- 2 Temmuz 2019
- 851
- 1.554
- 28
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #35.341
Benimde bu son demekki canım yarın gideyimde bu bantlar yapış yapış oldu heryerime yapışıo ve doğru düzgün yıkanamadım korktum sardım streçle ögle girdim :) meme uçlarımı merak ediyorum acıkcası nasıl oldu acaba kabul etmedi ise napcaz ne etcez üff birde bunun stresi başladı bende ince bantlarını cıkardınmı gördünmü son halin nasıl :) ödemin hala varmıbi daha pansuman yok artik saniyorum. 1 ay olunca kontrole giderim artik heralde . zaten elzem bi durumda iletisime geciyorum tel.den
Benim de 75b cup oldu benim dene kadar doku bilmiyorum acıkcası ama 110d den 85b ye indi :)
evet ters t canim. emzireceksin diye garanti veremem dedi . ben ilk cocuguda dogru duzgun emziremedigim icin cok sorun etmedim . oyle de boyle de buyuyolarBenim de 75b cup oldu benim de ☺ Bu arada ameliyattan önce emzirme ile ilgili doktorunla konuştun mu? Ne dedi ter t tekniğiyle mi oldun ameliyat
ölçü olayı bende de soru işareti b küçük mü olur acaba diyorum ama doktorum ben senin vücuduna en uygun olacak şekilde ayarlayacağım bazı markada b bazı markada C olacak dedi
Merhaba,
Ne zaman ameliyat olacaksınız Acaba , Bende ekrem keskine amliyet olmayı planlıyorum önümüzdeki ay , deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
cumartesi olacağım tabiki paylaşırım
Çok iyi maşallah. Ne kadar doku çıkardılar sizdenhiç his kaybım olmadı canım..hala da hissediyorum.
sen kacta gitcen yarınBenimde bu son demekki canım yarın gideyimde bu bantlar yapış yapış oldu heryerime yapışıo ve doğru düzgün yıkanamadım korktum sardım streçle ögle girdim :) meme uçlarımı merak ediyorum acıkcası nasıl oldu acaba kabul etmedi ise napcaz ne etcez üff birde bunun stresi başladı bende ince bantlarını cıkardınmı gördünmü son halin nasıl :) ödemin hala varmı
12 ile 2 arası boşmuş canım 12.30 gibi orda olurum 12 de çıkarım yolasen kacta gitcen yarın
Canım koltuk altına doğru alan yerler tamamen düz değil ama şişi ilk zamanlara göre indi..iz kremi olarak da contractubex kullandım ama çok faydasının olduğunu söyleyemem..doktorum iz kremlerinin yüzde 2-3 etkisi var demişti zatenB Berilimnur sana birsey sorabilirmiyim ? gecmis yorumlarini okudum. ilk zamanlar koltukaltina dogru fazlaliktab bahsetmissin. o fazlaliklar zamanla gecti mi. ayrica kendin krem kullandin mi, hangi kremi kullandin.izlere etkisi oldu mu kremin
sen neyle gidiyosun. metrobuse mi yakınsın ? araçla mı. bide ethicada mı olcan pansuman yoksa esteticada mı12 ile 2 arası boşmuş canım 12.30 gibi orda olurum 12 de çıkarım yola
Araçla gidicem canım ethica incirli işte pansuman olcam son meme uclarımı acıcak dikişlerlesen neyle gidiyosun. metrobuse mi yakınsın ? araçla mı. bide ethicada mı olcan pansuman yoksa esteticada mı
Çok iyi maşallah. Ne kadar doku çıkardılar sizden
iyiki olmusum, gec bile kalmisim,bosuna korkmusum diyeceginiz, agrısız bi sürec kesinlikle vazgecmeyin derim :) ben d den b ye dustum . henuz b gibi hissetmiyorum cunku bugun 2 haftaligim yani daha sislikler var. ama kucultebildiginiz kadar kucultun benceHerkese tekrardan merhaba, ben 8 ocakta amelıyat oluyorum aslında vazgececek gibiyim ama aklıma getirmemeyeye calısıyorum amelıyatı, sizlere ilk sorum d cuplardan b cuba düşen var mı ? Varsa memnun kaldı mı bu durumdan yoksa cok küçük falan diyen oldu mu :). Ben şimdi ölçğye halen karar veremedim amelıyat günü tekrar konusuruz dedi doktor. Ama benim gözlemlediğim c cubun sarkıl durması. İkinci olarakta doktor dikişin olmayacak lazerle yapıstırma yapıcam dedi bu konuda hiçbir fikrim yok bu teknıkle amelıyat olan var mı ?
Pansumana gittim sıra beklerken kanamam başladı baya hemde korktum tabiki doktor bey sağolsun hemen aldı içeri açtı baktı korkulacak bişi yok dedi ara ara kanama yapar dedi alt dikişleriyiki olmusum, gec bile kalmisim,bosuna korkmusum diyeceginiz, agrısız bi sürec kesinlikle vazgecmeyin derim :) ben d den b ye dustum . henuz b gibi hissetmiyorum cunku bugun 2 haftaligim yani daha sislikler var. ama kucultebildiginiz kadar kucultun bence
aynen benimde dün kanamam oldu tek memede. kanama olan meme alt kısmı mosmor oldu.doktor olabilir normal diyor. icerde birikirse iltihap yaparmış. bana dikis alma yada pansuman önermedi. senin teknik baska diye mi acaba ? benim doktorun görüsüyle artık dikisler bugun su-sabun gördü ve kreme basladım artikPansumana gittim sıra beklerken kanamam başladı baya hemde korktum tabiki doktor bey sağolsun hemen aldı içeri açtı baktı korkulacak bişi yok dedi ara ara kanama yapar dedi alt dikişler
Meme basımı açtı dikişlerimi aldı 2 günde 1 hastanede pansuman yaptırıcam işte meme başıma 1 hafta sonra tekrar görüşücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?