Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bu C cup mı bence gayet ideal görünüyor

valla dr seçimi konusunda doğru dr seçmişsiniz tebrik ediyorum :)

Koltuk altına doğru hafif şişliklerin oldumu canım senin

anladigim kadariyla memeye silikon konmadigi surece yusyuvarlak ve dimdik olmuyor. standarrt kucultme, diklestirme de dogal yapisi bozulmadan hafif sarkik duruyor ? sizce

anladigim kadariyla memeye silikon konmadigi surece yusyuvarlak ve dimdik olmuyor. standarrt kucultme, diklestirme de dogal yapisi bozulmadan hafif sarkik duruyor ? sizce

gittiğim 2 dr da yaşın genç meme dokun yeterli olduğu için kendi dokundan yaparız demişti zamanla meem dokusu da memeler yere doğru asıldıkça yıpranıyormuş ve meme küçültmede kullanılamıyormuş mecbur silikon kullanılıyormuş

sizde kaç beden oldu acaba. Nasıl memnumusun?
sizde kaç beden oldu acaba. Nasıl memnumusun?

Valla gögüsleriniz 10 numara 5 yıldız eski haline gore cok cok iyi. Bende 23 yasindayim iki cocugum var cocukta düsünmüyorum. Genc kizligimdan beri goguslerim buyuk ve kocaman 90 beden sutyen takiyorum 95 te olabilir bende ameliyat istiyorum internettten bi kac dr sordum 10 binin altinda fiyat veren olmadi istanbulda bi dr ve fiyat soyler misiniz ameliyat olanlar?

oçen rada za tebya,klasna şto tak bistra zajıli ranı,eto navernoe zavisit ot tipa koji,mne nitak pavizlo s etim

Ben Bakirkoy Devlet hastanesi oldum Doktor Gengiz Ozdemir. Meme Gerrahi. 3000 tl verdim ve 140 tl postoperatif sutyen. Bu kadar. Bende 1 tane kizim var. Ama budun doktora sordum. Emzircemi daha. O dedi evet emzirceksin hepsi kanal kesik degil. )))))

Ben Bakirkoy Devlet hastanesi oldum Doktor Gengiz Ozdemir. Meme Gerrahi. 3000 tl verdim ve 140 tl postoperatif sutyen. Bu kadar. Bende 1 tane kizim var. Ama budun doktora sordum. Emzircemi daha. O dedi evet emzirceksin hepsi kanal kesik degil. )))))

10 bine gore 3 bin bedava gibi insallah bende olursam yazarim buraya

Sadece 11 gün oldu. Ama memişler yamusatyorlar. Koltuk altı var şiş o zaten birazdan gider. Sabırla beklemem lazım. Budun doktor pansumam degisterdi. Perşembe yine gidecem kontrolü.
Aynı gün olduk diye sordum canım bende sana 3ocaktq bende gidicem kendi doktoruma yarın pansuman yaptırıcam meme ucuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…