- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #35.801
evet özel hastanede oldumaydında yaşıyorum siz özel hastanemi oldunuz ve sadece meme büyütmemiydi. Ameliyatınız
bu arada meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldumevet özel hastanede oldum
Geçmiş olsun ağrı olmaması güzelhello bebekler bugun ameliyat oldum uyuyodm 1den beri şimdilikağrı sızı yok öncesi sonrası atarm artik :)
ilk gün daha rahat geçiyor 2.gün çok zor ama 3. gün rahatlıyor tekrar insan ağrılar azalıyor çok şükür benim de 4. günüm bugün biraz ağrılı uyandım kolları hiç kullanmamak lazım ama azcık bile kullanınca ağrı sızı oluyor inş çabucak atlatırız bu günlerimiziteşekkür ederim kuzucum
bugün 2. gün kollarım biraz ağrıyo düne göre ağrı da var govdemde ama dayanilmicak gibi değil
Ben aydında yaşıyorum siz meme büyütmemi oldunuzkocaeli gebze yüzyıl hastanesinde ali aliyeve oldum ameliyatımıben siz hangi şehirdesiniz
Benim 15. günüm rahat geçiyor ameliyat yerinde sızı var ama dayanılmayacak gibi değil kanlanma başladıkça oluyor sağ göğsüm baya mor Dr zamanla geçecek dedi 5 günde bir kontrole çağırıyor ağır kaldırmamaya ve kolumu uzatmamaya dikkat ediyorum meme başına Krem sürüyorum ve batikonla her gün pansuman yapıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimilk gün daha rahat geçiyor 2.gün çok zor ama 3. gün rahatlıyor tekrar insan ağrılar azalıyor çok şükür benim de 4. günüm bugün biraz ağrılı uyandım kolları hiç kullanmamak lazım ama azcık bile kullanınca ağrı sızı oluyor inş çabucak atlatırız bu günlerimizi
hayır küçültme ve dikleştirmeBen aydında yaşıyorum siz meme büyütmemi oldunuz
yarın ilk kontrole gideceğim şuan elastik bandaj ile sarılı korseye geçicem koltukaltlarım ağrıyor biraz bir de 2,5 yaşında kızım var o biraz zorluyor beni üzmek istemiyorum kızımı ilgileniyorum dikkat ederek bugün dikişli yerime çarptı ama kurtardım çok şükür inş 15. günüme ulaşırım bende sağsalimBenim 15. günüm rahat geçiyor ameliyat yerinde sızı var ama dayanılmayacak gibi değil kanlanma başladıkça oluyor sağ göğsüm baya mor Dr zamanla geçecek dedi 5 günde bir kontrole çağırıyor ağır kaldırmamaya ve kolumu uzatmamaya dikkat ediyorum meme başına Krem sürüyorum ve batikonla her gün pansuman yapıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
pansuman yaparken ve krem sürünce acıyor mu galiba en çok bundan korkuyorum o sızlama hissindenBenim 15. günüm rahat geçiyor ameliyat yerinde sızı var ama dayanılmayacak gibi değil kanlanma başladıkça oluyor sağ göğsüm baya mor Dr zamanla geçecek dedi 5 günde bir kontrole çağırıyor ağır kaldırmamaya ve kolumu uzatmamaya dikkat ediyorum meme başına Krem sürüyorum ve batikonla her gün pansuman yapıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Yok pansuman ve krem sürme acıtmıyor hiç duymuyorsun bile sen en zor günleri atlattın İnşallah ama dik yürüyemiyorum büyük ihtimalle psikolojik batışma oluyor ameliyat yerindepansuman yaparken ve krem sürünce acıyor mu galiba en çok bundan korkuyorum o sızlama hissinden
merhaba aynı gün ameliyat olmuşuz çok geçmiş olsun şuan ki durumunuz nedir?Merhaba perşembe günü gögüs küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum bugün 4.günüm ameliyat olucak arkadaşlara yardımcı olabilirim ya da benim gibi yeni olmuş arkadaşlarla Bilgi alışverişi yapabiliriz
bende kambur yürüyorum dikleşmiyorum dikişlerden sanırımYok pansuman ve krem sürme acıtmıyor hiç duymuyorsun bile sen en zor günleri atlattın İnşallah ama dik yürüyemiyorum büyük ihtimalle psikolojik batışma oluyor ameliyat yerinde
bugün morluklarım oldu sağ göğsümde şişlik var yarın kontrole gidicem kol hareketlerim diğer günlere göre biraz daha rahatladımerhaba aynı gün ameliyat olmuşuz çok geçmiş olsun şuan ki durumunuz nedir?
Geçmiş olsun benimde 6.gunum.Cok sukr ameliyat i atlattik.Sira iyilesmeye geldi dikisleriniz nasil?Merhaba perşembe günü gögüs küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum bugün 4.günüm ameliyat olucak arkadaşlara yardımcı olabilirim ya da benim gibi yeni olmuş arkadaşlarla Bilgi alışverişi yapabiliriz
OlDün 1 ay oldu ama ben hala doktora kontrol gitmeye devam ediyorum gecen haffa cuma dikilmişti haftaya alacagım dikişi dedi
2 günde 1 pansumana devam ampul kırdırıyoruz artık kıpkırmızı birşey rif ismi
Meme uclarım artık açık sadece iz kremi sürüp normal havadar bırakıyoruz
Bakalım inş biticek bu dikiş sorunum benimde
Merhaba nasil oldu dikisleriniz inşallah iyidir?Benim ameliyatimin altinci gunu.Dikislerimden korkuyorum.Dikislerin acilmamasi icin neler yapmaliyiz hic mi kollarimizla hareket etmeyecegiz.?Dün 1 ay oldu ama ben hala doktora kontrol gitmeye devam ediyorum gecen haffa cuma dikilmişti haftaya alacagım dikişi dedi
2 günde 1 pansumana devam ampul kırdırıyoruz artık kıpkırmızı birşey rif ismi
Meme uclarım artık açık sadece iz kremi sürüp normal havadar bırakıyoruz
Bakalım inş biticek bu dikiş sorunum benimde
Merhaba ,sol kolumda uyusma oluyor evet hafif agrida var.Benim korkum dikislerim.Unutuyorum ve kollarimi kullanıyorum.Her doktor farkli bir uygulama yapiyor demekki siz ozelde mi oldunuz?Ben devlette oldum iki hafta sonra kontrolum var. Banyomu yaptim ama bana sur gecirmez bir banttan soz etmedi doktor.Eczaneden satiliyorsa bende alayim.Bugün dikişlerimin olduğu yerde morluklar vardı ayrıca cuma günü su geçirmez bantlar yapıştırıldı doktorum her gün duş almamı istedi o yüzden çokta göremiyorum kapalı olduğu için akşam olunca kollarım çok uğuşuyor sizede oluyor mu?
Merhaba doktorunuz kimdi?Merhaba perşembe günü gögüs küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum bugün 4.günüm ameliyat olucak arkadaşlara yardımcı olabilirim ya da benim gibi yeni olmuş arkadaşlarla Bilgi alışverişi yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?