- 12 Ocak 2013
- 223
- 25
- 118
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.281
2 hafta sonra çok rahat kullanmaya başladım ben, doktorum 10 gün çok açma yeterli demişti.Kızlar kac gun sonra kollarinızi rahat kullanmaya basladiniz. Misal kac gun sonra dolaptan tabak alabildiniz.
Çok teşekkürler. 10. GünümÇok geçmiş olsun öncelikle Kaçıncı gününüz acaba
Benim 35 gün oldu sızılar devam ediyor biraz daha sürecek gibiArkadaşlar benim bugun 26.gunun dikis yerlerim hala sızlıyor.Odemde var biraz.Gogsumun altinda ,dikis birlesim yerleri kirmizi ,kizarik gibi duruyor.Ne zaman gececek bu agri sizilar hergun acaba bu gun mu diyorum.Cok siddetli degil ama sızı devam ediyor.Bu normal mi sizce ?
Kaç gün oldu çok kötü görünmüyor baticon ve hava almasını sağla bence tabi Dr göster ilk fırsatta geçiş olsunHerkese merhaba. Yaralı görüntü için özür dilerim öncelikle. Sağ memede birleşme noktalarında sıkıntı var diye düşünüyorum. Fikirlerinizi ve önerilerinizi alabilir miyim çok huzursuzum
Öncelikle doktorunuza gösterin ama bana da normal geldi. C vitamini kollajen takviye alabilirsiniz. Bulabilirseniz hakiki köy tavuğunun suyunu düzenli tüketin. Şifalar dilerimÇok teşekkürler. 10. Günüm
Çok teşekkürler. Şimdi doktorumdan geliyorum. Antibiyotiğe devam edeceğiz bir kutu daha. Batticon, terramycin devam. Şimdi kantaron yağına da başlıyorum. İnsülin direncim sebebiyle yaralarımın biraz geç iyileşebileceğini söyledi. Benden kaynaklı bir geç iyileşme var. Doktorumu görünce rahatlıyorum neysekiKaç gün oldu çok kötü görünmüyor baticon ve hava almasını sağla bence tabi Dr göster ilk fırsatta geçiş olsun
Anlattıklarınız normal ama bu operasyon bizden biraz daha dayanıklı olmamızı bekliyor. Ben çok dinlemedim kendimi açıkcası. Elbette ağrıyacak diye diye azaldı çok şükür.Bugün 3.gunum ve direnler bugün de kalacak mis hem çıkmasını stres yapıyorum hem kalınca çok rahatsız oluyorum yattikca sırtım ağrıyor kol altida direnler den mi acaba bu ağrılar meme deki çok rahatsız etmiyor yanlarda agrim
Öncelikle doktorunuza gösterin ama bana da normal geldi. C vitamini kollajen takviye alabilirsiniz. Bulabilirseniz hakiki köy tavuğunun suyunu düzenli tüketin. Şifalar dilerim
Geçmiş olsun.Cikmasini sorun etmeyin hic farketmiyorsunz .Evet onunla yasamak zor psikolojik olarak onu gormek rahatsiz edici.Ama doktor gerek gormese ikinci gun alirdi.Drenler doku icinde kani akıtarak iyilesme surecini hızlandırır.Bugün 3.gunum ve direnler bugün de kalacak mis hem çıkmasını stres yapıyorum hem kalınca çok rahatsız oluyorum yattikca sırtım ağrıyor kol altida direnler den mi acaba bu ağrılar meme deki çok rahatsız etmiyor yanlarda agrim
Ben mümkün olduğu kadar kendim yapmaya çalışıyorum..eczacı arkadaşlarım sattıklarını ama doğal olanı kullandıklarını söyleyince ben de kendi yaptığımı kullanıyorumKollajen takviyesi için marka tavsiyeniz var mı?
Bunu kullanıyorum 1-3 temiz içerik helalKollajen takviyesi için marka tavsiyeniz var mı?
Nature's Supreme Collagen Peptides Powder 100 Gr - Nature's Supreme Kolajen (Collagen)
Nature's Supreme Tip 1 & Tip 3 Kolajen 100 Gr faydaları, kullanımı, özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat ve ücretsiz kargo fırsatı ile Vitaminler.com’dan hemen satın alabilirsiniz.m.vitaminler.com
Merhaba dikiş yeri kendiliğinden kapanıyor dedi dikiş atılmadı tekrar yalnız hala şiş 2 göğsüm arasında çok fazla fark var bu ne zaman normale döner bilmiyorum ve artık umudumu kaybetmeye başladımMerhaba merak ettim sizi nasıl oldunuz
Umudunuzu kaybetmeyin gececek bu sıkıntılar diye dusunun.Gececek te az kaldi.Goguslerin tam seklini almasi alti ayi buluyormuş diyorlardi.Gercekten de öyle sanırım.Merhaba dikiş yeri kendiliğinden kapanıyor dedi dikiş atılmadı tekrar yalnız hala şiş 2 göğsüm arasında çok fazla fark var bu ne zaman normale döner bilmiyorum ve artık umudumu kaybetmeye başladım
Benim de hem şişlik ve ayrıklık var. Doktor zaten 14. Günden sonra ödem gitmeye başlar dedi. Kaba ödemlerin gitmesi 1-1.5 ay sürer dedi. Umarım küçülmez ama ayrıklık bir an önce gider..umudumuz hep var..Çok olmadı zaten ameliyat olalı 'di miMerhaba dikiş yeri kendiliğinden kapanıyor dedi dikiş atılmadı tekrar yalnız hala şiş 2 göğsüm arasında çok fazla fark var bu ne zaman normale döner bilmiyorum ve artık umudumu kaybetmeye başladım
Şişlikler nasil oldu sizin .Goguslerimim ust kismi yumusadi ama alt taraflari hala cok sert .Usuttugumde sizilarim daha da artıyor.Kalici olmaz umarim.TesekkurlerBenim 35 gün oldu sızılar devam ediyor biraz daha sürecek gibi
Sağ tarafa ultrason çektirdim ödem çıktı morluk geçti şişlik inmeye başladı sızı özellikle yatarken çok oluyor dokunduğum acı baya var onun için dokunuyorumŞişlikler nasil oldu sizin .Goguslerimim ust kismi yumusadi ama alt taraflari hala cok sert .Usuttugumde sizilarim daha da artıyor.Kalici olmaz umarim.Tesekkurler
Benimde böyleydi sonra git gide açıldı önleminizi alın esneme yaptırmayın cok hareket kısıtlayın geçmiş olsunHerkese merhaba. Yaralı görüntü için özür dilerim öncelikle. Sağ memede birleşme noktalarında sıkıntı var diye düşünüyorum. Fikirlerinizi ve önerilerinizi alabilir miyim çok huzursuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?