- 3 Ekim 2018
- 654
- 1.341
- 63
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #34.881
Olabilecek en küçük bedeni yapın diyeceğim ben doktoruma zaten , özellikle bu sıcaklarda iyice nefret ediyorum sarkık ve büyük oluşlarından
Küçük olmuş diye dert eden arkadaşlar insallah istediğiniz forma kavuşur tamamen iyileştiğinizde :)
Benim ameliyatım bir sonraki yaz başına kaldı maalesef . Yurt dışından geldim , kardeşimin düğün telaşı vs derken süreç bana sıkıntı vermesin diye erteledim
Yeni Ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun, benim gibi bekleyenlere de kolaylıkla atlatmak nasip olsun ins
bir şey sormak istiyorum ameliyat olalı 8. Günüm ve benim koltuk altlarımda hala fazlalık bar gibi..ordan küçültme yapmadı mı acaba diyorum..orası baya dolgun duruyor..aynı şeyi yaşadınız mı? Kafama takıldıbende yaşadım aynı durumu
Ben ameliyat olalı 1 ay oluyor doltorum koltuk altlarından da biraz alıcam o yüzden dikişlerin biraz fazla olucak demişti ilk başlarda bana da fazlalık kalmış gibi gelmişti ama şimdi gayet normal duruyo ki 6 ayda tam şeklini alıcakbir şey sormak istiyorum ameliyat olalı 8. Günüm ve benim koltuk altlarımda hala fazlalık bar gibi..ordan küçültme yapmadı mı acaba diyorum..orası baya dolgun duruyor..aynı şeyi yaşadınız mı? Kafama takıldı
Dikislerini nereye kadar ve kac gr çıktı dokubir şey sormak istiyorum ameliyat olalı 8. Günüm ve benim koltuk altlarımda hala fazlalık bar gibi..ordan küçültme yapmadı mı acaba diyorum..orası baya dolgun duruyor..aynı şeyi yaşadınız mı? Kafama takıldı
Ayni sekilde benim doktorumda koltuk altinda potluk kalmasin diye baya uzunca koltuk altima girmis hatta gecms bile diyebilirim ve gayt memnunumBen ameliyat olalı 1 ay oluyor doltorum koltuk altlarından da biraz alıcam o yüzden dikişlerin biraz fazla olucak demişti ilk başlarda bana da fazlalık kalmış gibi gelmişti ama şimdi gayet normal duruyo ki 6 ayda tam şeklini alıcak
Toplamda 1500 gr doku alındı..dikişlerimde koltuk altına doğru gidiyorDikislerini nereye kadar ve kac gr çıktı doku
Benim de dikişim var baya..ama sanki eskisi gibi yine yağ kalmış kol altlarında gibi duruyor..şişlik mi yani geçer mi ?Ben ameliyat olalı 1 ay oluyor doltorum koltuk altlarından da biraz alıcam o yüzden dikişlerin biraz fazla olucak demişti ilk başlarda bana da fazlalık kalmış gibi gelmişti ama şimdi gayet normal duruyo ki 6 ayda tam şeklini alıcak
Ameliyattan sonra iz kremi kullandınız mı?doktorum iz kremlerinin çok faydası olmuyor istersen kullan dediBenim doktorum kalmasin diye baya acmis yani koltuk altini baya gecms belki de size oyle gelmistir benimde 2700 gr alindi göğüslerimden
merhaba lily bende göğüslerimi küçülteceğim.ben izmirdeyim ve dr atay atalay bu konuda çok iyiymiş ama şimdi emziriyorum 4 ay sonra falan olacağım.ama 20 gün önce istanbulda bir arkadaşım oldu doktoru hatırlamıyorum ama öğrenirim o mkadar güzel olmuşki inanamazsın.ameliyat olan arkadaş daha bekar ve 20 yaşındaydı dr biraz özenmiş ameliyat tam 7 saat sürmüş sonuç mükemmel gerçi daha sargıları açılmamıştı ama süper.hiç düşünme bile hemen yaptır sanırım 5500 liraya yaptırmış.ameliyat olursan lütfen bizimle paylaş canım
Hafiften bi kulak gibi bi çıkıntı vardı başta ben de korkmuştum acaba orası öyle mi durucak diye şimdi çok daha iyi görünüyo ameliyat daha çok yeni şişlik vardır tabiki o geçince daha güzel olucaktırBenim de dikişim var baya..ama sanki eskisi gibi yine yağ kalmış kol altlarında gibi duruyor..şişlik mi yani geçer mi ?
Kullandim ama faydasini gormedim acikcaAmeliyattan sonra iz kremi kullandınız mı?doktorum iz kremlerinin çok faydası olmuyor istersen kullan dedi
Ben de kullanmıyorum o yüzden..pek bir etkisi yok doku kendini iyileştiriyor dedi doktorum..birde nama artık pansuman yapmana gerek yok dediKullandim ama faydasini gormedim acikca
İnşallah benimki de sizinki gibi düzelirHafiften bi kulak gibi bi çıkıntı vardı başta ben de korkmuştum acaba orası öyle mi durucak diye şimdi çok daha iyi görünüyo ameliyat daha çok yeni şişlik vardır tabiki o geçince daha güzel olucaktır
Ben hala agirlik kaldirmamaya calisiyor 4 ayi gecmesine ragmen doktor 6 ay sadece yürüyüş tavsiye etti agir spor yasakBirde kızlar kollarınızın hareketini çok sınırlıyor musunu? Ben poşet taşıyınca filan göğsümde batma oluyor..sizde de oluyor mu
merhaba yag nekrozu ne kadar surdu acaba..?nasıl tedavi edildiniz?su anda bende yağ nekrozu yasıyorum ve kesin birsey söylemiyor doktorlarMerhaba son zamanlarda sorun yasiyorum meme kucultme ameliyatini mayisin sonunda olmustum fakat iki ay evvel elime bir kitle geldi Dr gittim genel cerraha ultrason yapilsin 've sol memede yag nekrozu gibi gorunen bir kitle goruldu anlasilmasi icin border ilacli mr cekildi sonucta olarak yag nekrozu olan kitleyi bir ihtimal baska birsey olabilir belki diye cikarilip patolojiye gonderilmesi isteniyor bu durumunu yasayan varmi ayrica meme is kucultme ameliyatindan önce memelerimde ne kist ne kitle hicbirsey yoktu ne yapicam bilmiyorum sıkıldım artik pisman olucam neredeyse memelerimi kuculttugume cok uzgunum
Geçmiş olsun öncelikte ameliyatın daha çok yeni birazdaha dikkat et canım sabretmen gerek tamamen iyi olmak icin kolay olmuyo iyileşme sureciMerhaba 19 Ağustos’ta dikleştirme toparlama ameliyatı oldum 85 c meme ölçüm b cup oldu bana kalsa daha küçük bile olabilirdi küçük memeli olmayı hep istemişimdir ama dr böyle uygun gördü, aynı anda karın sırt vazer lipo ve daha önce yaptırdığım karın germe için revizyonla beraber toplamda 8 saat ameliyatta kaldım. Bugün 5. Gün dün dr kontrolünde açıp göstermişti görebildiğim kadarıyla gayet iyiydi fakat bugün eğilerek saçlarımı küvette yıkadım kızımın banyosuna biraz yardım ettim mecburen sanırım zorladım memelerim inanılmaz şişti ve sertleştizaten korse ve sütyen yüzünden inanılmaz rahatsızım lipo olan yerlerim dehşet acıyor yatamıyorum kalkamıyorum sırt üstü yatma zorunluluğu yüzünden asla rahat değilim sol meme ucundan hafif bir sızıntı olmuş sağ meme ucumda da iğne batması kaşıntı gibi bir his gidip geliyor çok zordayım hemen iyileşmek istiyorum daha ne kadar beklemem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?