Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Tecrübesi olan yok mu? Yani mesela emzirenler sutunuz az mıydı sık emzirmek mi gerekti. Yoksa hiç mi süt olmadı. İyi bir pompa kullanarak kalan kanalları açmak süt miktarını artırmak mümkün oldu mu?

Tecrübesi olan yok mu? Yani mesela emzirenler sutunuz az mıydı sık emzirmek mi gerekti. Yoksa hiç mi süt olmadı. İyi bir pompa kullanarak kalan kanalları açmak süt miktarını artırmak mümkün oldu mu?
Bu konuyu ben de çok merak ediyorum..ameliyat olmadan önce emziremezsem diye çok tedirgin oldum ameliyatı..ikinci bebek ben de düşünüyorum kısmet olursa ve emzirebilir miyim diye merak içimdeyim..inşallah emzirebiliriz ve bebeklerimize yeter..

Dogumdan sonra hastane tipi pompa falan kiralamayı düşünüyorum benden sağdan 330 soldan 660 Gr cikardilar çok fazla doku cikarmadiklari için emzirebilexegimi düşünüyorum sizden ne kadar doku çıkardılar acaba

Benden 1.5 kg doku alındı..kızımda 1.5 yıl hastane tipi pompa ile süt sağdım ve göğüslerimi mahvetti..inanılmaz sarktı..eski haline dönmedi sonrasında da..zaten büyük olan göğüslerim iyice büyüdü ve sarktı..bu yüzden tekrar pompa kullanırmıyım bilemiyorum

Büyüme oldumu tekrar

Siz uzun bir süre kullanmissiniz haklısınız tabi. Bilmiyorum emzirebilmek istiyorum inşallah emziririm kimse paylasmamis ama ben paylaşırım tecrübelerimi inşallah

Canım şaka gibi ama 4 kez ertelendi 2 kez dr dan kaynaklı 2 kez benden simdi kasımın 20 sine günüm bakalim olabilecekmiyim bu defa ertelendikce de gözümde büyüyor korkmaya basladim
Korkacak birşey yok bak ben iki kez oldum:) hiç korkma bir an önce ol derim :*

Kızlar selam bende ameliyat günü aldım haftaya cuma günü yarın kan vermeye gidicem meme ultasounu istedi doktor cok.heycanliyim çok strest var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…