Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhana arkadaşlar bende 90c takıyorum o bile almıyor. üniversite hastanesinde olacagm bende 3 bölümden gectim. genel cerahi, fizik tedavi, dermotoloji 3 bölümünde onayı gerekiyor. gögüs aram cok yakın doktora acabildiginiz kadar açın dedim cok fazla acılmaz gogüs aran kısa dedi ozaman mumkun okdugu kadar kücültüntün hocam dedim insallah onuda bedenine gore ayarlarız sıkıntı yapma dedi. haftaya gün vermek icin donecegim dedi. en kısa zamanda yapacagm merak etme dedi. en ideal ölçu nedir ? kucuk istiyorun büyük gögüsten bıktım inanın m beden iken L yada Xl tsort aliyorum göguslerim göz önunde olmasın diye en buyuk hayalim istedigim gibi alışveris yapmak olacak dekolte buluzlar almak istiyorum beni gören herkes hic kilon yok gögüslerin büyük diyor insallah buda giderse daha fit görünüme sahip olurum

önceki ölçünüz neydi kac bedendiniz bende kucultturmek istiyorum ama ben daha kucuk istiyorum sizmi boyle istediniz

önceki ölçünüz neydi kac bedendiniz bende kucultturmek istiyorum ama ben daha kucuk istiyorum sizmi boyle istediniz
Şuan çok bunalmışsınız belli ki ama Daha küçük görüntü sizi mutlu etmeyebilir

Merhaba , geçmiş olsun , cesaretinizden dolayı da ayrıca tebrikler, kombine ameliyatlar gerçekten zor okuduğumuz kadarıyla.Ameliyatlarınızın toplam maliyeti ne kadar oldu acaba ve hangi ölçüde yaptı doktorunuz ?

Bendede aynısı var, m kullanmışlar, dra çok sıktığını söyledim, büyüğünü alıp kullanabilirsin dedi

Ameliyat sonrası şişlik olduğu için öyle görünüyordur. Bende mümkün olduğu kadar küçültün demiştim ama benimkilerde yaklaşık olarak o boyutlarda. Bayanlarda dümdüz görüntü istemiyo drlar, sonradan pişman olabiliyormuşuz

Evet evet ben istedim çok küçülmemesini çünkü boyum 175 ve 62kiloyum şu anki boyutu da biraz şişlikler inip oturunca az da olsa kücülecek zaten şimdiki boyutu da tam istediğim gibi. Benim büyüklükten çok sarkıklık sorunum vardı. 75D cup giyiyordum C cup olsun istedim.

Merhaba hanımlar.

Öncelikle 3618 sayfa mesajın yer aldığı bu başlığı başından sonuna kadar en az 3 kere okudum. Bu başlığa katkıda bulunan herkese minnettarım.

Yaklaşık 1 yıldır meme küçültme ameliyatı için doktor arayışı içindeyim. Daha önce yalnızca kitlelerimi aldırmak istiyordum ancak yaşım ilerledikçe kamburlaştığımı fark ettim. Boyun ağrılarım da beni hayli zorlamaya başladı. 33 yaşındayım, evliyim ve çocuk sahibi olmayı hiç düşünmüyorum. Benim tek çekincem yanlış bir doktora denk gelmek. Memelerim E cup, ben B cup olsunlar istiyorum. Bu sonucu almak için de ayıracağım maksimum bütçe 10.000 TL. Özel Balat Or-ahayim Musevi Hastanesi'nden aldığım fiyat 16.000-18.000 TL arasındaydı. Bana çok yüksek geldi. Tabi ki bu ameliyatın önemi para ile ölçülemez ama maalesef herkesin belli bir bütçesi var.

Son bir yılda İstanbul'da ameliyat olmuş ve 10.000 TL altında bütçe ile bu işi halletmiş olanlarınızdan doktor ismi rica edeceğim. Başlık altında binlerce mesaj okudum, 20'den fazla doktor ismi kaydettim ama bazılarınız doktor ismi yazmamış. Bir de ameliyatının üzerinden en az 1 ay geçmiş olanlar doktor ismi verirse daha çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Elif.

Herkese merhaba,

Bugün 5. Günüm ve ilk defa kontrole gittim. Memelerimin önceki ve sonraki fotoğraflarını paylaşıyorum. Ben çok hafiflemiş hissediyorum çok mutluyum. İnşallah görsel olarak sizler de beğenirsiniz. :) benim kadar büyük memeli insanlara kesinlikle çok tavsiye ediyorum.

Eklentiler

• 302A6937-B7FA-425C-8FA0-C79B5A7F3AAA.jpeg
    103,4 KB · Görüntüleme: 496
  • EDE7026E-3467-4602-9E90-3D4FD4EDC2A9.jpeg
    87,5 KB · Görüntüleme: 592
  • 9FF1EB1B-ADEC-4825-924B-F767C6D828F4.jpeg
    81,5 KB · Görüntüleme: 513
  • 8610E2B2-6F76-4D3F-864C-94C1CB8C585D.jpeg
    59,7 KB · Görüntüleme: 453
  • B92D2D8D-93B6-4E04-A589-8E6F4C3BA388.jpeg
    83,2 KB · Görüntüleme: 471
Geçmiş olsun cnm. Nekadar rahatlatiniz.

önceki ölcünüz neydi simdi ne oldu merak ettim bende universite hastanesinde olacagm
Bazen 80C. Farklı marka farklı beden olyo. Ama önce sütyen hep Ukrayna'da aldim. Çünkü barda bugün beden bulamadım. Şimdi ne var güzel sütyen hepsi olyo. Çok mutlu.

Merhaba. Çok geçmiş olsun, çok iyi görünüyorsunuz. Bu operasyon için ne kadar bütçe ayırdığınızı sorabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…