Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ahh elifcim cok uzuldum ya içim sızladı valla keske olmasaydı boyle . ama olmuşa çare yok , bundan sonrasına bak artik. zor oldu senin icin ama insallah hersey bittikten sonra cok rahat edeceksin.

bu kadar dikişe gerek var mıydı bilmiyorum bu dikişlerin bu kadar fazla olduğunu yeni farkediyorum, doktora da başta hiç sormadım nerden nereye dikiş olacak diye keşke sorsaymışım, ameliyat olacaklar unutmasın sorsun bence böyle süprizle karşılaşmamak için

benimde bu kadar uzun degil dikislerim. ama sirt lipo olmasaydim benimde boyle uzayacaktı cok sarkik oldugu icin. bence dikislerre cok takilmayin cunku harika gozukuyor. zaten zamanla belli bile olmayacak izler

sağolasın benm de sarkıklık 10 cmdi eski hali bana göre korkunç yanlara doğru da taşma vardı belki o yüzden bu kadar dikiş oldu doktora soracağım zaten gittiğimde.

ameliyattan korkan arkadaslar, vazgecmeye meyilli arkadaslar, yapmayın etmeyin. bende cok korktum,cok erteledim. sonunda 10 aralikta oldum ameliyatimi. öncesi-sonrası baktıkca iyiki diyorum. foto ekliyorum. keske dememek için olun gitsin.

Eklentiler

• IMG-20191210-WA0004.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 253
  • 20200106_200906.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 259
ben de öyleyim sürekli ayakta dinlenmeyi geçtim sürekli hareket halindeyim 19 aylık oğlum sürekli bana yapışık olmak istiyor ama hiç kucağıma almadım
Bende almadım canım ama ev temizliği yemege filan giriştim hemen umarım dahada açılmaz dikişim kızım dün 2yasına girdi hep kucak istedi

ahh elifcim cok uzuldum ya içim sızladı valla keske olmasaydı boyle . ama olmuşa çare yok , bundan sonrasına bak artik. zor oldu senin icin ama insallah hersey bittikten sonra cok rahat edeceksin.
İnş canım sağol dikiş yapılınca toparlarım inş kendimi cnm

Çok geçmiş olsun cok ağrınız oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…