Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar bu ağrışar ne zaman geçecek kol altımla memenin altı cok ağrıyor artık bıktım ağrılardan birde midem bulanıyor ilaçlarfan mide koruyucu ve ağrı kesici fayda etmiyor

Kızlar bu ağrışar ne zaman geçecek kol altımla memenin altı cok ağrıyor artık bıktım ağrılardan birde midem bulanıyor ilaçlarfan mide koruyucu ve ağrı kesici fayda etmiyor
neden bu kadar ağrın olduki dr ne diyor? ben 4. gün ağrı kesici almayı bırakmıştım. Ağrı hiç yok değil sızı şeklinde dikiş yerlerim acıyor. ben de dik durmaya korkuyorum alt dikişler gerginlik olduğundan hem dikiş açılır korkusu hem de acısını daha çok hissediyorum

dikloron yaptır iğne evdeysen
hastane de parol serum yaparlar söyle rahatlarsın birde üşütme Dr konuş enfeksiyon başlangıcı olabilir
benim de 2. Gün ağrım kesildi 10 gün oldu ameliyat olalı ağrım yok

Kollarımı kullanamıyorum ağrı detken alt dikişler ve kol altım ağrıyor cok gergin anlamadım

Zaten midemi üşüttüm baya kötüyüm çarşamba kontrolüm var konuscam doktorla bi bende anlamadım dik duramıyorum gerginlikte

Zaten midemi üşüttüm baya kötüyüm çarşamba kontrolüm var konuscam doktorla bi bende anlamadım dik duramıyorum gerginlikte
Bende çok kustum ameliyattan sonra 1 gün boyunca hiç birşey yiyemedim çok az bir lokma bir lokma birşeyler yemeye çalış yoksa insan zayıf tutuyor kusma sebebin anestezi olabilir

Bende çok kustum ameliyattan sonra 1 gün boyunca hiç birşey yiyemedim çok az bir lokma bir lokma birşeyler yemeye çalış yoksa insan zayıf tutuyor kusma sebebin anestezi olabilir
Çok haklısın bende 2 gün kustum su bile içsem çıkarttım o gece hastanedeki hemşire hanım korkup hocayı aramıştı kan cıkardım 2 3 kez cokca 5.5 saat sürdü ameliyatım bogazıma boru sokmuşlar tahriş etmiş bende kusarken baya yırtmışım onun etkisi 1 hafta geçmedi kızcagız gece yürütürken başım döner düşerim diye aklı cıkmıştı eve geldim bogaz ağrısından çorba suyla günü geçirdim 2 gün sonra sonra hafif katı gidaya geçtim zorladı beni anestesi

Selam bugün tüm gün kustugum ve ishal oldugum için cok kötüydüm doktoru aradım eb sonunda antibiyotik yapmıs olabilir dedi şimdi başka bir ilaca geçicez bakalım ... birde bu ilaçları sgk karşılamıyor asırı pahalıya geliyor

Evet antibiyotikte yapıyor Allah yardımcın olsun baya soğuk suya bal koyup yudum yudum aklına geldikçe içmeyi deve istersen bana iyi geliyor

Ben de dün ameliyat oldum.Burdaki yorumlardan cesaret bulup ameliyata girdim.Ama gercekten ciddi bir ameliyatmis.Dun uyandigimda cok agrim oldu sonra agri kesicilerin erkisiyle agrilarim azaldi. İçtiğim su bile midemi bulandirdi.Bugun daha iyiyim çok şükür.Ama sol meme basim cok koyu renkte .Doktor sorun yok diyor ama beni endişelendiriyor.Bu sorunu yaşayan var mi ?

Benim de sağ göğsüm baya mor ama Dr normal diyor 15 gün oldu ameliyat olalı

Cok geçmiş olsun morluklar olur geçecektir zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…