji durumu oldu ? Bende yeni başladım kreme. Birde beni izlermisiniz ?
dermatix kullanıyordum meme çevresi sivilcelenme kaşıntı oldu bıraktım kaşıyarak zarar veriyorum çünküNasıl bi alerji durumu oldu ? Bende yeni başladım kreme. Birde beni izlermisiniz ?
Doktorlar pek önermiyor zayıflamayı hatta bazıları ideal kiloda olman gerekiyor diye ameliyat etmiyorlar memenizde bir deforme oldu mu mesela dolgunluk yönünden4 ay olucak 16sında evet oturdu ödemlerde gitti zayıfladım ben ameliyat sonrası 10 kg verdim 80b oldu 85ten
Olmadı canım aksine dahada ufaldı zaten ufalma sını istiyordumDoktorlar pek önermiyor zayıflamayı hatta bazıları ideal kiloda olman gerekiyor diye ameliyat etmiyorlar memenizde bir deforme oldu mu mesela dolgunluk yönünden
Sporsuz canım diyetle tek hala vermeye devam ediyorumBende 5 kg fazla alinip yada verilmesi durumunda memenin deforme olacagini duymustum.Demekki sizde olmamış.Sporla mı verdinz peki ?
Nasl diyet yapiyorsunz nelere dikkat ediyorsunz.? Bende ameliyattan sonra kilo aldim.Vermek istiyorum.Tesekkur ederim.Sporsuz canım diyetle tek hala vermeye devam ediyorum
Kalori hesabı yaparak ekmegi şekeri tuzu hayatımdan cıkararak hiçbir ekmegi yemiyerek suyumu bol içiyorum yeşil çayımı içiyorum o şekilde canım diyetisyene gitmedim kendi çabamla 23 kg verdimNasl diyet yapiyorsunz nelere dikkat ediyorsunz.? Bende ameliyattan sonra kilo aldim.Vermek istiyorum.Tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?