- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #35.381
çok güzel olmuş gerçekten :) beden bilgisi verir misnizKizlar ameliyata 16.12.2020 1 hafta oldu. BAKİRKOY DEVLET HASTANESİ YAPTIM. MUHTEŞEM BİR DOKTOR Gengiz Ozdemir.
Aynı gün olmuşuz ama benimkiler böyle değil canım maşallah vallahi çabuk toparlamışsın ben hala korseliyim ve pansumana gidiyorum meme ucum içinKizlar ameliyata 16.12.2020 1 hafta oldu. BAKİRKOY DEVLET HASTANESİ YAPTIM. MUHTEŞEM BİR DOKTOR Gengiz Ozdemir.
paylasimin icin tesekkurler.bende 16 gun once oldum. anlattigin agrilarin hicbirini yasamadim cok sukur. bunyeden bunyeye farkediyo demekMerhaba kizlar,bende 15 gun once sisli etfal hamidiye egitim ve arastirma hastanesinde meme kucultme ve diklestirme ameliyati oldum.10 sene hayal ettim ve sonunda karar verdim.Boyum 160,kilom 72,beden 85d.O kapi dolduran zaten sarkan deriydi,goguslerim bos ve sarkikti.Muayenede doktora yalvardim A kap yapsin diye,o kadar sikilmistim goguslerimden.Ancak vucuda gore olmaz dedi B kap yaparim dedi.Ameliyattan once cizim yapan doktor dedi ki goguslerin dokusu en fazla B kap,sarkti icin D kap gibi gozukuyor.Olctu -102 cm.
Cocuk dusunmuyorum ama yinede emzirme konusunu actim,dedi ki mecbur bir kisim sut kanallarin gidecek ve sut orani azalacak.
Sabah ameliyata goturduler.Narkozu hava maskesi ile verdiler.2.5 saat surdu.Haytimin en buyuk acisiyla uyandim diyebilirim,sanki goguslerimi yakıp blenderden geciriyor gibiydi.Odama gelene kadar o aciyi cektim,agri kesici verdikten sonra yarim saate dayanabilecek hale geldi.4 saat sonra tuvalete kalktim,o asiri agriyi daha hissetmedim,sadece drenlerin agri ve rahatsizligi vardi.Pansuman esnasinda goguslerimi gordugumde boyutu pek anliyamadim,sadece dik oldugunu belliydi.Ertesi sabah drenler cikti,coook acidi,neyse ki kisa surdu.Ciktiktan sonra belli bir rahatlama geldi.Sporcu sutyen 95/B takildi,ancak ustumu giydikten sonra pek kuculme goremedim.Saatte 40 km hiziyla eve geldim.Asiri agri degil ama 1 hafta hareketler cok kisitliydi,hizli hala yuruyemiyorum,elle goguslerimi tutarak ancak.Yardim olmadam yatamadim kalkamadim,meme alti kesik yerlerde buyuk bir baski hissi vardi,suan azaldi...
Sporcu sutyen asiri siki olmadigina ragmen,bir kac gun sonra cok rahatsiz etmeye basladi,gece uyutmadi,kaburgalarimin ust kisim sutyen alt lastiginden agri ve yanma hissi vermeye basladi,askilar ayri dert.Pentiden diger sporcu sutyeni aldim,rahatladim.Yani su an 15 gun ve goguslerim dovulmus gibiler,agizim acik okuyorum yazilari-"kizlar ameliyat oldum,hic bisey hissetmedim 3 gun is basi yaptim "
Yani bekledigim sonuca ulasamadim,boyut 102 den 100 oldu.Bir memeden 120gr.oburunden 190 gr.alindi,o da deri ile birlikte mi hesaplaniyor mu bilmiyorum.takilan sporcu sutyenin kap nasil b anlamis degilim,pentide denedim,85C tam oturdu.Belki sis diyorum daha,ama 10 santim inicegini dusunmuyorumHayal ettigim giyisiler kapanmadigi gibi kapanmiyor,ayda 1,5 kg vericem,10 kg fazlaligim var,insAllah sarkmaz tekrar,yoksa ameliyatin hic bir faydasi gormemis olucam.
Hastane hizmetlerine gelince.Ozelden bir farki goremedim.Hastaneye 3100tl.Medikale 600 tl.odedim.
Geçmiş olsun illaki iner şişler ve bir değişim olur ama şunu anlamadım 300 gr içinmi ameliyat yapmış doktor?Merhaba kizlar,bende 15 gun once sisli etfal hamidiye egitim ve arastirma hastanesinde meme kucultme ve diklestirme ameliyati oldum.10 sene hayal ettim ve sonunda karar verdim.Boyum 160,kilom 72,beden 85d.O kapi dolduran zaten sarkan deriydi,goguslerim bos ve sarkikti.Muayenede doktora yalvardim A kap yapsin diye,o kadar sikilmistim goguslerimden.Ancak vucuda gore olmaz dedi B kap yaparim dedi.Ameliyattan once cizim yapan doktor dedi ki goguslerin dokusu en fazla B kap,sarkti icin D kap gibi gozukuyor.Olctu -102 cm.
Cocuk dusunmuyorum ama yinede emzirme konusunu actim,dedi ki mecbur bir kisim sut kanallarin gidecek ve sut orani azalacak.
Sabah ameliyata goturduler.Narkozu hava maskesi ile verdiler.2.5 saat surdu.Haytimin en buyuk acisiyla uyandim diyebilirim,sanki goguslerimi yakıp blenderden geciriyor gibiydi.Odama gelene kadar o aciyi cektim,agri kesici verdikten sonra yarim saate dayanabilecek hale geldi.4 saat sonra tuvalete kalktim,o asiri agriyi daha hissetmedim,sadece drenlerin agri ve rahatsizligi vardi.Pansuman esnasinda goguslerimi gordugumde boyutu pek anliyamadim,sadece dik oldugunu belliydi.Ertesi sabah drenler cikti,coook acidi,neyse ki kisa surdu.Ciktiktan sonra belli bir rahatlama geldi.Sporcu sutyen 95/B takildi,ancak ustumu giydikten sonra pek kuculme goremedim.Saatte 40 km hiziyla eve geldim.Asiri agri degil ama 1 hafta hareketler cok kisitliydi,hizli hala yuruyemiyorum,elle goguslerimi tutarak ancak.Yardim olmadam yatamadim kalkamadim,meme alti kesik yerlerde buyuk bir baski hissi vardi,suan azaldi...
Sporcu sutyen asiri siki olmadigina ragmen,bir kac gun sonra cok rahatsiz etmeye basladi,gece uyutmadi,kaburgalarimin ust kisim sutyen alt lastiginden agri ve yanma hissi vermeye basladi,askilar ayri dert.Pentiden diger sporcu sutyeni aldim,rahatladim.Yani su an 15 gun ve goguslerim dovulmus gibiler,agizim acik okuyorum yazilari-"kizlar ameliyat oldum,hic bisey hissetmedim 3 gun is basi yaptim "
Yani bekledigim sonuca ulasamadim,boyut 102 den 100 oldu.Bir memeden 120gr.oburunden 190 gr.alindi,o da deri ile birlikte mi hesaplaniyor mu bilmiyorum.takilan sporcu sutyenin kap nasil b anlamis degilim,pentide denedim,85C tam oturdu.Belki sis diyorum daha,ama 10 santim inicegini dusunmuyorumHayal ettigim giyisiler kapanmadigi gibi kapanmiyor,ayda 1,5 kg vericem,10 kg fazlaligim var,insAllah sarkmaz tekrar,yoksa ameliyatin hic bir faydasi gormemis olucam.
Hastane hizmetlerine gelince.Ozelden bir farki goremedim.Hastaneye 3100tl.Medikale 600 tl.odedim.
Buyuk ihtimal.Senin sisiklerin tamamen indi mi?Cok gecmis olsun bu arada.paylasimin icin tesekkurler.bende 16 gun once oldum. anlattigin agrilarin hicbirini yasamadim cok sukur. bunyeden bunyeye farkediyo demek
Tesekkur ederim.Bu daha cok diklestirme ameliyat oldu,kiyamadi heralde fazla almayaGeçmiş olsun illaki iner şişler ve bir değişim olur ama şunu anlamadım 300 gr içinmi ameliyat yapmış doktor?
Simdi L beden. Brolet. Sudyen daha denemedi. Ama sanki 80C olacak. Cok guzel yapti. Asimetrik yok. Ne yazıki okadar para vermek özel hastane. 3000 bin tele ödedim. Ve sudyen aldım 140 TL. Bu kadar. Devletler da güzel doktorlar var. Sadece araştırmak lazimmerhaba fotoğrafları paylaştığınız için çok teşekkürler gayet güzel olmuş, meme ucunuzda çaplık yok ve dikişler çok düzgün gözüküyor ayrıca simetri sorunu da görünmüyor baya başarılı bir sonuç olmuş çünkü burda çoğumuz bir kaç sorun yaşıyoruz ne yazık ki, sağlıkla kullanın sadece bir şey soracağım kaç bedendiniz ve kaç bedene düştünüz acaba?
L beden oldu.çok güzel olmuş gerçekten :) beden bilgisi verir misniz
C çap. Öyle istedim zaten. L beden.Lana çok güzel olmuşlar ama dikleştirmiş çok küçültmemiş değil mi?
Kulandim 100E ve daha fazla. Artık unutmak istiyorum. Yeni memişim var artık.)))))merhaba fotoğrafları paylaştığınız için çok teşekkürler gayet güzel olmuş, meme ucunuzda çaplık yok ve dikişler çok düzgün gözüküyor ayrıca simetri sorunu da görünmüyor baya başarılı bir sonuç olmuş çünkü burda çoğumuz bir kaç sorun yaşıyoruz ne yazık ki, sağlıkla kullanın sadece bir şey soracağım kaç bedendiniz ve kaç bedene düştünüz acaba?
Çok ağrı çekmişsin 300 gr için ameliyat mı oldun yazık olmus sankiMerhaba kizlar,bende 15 gun once sisli etfal hamidiye egitim ve arastirma hastanesinde meme kucultme ve diklestirme ameliyati oldum.10 sene hayal ettim ve sonunda karar verdim.Boyum 160,kilom 72,beden 85d.O kapi dolduran zaten sarkan deriydi,goguslerim bos ve sarkikti.Muayenede doktora yalvardim A kap yapsin diye,o kadar sikilmistim goguslerimden.Ancak vucuda gore olmaz dedi B kap yaparim dedi.Ameliyattan once cizim yapan doktor dedi ki goguslerin dokusu en fazla B kap,sarkti icin D kap gibi gozukuyor.Olctu -102 cm.
Eh...yarama tuz serpmeÇok ağrı çekmişsin 300 gr için ameliyat mı oldun yazık olmus sanki
Ben hiç hissetmedim 11 gün oldu çok memnunum 1250 1250 alındı toplam 2500 doku çıktı benden
Özeldemi oldun canım sen devletmiEh...yarama tuz serpmeoyle oldu,simdilik en azindan dik olmasina seviniyorum,doktora buyuk kaldi dedigimde,olur mu dedi en fazla b bedendir,daha kucuk olanlari ben erkege benzetiyorum dedi.Haftaya kontrole gidicem,cizim yapan doktor dedi ya,asil meme doku en fazla b senin,oyleyse sorarim b den 300 gr alip c ye nasil getirdiniz
sanada cok gecmis olsun , şişlikler inmedi. yanlara dogru şişkinBuyuk ihtimal.Senin sisiklerin tamamen indi mi?Cok gecmis olsun bu arada.
Devlette oldum,ama pek onla alakali olduguna dusunmuyorum.Toparlanmak uzereyim aslinda,sagol.Sanada cok gecmis olsun.Özeldemi oldun canım sen devletmi
Tuz serpmiyorum hayatım ama okadar acı sızı olmuş üzüldüm senin adına
Umarım bir an evvel toparlanırsın
Sagol.Belki benimkilerde biraz da olsun iner insAllahsanada cok gecmis olsun , şişlikler inmedi. yanlara dogru şişkin
çok sevindim sizin adınıza. Bence estetik biraz şans sanırım. Bazen özelde proflara gidiyoruz en iyisi olur diye aama olmayabiliyor. Ya da biz en iyisini beklediğimizden tatmin olmuyoruz.Simdi L beden. Brolet. Sudyen daha denemedi. Ama sanki 80C olacak. Cok guzel yapti. Asimetrik yok. Ne yazıki okadar para vermek özel hastane. 3000 bin tele ödedim. Ve sudyen aldım 140 TL. Bu kadar. Devletler da güzel doktorlar var. Sadece araştırmak lazim
Sağol canımDevlette oldum,ama pek onla alakali olduguna dusunmuyorum.Toparlanmak uzereyim aslinda,sagol.Sanada cok gecmis olsun.
Ben yabancıyım. Ukraynali. 8 sene burda yaşıyorum. Evliim. Eşi türk. 1 kızım var. 4.5 yaş. Oyle kizlar. Kimse korkmayın göğüz küçültme yada toparlama. En önemli doktoru seçmesi ve güvenmesi. Devlet mi ozel mi farketmez. Doktoru işi önemli.)))))çok sevindim sizin adınıza. Bence estetik biraz şans sanırım. Bazen özelde proflara gidiyoruz en iyisi olur diye aama olmayabiliyor. Ya da biz en iyisini beklediğimizden tatmin olmuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?