- 18 Şubat 2018
- 104
- 41
- 28
- 34
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #35.561
Çok sevindim sizin adınızayok valla hic olmadı. şu bahsedilen agri pompası filanda yoktu bende. standart damardan ve eve cikinca da agizdan agri kesiciler yetti.
insallah herkesinki benimki gibi kolay olsunÇok sevindim sizin adınızaUmarım benimde ağrım olmaz BU arada c cup mı ölçünüz
Gerçekten cok iyi olmus darisi başımızaameliyattan korkan arkadaslar, vazgecmeye meyilli arkadaslar, yapmayın etmeyin. bende cok korktum,cok erteledim. sonunda 10 aralikta oldum ameliyatimi. öncesi-sonrası baktıkca iyiki diyorum. foto ekliyorum. keske dememek için olun gitsin.
Güle güle kullanıninsallah herkesinki benimki gibi kolay olsunhayır c degil b
Benimde aynı canım iri ise memen normal eskiEki Görüntüle 2573232
benim dikiş yeri bu şekilde kızlar kol altıma kadar ya sizde nasıl
Benameliyattan korkan arkadaslar, vazgecmeye meyilli arkadaslar, yapmayın etmeyin. bende cok korktum,cok erteledim. sonunda 10 aralikta oldum ameliyatimi. öncesi-sonrası baktıkca iyiki diyorum. foto ekliyorum. keske dememek için olun gitsin.
Gerçekten çok iyi olmuş. Çok geçmiş olsun. Hangi şehirde ve hangi doktora oldunuz? Ve mümkünse ne kadara mal oldu öğrenebilir miyim?ameliyattan korkan arkadaslar, vazgecmeye meyilli arkadaslar, yapmayın etmeyin. bende cok korktum,cok erteledim. sonunda 10 aralikta oldum ameliyatimi. öncesi-sonrası baktıkca iyiki diyorum. foto ekliyorum. keske dememek için olun gitsin.
sağol :) evet var koyacağaım before after yapıcamÇok güzel. Önce fato acaba varmı?
Korkulacak birşy yok değil mi ben aşırı heycanlıyım sabah amelıyata giricemsağol :) evet var koyacağaım before after yapıcam
Cok guzelll olmus amaaa nerede kime yaptidiniz. Cok iyi bence
Hanımlar merhaba herkese kafama takılan bi soru var açıkçası yanlış anlaşılmaktan çekindiğim için doktorumun asistanına da soramadım :) bi aksilik olmazsa şubatın ilk haftası altan yücetaşa burun ve meme küçültme ameliyatı olucam asistanı ödemeyi ameliyat günü nakit aldıklarını söyledi acaba ödemeyle ilgili bir belge vs veriliyor mu? Bu konuyla ilgili sorun yaşayan var mı?
Korkulacak birşy yok değil mi ben aşırı heycanlıyım sabah amelıyata giricemsağol :) evet var koyacağaım before after yapıcam
Merhaba kac gün ağrınız oldu kaç gün sonra normale döndünğz acabasağol :) evet var koyacağaım before after yapıcam
Korkulacak birşy yok değil mi ben aşırı heycanlıyım sabah amelıyata giricem
Merhaba kac gün ağrınız oldu kaç gün sonra normale döndünğz acaba
Muhtesem. Ne kadar kolay simdi yaşaması
yaa een çok neye seviniyorum önümüzdeki yaza güzel kıyafetler, beyaz tshirtler giyicem diyeMuhtesem. Ne kadar kolay simdi yaşaması
Tabiki tabiii. Mayolarrrrrrr.yaa een çok neye seviniyorum önümüzdeki yaza güzel kıyafetler, beyaz tshirtler giyicem diye
Çok güzel olmus güle güle kullanınbefore after böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?