- 2 Temmuz 2019
- 851
- 1.554
- 28
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #35.361
Maşallah ne güzel benim serbest meme başı diye sürekli kontrol edilecek zormuş bu yöntem ya. Benim ne zaman çıkar bu bandajlarda rahat ederim bilmiyorum kendi meme ucum pespembe idiaynen benimde dün kanamam oldu tek memede. kanama olan meme alt kısmı mosmor oldu.doktor olabilir normal diyor. icerde birikirse iltihap yaparmış. bana dikis alma yada pansuman önermedi. senin teknik baska diye mi acaba ? benim doktorun görüsüyle artık dikisler bugun su-sabun gördü ve kreme basladım artik
Necip cihan hasçiçekDoktorunuz kimdi?
iyiki olmusum, gec bile kalmisim,bosuna korkmusum diyeceginiz, agrısız bi sürec kesinlikle vazgecmeyin derim :) ben d den b ye dustum . henuz b gibi hissetmiyorum cunku bugun 2 haftaligim yani daha sislikler var. ama kucultebildiginiz kadar kucultun bence
Pansumana gittim sıra beklerken kanamam başladı baya hemde korktum tabiki doktor bey sağolsun hemen aldı içeri açtı baktı korkulacak bişi yok dedi ara ara kanama yapar dedi alt dikişler
Meme basımı açtı dikişlerimi aldı 2 günde 1 hastanede pansuman yaptırıcam işte meme başıma 1 hafta sonra tekrar görüşücez
senin meme ucu alınıp tekrar dikildi mi peki?aynen benimde dün kanamam oldu tek memede. kanama olan meme alt kısmı mosmor oldu.doktor olabilir normal diyor. icerde birikirse iltihap yaparmış. bana dikis alma yada pansuman önermedi. senin teknik baska diye mi acaba ? benim doktorun görüsüyle artık dikisler bugun su-sabun gördü ve kreme basladım artik
ben de evr gibi düşünüyorum, ilk yapıldığında daha sert ve dik duruyor göğüs hatta daha ufak ama zamanla oturunca kendini bir tık bırakıyor birde eğer kilo alımınız benim gibi üst kısımdansa göğüslerin o kiloyla büyüme riski var. O yüzden kişiye göre değişir ama b bedenin iyi olduğunu düşünüyorum. Burada sizin boy ve kilonunuz önemli benim gibi 1.60 boy ve 50 kilo iseniz bazen b beden bile vücut yapınıza göre dolgun bile duruyor. Benim de beden ölçüm b ama gayet dolu duruyor. Ben şu an keşke daha bile küçük olsaydı diyorum çünkü kilo alımında ve doğumda yine büyüyüp aynı sorunları yaşamaktan korkuyorum. Eğer uzun boyluysanız ve dolgun da seviyorsanız o zaman c bedeni de düşünebilirsiniz.Bende defalarca bu forumda fikrimi dile getirdim tekrar söylüyorum kücültebildiğnz kadar küçülttürün çünkü memelerimiz büyümeye meyilli, kücük memeli kadınlar gibi değiliz en ufak bir şeyde büyüyecekler. Düşünün 15 - 16 yaşınızdan bu yana ne kadar büyüdüler büyüdükçe sarktılar. Geçen hafta suwenden 80 c cup aldım. B yaptm dedi doktor nerde b☹
meme ucu alındı ve yukarı dikildi.senin meme ucu alınıp tekrar dikildi mi peki?
Meme ucumu aldı başka meme ucu koydu canım büyük diye biri 37 diğeri 38 cmti serbest meme ucu tekniği bumeme ucu alınıp yukarı kaldırılıp tekrar dikildi dimi? bana da dr böyle yapacakmış
bana ters T yapacak ama meme başını alıp yukarı taşıyacağım demişti acaba bende 2 yöntem mi uygulayacak doktor bu durumda kafam karıştıMeme ucumu aldı başka meme ucu koydu canım büyük diye biri 37 diğeri 38 cmti serbest meme ucu tekniği bu
ben de evr gibi düşünüyorum, ilk yapıldığında daha sert ve dik duruyor göğüs hatta daha ufak ama zamanla oturunca kendini bir tık bırakıyor birde eğer kilo alımınız benim gibi üst kısımdansa göğüslerin o kiloyla büyüme riski var. O yüzden kişiye göre değişir ama b bedenin iyi olduğunu düşünüyorum. Burada sizin boy ve kilonunuz önemli benim gibi 1.60 boy ve 50 kilo iseniz bazen b beden bile vücut yapınıza göre dolgun bile duruyor. Benim de beden ölçüm b ama gayet dolu duruyor. Ben şu an keşke daha bile küçük olsaydı diyorum çünkü kilo alımında ve doğumda yine büyüyüp aynı sorunları yaşamaktan korkuyorum. Eğer uzun boyluysanız ve dolgun da seviyorsanız o zaman c bedeni de düşünebilirsiniz.
hayır canım. senin kendi meme ucunu kesecek, toparlayıp islem bitince daha yukarı geri koycak ve his kaybı olmayacak. serbest meme bası tekniginde meme ucu sadece goruntu amaclı oluyorbana ters T yapacak ama meme başını alıp yukarı taşıyacağım demişti acaba bende 2 yöntem mi uygulayacak doktor bu durumda kafam karıştı
1 haftada cok iyi halde . benim 16.gunum daha cok şiş ve morKizlar ameliyata 16.12.2020 1 hafta oldu. BAKİRKOY DEVLET HASTANESİ YAPTIM. MUHTEŞEM BİR DOKTOR Gengiz Ozdemir.
bu süreçte insanın aklında bir sürü soru oluyor, o yüzden merak ettiğiniz bir şey olursa cevaplamaya çalışırım.msjın çok aydınlatıcı oldu :) boyum 1.70 kilom şuan 63 doğumla alakalı göbiş var sadece bunu da zamanla eritiirim diye düşünüyorum bakalım...
merhaba fotoğrafları paylaştığınız için çok teşekkürler gayet güzel olmuş, meme ucunuzda çaplık yok ve dikişler çok düzgün gözüküyor ayrıca simetri sorunu da görünmüyor baya başarılı bir sonuç olmuş çünkü burda çoğumuz bir kaç sorun yaşıyoruz ne yazık ki, sağlıkla kullanın sadece bir şey soracağım kaç bedendiniz ve kaç bedene düştünüz acaba?Kizlar ameliyata 16.12.2020 1 hafta oldu. BAKİRKOY DEVLET HASTANESİ YAPTIM. MUHTEŞEM BİR DOKTOR Gengiz Ozdemir.
anladım canım çok sağol :)hayır canım. senin kendi meme ucunu kesecek, toparlayıp islem bitince daha yukarı geri koycak ve his kaybı olmayacak. serbest meme bası tekniginde meme ucu sadece goruntu amaclı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?