- 12 Ocak 2013
- 223
- 25
- 118
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.081
Cok teşekkür ederim biraz endiselenmistim acikcasi .Doktorda bilgi vermeyince .Kafama takilmisti.. Gogsumun birinde de farkli bir sey gorulmus . İnşallah bir sey yoktur.Sizede geçmiş olsun.Geçmiş olsun.benim de göğsümde ultrason sonucu kalsifikasyon görülmüştü..mamografileri karşılaştırıp aynı kaldığını görünce önemsiz buldular..
Benim dr, iz giderici olarak siliskar jel kullanmamı söyledi. Ben birlikte madecasol da kulanmayı düşünüyorumArkadaşlar bugün meme dikleştirme ve protez ameliyatı sonrası 8.günüm. dikişlerimin pEmbeliği koyulaşmaya başladı..meme aerolası çizgileri hala pembe..dikişler koyulaşınca hangi kremi kullammaya başladınız..ben bugüne kadar hep kantaron yağı kullanıyordum.
Benim sağ göğsüm büyük ama içinde ödem var meme başları orantılı şükür 27. gün benimMerhaba kızlar benim 22. Günüm bugün merak rtriğim bir konu var iki göğsünüz arasında hiç büyüklük farkı var mı ? Ya da meme ucunda simetrisi tam olmayan var mı ?
Kızlar öncesi sonrası halim bu :) 1.5 kg doku alındı hala iyileşmedi sağ göğüs baya ödemli birde meme ucunun biri daha büyük kaldı ama ödem geçince netleşecek hersey
benim meme ucunda farklılık var, sağ sola göre biraz daha büyük doktora söyledim dikiş sırasında olmuş olabilir, zamanla düzelebilir dedi, çok mu sıkıntı değil ama yine de arada takıyorum bu durumuMerhaba kızlar benim 22. Günüm bugün merak rtriğim bir konu var iki göğsünüz arasında hiç büyüklük farkı var mı ? Ya da meme ucunda simetrisi tam olmayan var mı ?
Sİlinmiş nedense anlamadımfotoğraflarını ben göremiyorum
Bende küçüldükleri için mutluyum ama meme basının biri dik biri aşağıda ve büyük be bir göğsümde daha cok ödem var suan o yüzden büyük acaba ıkısı arasında fark olur mu ilerfebenim meme ucunda farklılık var, sağ sola göre biraz daha büyük doktora söyledim dikiş sırasında olmuş olabilir, zamanla düzelebilir dedi, çok mu sıkıntı değil ama yine de arada takıyorum bu durumu
Ödem gidince belli olur herşey, onun içinde biraz sabretmemiz gerekiyorBende küçüldükleri için mutluyum ama meme basının biri dik biri aşağıda ve büyük be bir göğsümde daha cok ödem var suan o yüzden büyük acaba ıkısı arasında fark olur mu ilerfe
Onu icin dren takmak daha iyi.Herkese toplu bir cevap olsun ameliyattan çıktığım zaman dren yoktu çarşamba günü dikişler açılıp kan boşaltıldı perşembe tekrar gittim tekrar serumla yıkadılar pansumanla kapattılar şuna ağrım sızım yok yarın tekrar yıkama işlemini yapacaklar ve pazartesi dikilicekmiş dikme işleminden korkuyorum açıkçası tam iyileştim derken bu problem moralimi bozdu ama olabiliyormuş
En korktuğum drendi takılmadı diye çok sevinmiştim ama çokta sevinmemek gerekiyormuş gerçi ameliyattan sonra bu sorun yoktu benim ani bir hareket yapıp zorladığımı düşünüyorlarOnu icin dren takmak daha iyi.
Meme başlarım şu anda yuvarlak gibi durmuyor. 9. Günüm daha önce badem gibi duruyordu..şimdi ovalleşmiş..sanırım alttan dikişle çekildiği için oval duruyor. Dikişler iyileştikçe ve memedeki ödem gittikçe..o gerginlik gideceği için yuvarlaklaşırlar diye düşünüyoeum açıkcası..dr da böyle söylüyor..umarım...Merhaba kızlar benim 22. Günüm bugün merak rtriğim bir konu var iki göğsünüz arasında hiç büyüklük farkı var mı ? Ya da meme ucunda simetrisi tam olmayan var mı ?
Meme başı yuvarlak mi yoksa oval gibi mi..ya da ilk zamandan beri yuvarlak mıydıMerhaba kızlar benim 22. Günüm bugün merak rtriğim bir konu var iki göğsünüz arasında hiç büyüklük farkı var mı ? Ya da meme ucunda simetrisi tam olmayan var mı ?
Kizlar ameliyat için aldığınız sütyen nasıl acaba
Nasil kullanacaksinz bende sizin gibi düşünüyorum ama siliskar jel sabah aksam sur demişti.Benim dr, iz giderici olarak siliskar jel kullanmamı söyledi. Ben birlikte madecasol da kulanmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?