Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

teşekkür ederim kuzucum
bugün 2. gün kollarım biraz ağrıyo düne göre ağrı da var govdemde ama dayanilmicak gibi değil
ilk gün daha rahat geçiyor 2.gün çok zor ama 3. gün rahatlıyor tekrar insan ağrılar azalıyor çok şükür benim de 4. günüm bugün biraz ağrılı uyandım kolları hiç kullanmamak lazım ama azcık bile kullanınca ağrı sızı oluyor inş çabucak atlatırız bu günlerimizi

Benim 15. günüm rahat geçiyor ameliyat yerinde sızı var ama dayanılmayacak gibi değil kanlanma başladıkça oluyor sağ göğsüm baya mor Dr zamanla geçecek dedi 5 günde bir kontrole çağırıyor ağır kaldırmamaya ve kolumu uzatmamaya dikkat ediyorum meme başına Krem sürüyorum ve batikonla her gün pansuman yapıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

yarın ilk kontrole gideceğim şuan elastik bandaj ile sarılı korseye geçicem koltukaltlarım ağrıyor biraz bir de 2,5 yaşında kızım var o biraz zorluyor beni üzmek istemiyorum kızımı ilgileniyorum dikkat ederek bugün dikişli yerime çarptı ama kurtardım çok şükür inş 15. günüme ulaşırım bende sağsalim

pansuman yaparken ve krem sürünce acıyor mu galiba en çok bundan korkuyorum o sızlama hissinden

Merhaba perşembe günü gögüs küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum bugün 4.günüm ameliyat olucak arkadaşlara yardımcı olabilirim ya da benim gibi yeni olmuş arkadaşlarla Bilgi alışverişi yapabiliriz

pansuman yaparken ve krem sürünce acıyor mu galiba en çok bundan korkuyorum o sızlama hissinden
Yok pansuman ve krem sürme acıtmıyor hiç duymuyorsun bile sen en zor günleri atlattın İnşallah ama dik yürüyemiyorum büyük ihtimalle psikolojik batışma oluyor ameliyat yerinde

merhaba aynı gün ameliyat olmuşuz çok geçmiş olsun şuan ki durumunuz nedir?

Yok pansuman ve krem sürme acıtmıyor hiç duymuyorsun bile sen en zor günleri atlattın İnşallah ama dik yürüyemiyorum büyük ihtimalle psikolojik batışma oluyor ameliyat yerinde
bende kambur yürüyorum dikleşmiyorum dikişlerden sanırım nekadar sürecek bu merak ediyorum

Geçmiş olsun benimde 6.gunum.Cok sukr ameliyat i atlattik.Sira iyilesmeye geldi dikisleriniz nasil?

Bugün dikişlerimin olduğu yerde morluklar vardı ayrıca cuma günü su geçirmez bantlar yapıştırıldı doktorum her gün duş almamı istedi o yüzden çokta göremiyorum kapalı olduğu için akşam olunca kollarım çok uğuşuyor sizede oluyor mu?

Merhaba nasıl Ol Merhaba nasil oldu dikisleriniz inşallah iyidir?Benim ameliyatimin altinci gunu.Dikislerimden korkuyorum.Dikislerin acilmamasi icin neler yapmaliyiz hic mi kollarimizla hareket etmeyecegiz.?

Merhaba ,sol kolumda uyusma oluyor evet hafif agrida var.Benim korkum dikislerim.Unutuyorum ve kollarimi kullanıyorum.Her doktor farkli bir uygulama yapiyor demekki siz ozelde mi oldunuz?Ben devlette oldum iki hafta sonra kontrolum var. Banyomu yaptim ama bana sur gecirmez bir banttan soz etmedi doktor.Eczaneden satiliyorsa bende alayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…