Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Herkese selam
2016 yılında İstanbulda meme küçültme ameliyatı olmuştum. Çok zor ve ağrılı bir süreçti benim için. 3 ay kolumu yukarı kaldıramadım. Dikişlerim korkunçtu, yorgan iğnesiyle dikilmiş gibiydi. Zaten üzerinden yıllar geçmesine rağmen izlerim kabarık, bir parmak genişliğindeydi. Beni aşırı mutsuz ediyordu. 2018 yılında doğum yaptım ve en merak ettiğim şey süt verebilecek miyim sorusuydu. Evet süt verebildim şükürler olsun ki...
Tabi hamilelik ve emzirme sonrası deformasyon oldu yine göğüslerimde. Zaten izlerim de çok ama çok kötü olduğu için tekrar ameliyat olmak için gözümü kararttım.
İkiz gebelikten sonra karın germe ihtiyacım da oldu haliyle ben de mommymakeover denilen annelik estetiğini yaptırmaya karar verdim . 10 gün önce ameliyat oldum. Çok şükür göğsümde ne ağrı ne de sızı sanki hiç ameliyat edilmemiş gibi, dikişlerim yapıştırma, kıl kadar incelikte. Yani şuanki hali bile beni fazlasıyla mutlu etti diyebilirim. Geçmişteki kötü tecrübemi tamamen o kasap doktora bağlıyorum.
Doktor tercihi çok önemliymiş.

Merhaba geçmiş olsun. Doktorunuz kim acaba ?

Merhaba geçmiş olsun. Doktorunuz kim acaba ?
Meldaaaa, kendisi 20 doktorla görüşmüş. Eski doktoru “kasapmış”. Başka bir “ünlü” doktora ameliyat olacakmış,hiç elektrik almadığı halde 2.000 TL kapora ödeyip vazgeçmiş çünkü doktoru, Ömer Sağır İle tanışmış. Tanırsın sen o doktoru. İnsani değerli çok yüksekmiş, çok insancıl biriymiş, Allah ellerine güç kuvvet vermesi gerekiyormuş hayatı boyunca ki insanları “güzelleştirmeye” devam etsin. Bende işsiz güçsüz zavallı bir insanmışım çünkü sahte üyeliğini gözümden kaçırmadım. Nedense bu doktorun sahte hastaları da hep hakaret ediyor onlarla aynı fikirde olmadığımız için. Onu “takıntı haline getirmişim” . Kendisi 10 gün önce karın germe, meme dikleştirme, lipo, popoya yağ enjeksiyonu kombine olarak ameliyat olup dün akşam hesap açar açmaz doktorunu övmeye geldi. Kendisine sorarsan da önceden buraya gelip bir sürü kafa karıştıran yorumlar okumuş bu doktor hakkında. “ Sanki doktorun çok ihtiyacı varmış da bizi parayla tutmuş gibi muamele yapıyo bazı insanlar. Ne kadar yazık...” demişşşşş. Eeeee sen ne diyorsun, inandırıcı geldi mi sana?
Umarım yeni ve gerçek üyeler kanmaz.

Ayyyy bi Omer Sagır vakası daha desene Aman bilsem yazmazdım bile canım. Geçinizzzz

Sen nasıl bir ruh hastasın ya? Bütün yorumlarımın altına gelip yazıyosun sapık gibi. Başka işin gücün mü yok senin?
Kasap olan diğer doktorumun ismini bile söylemedim farkındaysan. Çünkü ne olursa olsun bir insanı karalamayı kendime yakıştırmıyorum. Çünkü benim ahlaki değerlerim var. Senin yoksun olduğun! Anlayamazsın!
Bir doktordan memnun kaldım ve paylaştım senin ne zorun varmış ya Ömer beyle bu kadar pesss...

Çok aşırı değil bi kaç damla oda kurumuş kabuk bağlamış gibi olmuş. Daha 1 hafta oldu ya korktum dikiş mi açıldı diye.
Çok geçmiş olsun. Benimde 1 hafta oldu, dün ilk duşumu aldim. Kuruttum havalandırdım. Bant falan bundan sonra koymamam gerektiği kendiliğinden iyileşeceği söylendi bana. Ben yine hava alan bir kompres koydum, sütyen ile dikşler temas etmesin diye.
Sizin bantlarınız hala üzerindemi?

Sagolsun sizede geçmiş olsun. Evet hala üzerindeler benim. 15 gün kontrolüm var o zaman çıkartırlar galiba. Bahtsız açıyor mu süttenim değdiği yerler falan ? Benim agrım sizim hiç olmadi yeni yeni sızlamazlar başladı. Bide meme başının biri içine çökük büzük büzük sizde de Öyle mi? Zamanla düzeleceği söyleniyor ama insan merak ediyor.

Geçmiş olsun..Peki sütünüzün miktarı nasıldı sadece anne sütü ile bekleyebildiniz mi?

Bantsız acımıyor ama birşey koymazsam sanki aklim sürekli dikişlerde takili kaliyor Benim hafif sizilarim var ara sira, ağrı kesici aldiğimda hissetmiyorum. Aynı benimde büzük ve bir başı içine çökük ama düzelir diye düşünüyorum. dikişlerim dün akşamdan beri kaşinmaya başladı

Tez zamanda sağlığımıza kavuşuruz inşallah:) benimde kaşınmalar başladı. Sanırım iyileşme belirtisi bunlar.

Benden tecrübeli hanımlar acil cevap lütfen 1 ay oldu ve alt kesişme yerinde açıklık var hala bugün sol göğsüme baktım misina dışında koyu renk ip vardı ne yapmam lazım ucu çıkmıştı bir de silikonlu kreme ne zaman başladınız

Doktoruna göster canım açıklık varsa ben yaşadım tekrar dikti yani.
Silikon kreme dikişler tamamen iyileşince geçiliyor ben 2.ayda başlamak durumunda kaldım tekrar dikim oldu diye geçmiş olsun

Umarım. Tek açılma olmasında öyle olsun. Eriyen dikiş mi atılmıştı size de ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…