- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #35.541
Implant var mi22 gün ameliyat sonra.
3000bin. Ve medikal sütyen 140 tlCok iyi gorunuyor. Kac tl ye maloldu.
Bende o kadar değil.senin dikişler en son nereye kadar gidiyor? kol altında var mı mesela benim koltaltımı da kapsıyor sırtıma kadar dikiş var
senin dikişler en son nereye kadar gidiyor? kol altında var mı mesela benim koltaltımı da kapsıyor sırtıma kadar dikiş var
oylesenin dikişler en son nereye kadar gidiyor? kol altında var mı mesela benim koltaltımı da kapsıyor sırtıma kadar dikiş var
Siz nereye yaptirdiniz. Iyi gorunuyorBu da 3 ay sonraki görüntü diyelim
ahh elifcimMerhabalar hanımlar ameliyat sonrası alt dikişlerde açılma başladı benim ve malesef dikecek doktorum cuma günü lokal anestezi altında korkuyorum baya ben 2 gögüs altı malesef son durum halleri cok üzüldüm 16sında oldum yaklaşık 17 18 gün olcak
benimde bu kadar uzun degil dikislerim. ama sirt lipo olmasaydim benimde boyle uzayacaktı cok sarkik oldugu icin. bence dikislerre cok takilmayin cunku harika gozukuyor. zaten zamanla belli bile olmayacak izlerEki Görüntüle 2573232
benim dikiş yeri bu şekilde kızlar kol altıma kadar ya sizde nasıl
benimde bu kadar uzun degil dikislerim. ama sirt lipo olmasaydim benimde boyle uzayacaktı cok sarkik oldugu icin. bence dikislerre cok takilmayin cunku harika gozukuyor. zaten zamanla belli bile olmayacak izler
Eki Görüntüle 2573232
Cok guzelll olmus amaaa nerede kime yaptidiniz. Cok iyi benceEki Görüntüle 2573232
Bende almadım canım ama ev temizliği yemege filan giriştim hemen umarım dahada açılmaz dikişim kızım dün 2yasına girdi hep kucak istediben de öyleyim sürekli ayakta dinlenmeyi geçtim sürekli hareket halindeyim 19 aylık oğlum sürekli bana yapışık olmak istiyor ama hiç kucağıma almadım
İnş canım sağol dikiş yapılınca toparlarım inş kendimi cnmahh elifcimcok uzuldum ya içim sızladı valla keske olmasaydı boyle . ama olmuşa çare yok , bundan sonrasına bak artik. zor oldu senin icin ama insallah hersey bittikten sonra cok rahat edeceksin.
Çok geçmiş olsun cok ağrınız oldumuameliyattan korkan arkadaslar, vazgecmeye meyilli arkadaslar, yapmayın etmeyin. bende cok korktum,cok erteledim. sonunda 10 aralikta oldum ameliyatimi. öncesi-sonrası baktıkca iyiki diyorum. foto ekliyorum. keske dememek için olun gitsin.
yok valla hic olmadı. şu bahsedilen agri pompası filanda yoktu bende. standart damardan ve eve cikinca da agizdan agri kesiciler yetti.Çok geçmiş olsun cok ağrınız oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?