Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

16 subat 2 ay olacak. Before After

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-01-19-12-54-874_com.android.chrome_copy_453x673.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 461
  • IMG_20200201_185653_copy_1340x1714.jpg
    114,4 KB · Görüntüleme: 451
  • IMG_20200201_185830_copy_1940x2592.jpg
    122 KB · Görüntüleme: 452
  • IMG_20200201_185803_copy_1940x2592.jpg
    117,3 KB · Görüntüleme: 458
Harika olmuş geçmiş olsun maşallah sorunsuz iyileşmeler

16 subat 2 ay olacak. Before After

olan kisilerin cogundan genelde bilmeyenler kilo verdigini saniyormuş sizdede oyle oldumu. Gorumcemin kayınwalidesi olmuş aradm konustum, ben kilolu degilmişim onu anladım dedi kadın. Görümcemde kadının resmen yarısı gitmiş dedi ben gormedim kendisini ameliyat sonrasında ama olcusu 90d imiş simdi ne oldu onuda bilmiyorum. Doktorum bana ameliyat tarihi belirlerse sorarm ozaman belki memnunmusun diyee ben nedense olabilecek en kücük ölcü olsun istiyorum okadar illah ettim ki

Meme ameliyatı için nekadar dedi fiyat

Merhaba kızlar. Ben de Nisa’nda nasip olursa ameliyat olmayı düşünüyorum. Küçültme ve dikleştirme. Tecrübeli arkadaşlardan “aman şunu mutlaka yap, şuna dikkat et” dedikleri önerileri bekliyorum. Sevgiler

Geçmiş olsun..5 gün olarak çok iyi duruyorlar maşallah en güzel zaman dilimi bence bu operasyonu geçirmek için

Ben yardımcı olabilmeyi çok isterim..çünkü ben de buna ihtiyaç duydum..ama 1 ay sonra tecrübeleri paylaşmak daha doğru geliyor. Henüz 10 gün oldu

Ben yardımcı olabilmeyi çok isterim..çünkü ben de buna ihtiyaç duydum..ama 1 ay sonra tecrübeleri paylaşmak daha doğru geliyor. Henüz 10 gün oldu
Çok geçmiş olsun bekliyor olacağım

ameliyat sırasında mi giyiliyor. Yoksa sonra mı
Hastaneye götürdüm..ameliyat sonrası sarmışlardı meme bölgesini..dr um çıkışta kom nelly i giydirdi ve öyle çıkarttı. Sporcu sütyeni değil hatta balenli bir sütyen..aradaki boşluğu diktirtti ve öyle kullandırıyor.

Selam, bende 25 subatta ameliyat olucam Yurtdisindan Istanbula gelicem 1 haftaligna. Benimlede paylasabilirmisiniz Fotograflari?
Dr. Altan Yücetasa ameliyat olan varmi?

Merhaba bende yurtdişindan gelıyorum ve amılıyat olucam memnun kaldınızmı doktordan ?

Hanımlar merak ettiğim bir kaç konu var. Eşlerinizin tepkisi ne oldu? Sorun yaşayanlar oluyormuş. Siz de durum ne?

Arkadaşlar merhaba..10. Günün akşamı dışarda bir organizasyona katılmam gerektiğinden soorcınsütyeni yerine normaldantelsiz bir sütyen giydim ve 2 saat öyle durdum.. ama bugün sol göğüs üst dikiş yerim sızlıyor..ilgisi var mıdır acaba

Merhabalar ben tam 3 hafta önce bu operasyonu oldum. Ameliyattan ilk çıktığımda korse takılıydı ve 2 göğsüm arasında dağlar kadar fark vardı. Haliyle baya panik oldum. 3 günün sonunda farklılık biraz azaldı ama hala sanki biri füze gibi diğeri basılmış gibi. Doktorum 6 ay kadar bekleyip kesin sonucu görebileceğimizi söyledi ama doğrusu pek güvenemiyorum doktora :/ daha önce benzer bi süreç yaşayan var mı? Doktora güvenip beklemeli miyim yoksa başka bi doktor arayışına mı gitmeliyim? çok karışık kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…