- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #35.401
bu C cup mı bence gayet ideal görünüyorBen yabancıyım. Ukraynali. 8 sene burda yaşıyorum. Evliim. Eşi türk. 1 kızım var. 4.5 yaş. Oyle kizlar. Kimse korkmayın göğüz küçültme yada toparlama. En önemli doktoru seçmesi ve güvenmesi. Devlet mi ozel mi farketmez. Doktoru işi önemli.)))))
valla dr seçimi konusunda doğru dr seçmişsiniz tebrik ediyorum :)Ben yabancıyım. Ukraynali. 8 sene burda yaşıyorum. Evliim. Eşi türk. 1 kızım var. 4.5 yaş. Oyle kizlar. Kimse korkmayın göğüz küçültme yada toparlama. En önemli doktoru seçmesi ve güvenmesi. Devlet mi ozel mi farketmez. Doktoru işi önemli.)))))
Sağol size :)))valla dr seçimi konusunda doğru dr seçmişsiniz tebrik ediyorum :)
Koltuk altına doğru hafif şişliklerin oldumu canım seninBen yabancıyım. Ukraynali. 8 sene burda yaşıyorum. Evliim. Eşi türk. 1 kızım var. 4.5 yaş. Oyle kizlar. Kimse korkmayın göğüz küçültme yada toparlama. En önemli doktoru seçmesi ve güvenmesi. Devlet mi ozel mi farketmez. Doktoru işi önemli.)))))
anladigim kadariyla memeye silikon konmadigi surece yusyuvarlak ve dimdik olmuyor. standarrt kucultme, diklestirme de dogal yapisi bozulmadan hafif sarkik duruyor ? sizce
Tabi biraz var şiş .Koltuk altına doğru hafif şişliklerin oldumu canım senin
Sadece 11 gün oldu. Ama memişler yamusatyorlar. Koltuk altı var şiş o zaten birazdan gider. Sabırla beklemem lazım. Budun doktor pansumam degisterdi. Perşembe yine gidecem kontrolü.Koltuk altına doğru hafif şişliklerin oldumu canım senin
sizde kaç beden oldu acaba. Nasıl memnumusun?Koltuk altına doğru hafif şişliklerin oldumu canım senin
sizde kaç beden oldu acaba. Nasıl memnumusun?
sizde kaç beden oldu acaba. Nasıl memnumusun?
oçen rada za tebya,klasna şto tak bistra zajıli ranı,eto navernoe zavisit ot tipa koji,mne nitak pavizlo s etimBen yabancıyım. Ukraynali. 8 sene burda yaşıyorum. Evliim. Eşi türk. 1 kızım var. 4.5 yaş. Oyle kizlar. Kimse korkmayın göğüz küçültme yada toparlama. En önemli doktoru seçmesi ve güvenmesi. Devlet mi ozel mi farketmez. Doktoru işi önemli.)))))
Ben Bakirkoy Devlet hastanesi oldum Doktor Gengiz Ozdemir. Meme Gerrahi. 3000 tl verdim ve 140 tl postoperatif sutyen. Bu kadar. Bende 1 tane kizim var. Ama budun doktora sordum. Emzircemi daha. O dedi evet emzirceksin hepsi kanal kesik degil. )))))Valla gögüsleriniz 10 numara 5 yıldız eski haline gore cok cok iyi. Bende 23 yasindayim iki cocugum var cocukta düsünmüyorum. Genc kizligimdan beri goguslerim buyuk ve kocaman 90 beden sutyen takiyorum 95 te olabilir bende ameliyat istiyorum internettten bi kac dr sordum 10 binin altinda fiyat veren olmadi istanbulda bi dr ve fiyat soyler misiniz ameliyat olanlar?
oçen rada za tebya,klasna şto tak bistra zajıli ranı,eto navernoe zavisit ot tipa koji,mne nitak pavizlo s etim
Спс вам. Да может быть. У меня кожа хорошая. Все скоро зажывает. Но и от доктора тоже все зависит. На сколько он тровмируэт железу и кожу. У меня синяков нет. Все чисто сразу было. А вот где делали оп.?
Ben Bakirkoy Devlet hastanesi oldum Doktor Gengiz Ozdemir. Meme Gerrahi. 3000 tl verdim ve 140 tl postoperatif sutyen. Bu kadar. Bende 1 tane kizim var. Ama budun doktora sordum. Emzircemi daha. O dedi evet emzirceksin hepsi kanal kesik degil. )))))
Hafif sarkık kalıcak canım bizimkilerse silikon olmadığındananladigim kadariyla memeye silikon konmadigi surece yusyuvarlak ve dimdik olmuyor. standarrt kucultme, diklestirme de dogal yapisi bozulmadan hafif sarkik duruyor ? sizce
Anladım cnm sağolTabi biraz var şiş .
Aynı gün olduk diye sordum canım bende sana 3ocaktq bende gidicem kendi doktoruma yarın pansuman yaptırıcam meme ucumaSadece 11 gün oldu. Ama memişler yamusatyorlar. Koltuk altı var şiş o zaten birazdan gider. Sabırla beklemem lazım. Budun doktor pansumam degisterdi. Perşembe yine gidecem kontrolü.
85 b bedenim şuan çok memnunum hatta doktor ödem var inerse dahada inebilir ölcün dedi canımsizde kaç beden oldu acaba. Nasıl memnumusun?
Siz doktoru seçtiniz acaba?10 bine gore 3 bin bedava gibi insallah bende olursam yazarim buraya
hayir daha hic doktora gitmedim suan bebek emziriyorum emzirmeyi birakinca olucam ama fiyat arastiriyorum tabi 3 bini duyunca sevindimSiz doktoru seçtiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?