Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Olabilecek en küçük bedeni yapın diyeceğim ben doktoruma zaten , özellikle bu sıcaklarda iyice nefret ediyorum sarkık ve büyük oluşlarından
Küçük olmuş diye dert eden arkadaşlar insallah istediğiniz forma kavuşur tamamen iyileştiğinizde :)
Benim ameliyatım bir sonraki yaz başına kaldı maalesef . Yurt dışından geldim , kardeşimin düğün telaşı vs derken süreç bana sıkıntı vermesin diye erteledim
Yeni Ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun, benim gibi bekleyenlere de kolaylıkla atlatmak nasip olsun ins

bende yaşadım aynı durumu
bir şey sormak istiyorum ameliyat olalı 8. Günüm ve benim koltuk altlarımda hala fazlalık bar gibi..ordan küçültme yapmadı mı acaba diyorum..orası baya dolgun duruyor..aynı şeyi yaşadınız mı? Kafama takıldı

Ben ameliyat olalı 1 ay oluyor doltorum koltuk altlarından da biraz alıcam o yüzden dikişlerin biraz fazla olucak demişti ilk başlarda bana da fazlalık kalmış gibi gelmişti ama şimdi gayet normal duruyo ki 6 ayda tam şeklini alıcak

Ayni sekilde benim doktorumda koltuk altinda potluk kalmasin diye baya uzunca koltuk altima girmis hatta gecms bile diyebilirim ve gayt memnunum

Benim de dikişim var baya..ama sanki eskisi gibi yine yağ kalmış kol altlarında gibi duruyor..şişlik mi yani geçer mi ?

Benim doktorum kalmasin diye baya acmis yani koltuk altini baya gecms belki de size oyle gelmistir benimde 2700 gr alindi göğüslerimden

Merhaba, arkadasiniz hangi doktora ameliyat olmus ?

Benim de dikişim var baya..ama sanki eskisi gibi yine yağ kalmış kol altlarında gibi duruyor..şişlik mi yani geçer mi ?
Hafiften bi kulak gibi bi çıkıntı vardı başta ben de korkmuştum acaba orası öyle mi durucak diye şimdi çok daha iyi görünüyo ameliyat daha çok yeni şişlik vardır tabiki o geçince daha güzel olucaktır

Birde kızlar kollarınızın hareketini çok sınırlıyor musunu? Ben poşet taşıyınca filan göğsümde batma oluyor..sizde de oluyor mu

merhaba yag nekrozu ne kadar surdu acaba..?nasıl tedavi edildiniz?su anda bende yağ nekrozu yasıyorum ve kesin birsey söylemiyor doktorlar

3 Ağustos’ta ameliyatımın birinci yılı doldu. Bugün de doktor kontrolüm vardı. Doktorum sonuçtan memnun , ama ben ebat nedeniyle değilim .

Merhaba 19 Ağustos’ta dikleştirme toparlama ameliyatı oldum 85 c meme ölçüm b cup oldu bana kalsa daha küçük bile olabilirdi küçük memeli olmayı hep istemişimdir ama dr böyle uygun gördü, aynı anda karın sırt vazer lipo ve daha önce yaptırdığım karın germe için revizyonla beraber toplamda 8 saat ameliyatta kaldım. Bugün 5. Gün dün dr kontrolünde açıp göstermişti görebildiğim kadarıyla gayet iyiydi fakat bugün eğilerek saçlarımı küvette yıkadım kızımın banyosuna biraz yardım ettim mecburen sanırım zorladım memelerim inanılmaz şişti ve sertleşti zaten korse ve sütyen yüzünden inanılmaz rahatsızım lipo olan yerlerim dehşet acıyor yatamıyorum kalkamıyorum sırt üstü yatma zorunluluğu yüzünden asla rahat değilim sol meme ucundan hafif bir sızıntı olmuş sağ meme ucumda da iğne batması kaşıntı gibi bir his gidip geliyor çok zordayım hemen iyileşmek istiyorum daha ne kadar beklemem gerekiyor

Geçmiş olsun öncelikte ameliyatın daha çok yeni birazdaha dikkat et canım sabretmen gerek tamamen iyi olmak icin kolay olmuyo iyileşme sureci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…