• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Herkese iyi akşamlar 50 gün önce meme küçültme ameliyatı oldum ters t tekniği ile. Meme başlarındaki dikişler eridikten sonda dikişin döküldüğü yerden iltihap gelmeye başladı. Krem sürdüm falan geçmişti ama şimdi tekrar aynısını yaşadım aynı durumu yaşayanlar var mı ??

Benim de toplam 1.500 gram çıkartıldı..çıkarılan dokunun çoğu yağ idi dedi doktor kiloyu göğüsten alıyormuşum..yanı çıplak halini görmedim henüz ama korseden gördüğüm kadarıyla baya küçük duruyor..doktor silikonlu gibi oldu dedi ama 😀 sizin baya iyileşmiştir artık 3 hafta olmuş..benim daha çok yeni..umarım iyileştikçe daha da küçülmez 🤲🤲
Yok benim 1 hafta oldu daha dikişlerim düşmedi ama ben 2. banyomu ve gerekli pansumanlarımı yaptıgım için boyutunu gördüm 😄 Umarım hep böyle kalırlar😁

Peki hangi tekniği kullanmış? Ben ters t ve lolipop duydum. Servet meme üçünün izleri nasıl oluyor acaba
Ters yapmış meme başım ve aşşa doğru bir kesik sonrda alt tarafta kesikk. Bence dr nuz iyise ona bırakın ben tek bişey bile demedim sadece çok küçük olmasınlar dedim . Şimdi mesala sol sağdan bi tık daha büyük gibi biraz ödemeli tabi ve dr m hangisi ameliyattan önce büyükse yine o büyük olur dedi. Çünkü ikisinden de eşit doku çıkartılıyor . Hayatımda hiç begendiğim bikiniyi almadım ama şimdi çok şükür rabbim nasip etti çeşit çwşit bikini aldım ve bu hafta denizede girebilecegım artık 🙏🏼🙏🏼 Darısı sizlerin başına inşaşah sağlıkla

Arkadaşlar ameliyat olanlara bir sorum olucak ben ameliyat olalı tam 3 hafta oldu dikişlerim gayet iyi durumda dikşilerim eriyen dikiş alınmayaycakmış 2 ay içerisinde kendisi dökülcekmiş Sadece sıkıntım meme uçlarım
Serbest meme ucu tekniğiyle ameliyat oldum bu arada şuanda meme uçlarım tamamen yara sürekli krem sürüp gazlı bez kapatıyorum ve meme ucum yavaş yavaş ameliyattan sonraki dokuyu döküp yeni doku çıkarıyo doktorum bunun normal olduğunu söyledi sadece sizde de böyle bir şeyler oldu mu siye sorucaktın
Aaa çok ilginç bende olmadı . Bol bol barikonla pansuman yaptım ben uzun süre canım çok geçmiş olsun

Merhaba geçmiş olsun. Resimlerde ters T omeliyat olduğunuz sonucunu çıkardım. Ama meme ucuna giden iz nerede. O iz ten renginize döndü mü? İzlerin dokusu nasıl bu arada elinize hiç çıkıntı falan geliyor mu yoksa pürüzsüz mü? Pürüzsüz ise orayı kendiniz iyi hissetmek için makyaj ile kapatabilirsiniz belki?
Ben henüz ameliyat olmadım. Şu anda bebeğimi emziriyorum. Sütten kestikten belli bir süre sonra olmayı planlıyorum. Ben izler yüzünden çok endişeliyim. Bir de benim memelerim sık sık ağrır. Merdiven inemezdim. Özellikle pms döneminde. Şu anda emzirdigim için ağrısı da az oluyor. Eskiden içi sert bir sürü beze gibi şeyler vardı içinde emzirme başlayınca yumuşacık oldu. Şu halini çok seviyorum aslında. Pms dönemi ağrısı da gözle görülür azaldı. Emzirmeyi bırakınca o ağrılı fibrokistler geri gelecek diye çekiniyorum açıkçası. Meme amaliyati olduktan sonra fibrokistlerde azalma rahatlama vs oluyor mu?
Ben ters t oldum evet izler elime takılacak kadar kalın ve belli, niye böyle oldu anlamadım

Kızlar ben ikinci aydan sonra kontrole gitmedim demin krem sürerken bastırdım elimle alt dikiş kısmının bi üst tarafında sert ve iri bir sislik geldi elime bayramdan sonra anca gidebilirim doktorada ne olabilir bu sizce korktum kotu bisedir diye

Kızlar ben ikinci aydan sonra kontrole gitmedim demin krem sürerken bastırdım elimle alt dikiş kısmının bi üst tarafında sert ve iri bir sislik geldi elime bayramdan sonra anca gidebilirim doktorada ne olabilir bu sizce korktum kotu bisedir diye
İnşallah kötü bişe değildir..içerideki dokular iyileşirsen sertleşmiş olabilir

Kızlar ben de dün meme küçültme ameliyatı oldum..b Cup oldu..ama gözüme çok küçük gözüküyor..moralim çok bozuk..😞acaba c cup mı yaptırsaydım diyorum..sizinkilerin yeni ölçüleri ne oldu?
Aynen benimde ameliyat olalı 3 hafta oluyor b cup oldu gözüme o kadar kucuk geliyor ki moralim cok bozuk benimde
Kızlar boşuna moralinizi bozmayın ☺️ Bende ilk ameliyat olduğumda aynı şeyleri yaşadım. Koca memelerden sonra size ufak geliyor o memişleriniz. Alışacaksınız hatta benim gibi keşke biraz daha küçülseydi bile diyebilirsiniz 😂😂 b cup olmuştu benimde ama şimdi sığmıyolar bazen c alıyorum doktorum Prof. Dr.Mustafa Keskin 2 seneyi geçti belki daha fazla 🙈 biri bi tık büyük diğerine göre ama çok anlaşılmıyor. İyileşme sürecim göğsümün şekli duruşundan çok memnunum.dikiş yerlerim çok doğru konumlandırılmış ve abartılı değil.Eski haline göre çok iyiyim. Çok geçmiş olsun sizlerede daha çok yenisiniz sıkmayın canınızı. Benim fotolarımda var profilimde bakabilirsiniz .

Fotoğraflara nasıl bakıyoruz? Ameliyat olanlardan paylaşan varsa kendi ameliyatımdan önce görmeyi çok isterim. İyi bayramlar bu arada

Herkese iyi akşamlar 50 gün önce meme küçültme ameliyatı oldum ters t tekniği ile. Meme başlarındaki dikişler eridikten sonda dikişin döküldüğü yerden iltihap gelmeye başladı. Krem sürdüm falan geçmişti ama şimdi tekrar aynısını yaşadım aynı durumu yaşayanlar var mı ??
bende yaşadım aynı durumu

Kızlar boşuna moralinizi bozmayın ☺ Bende ilk ameliyat olduğumda aynı şeyleri yaşadım. Koca memelerden sonra size ufak geliyor o memişleriniz. Alışacaksınız hatta benim gibi keşke biraz daha küçülseydi bile diyebilirsiniz 😂😂 b cup olmuştu benimde ama şimdi sığmıyolar bazen c alıyorum doktorum Prof. Dr.Mustafa Keskin 2 seneyi geçti belki daha fazla 🙈 biri bi tık büyük diğerine göre ama çok anlaşılmıyor. İyileşme sürecim göğsümün şekli duruşundan çok memnunum.dikiş yerlerim çok doğru konumlandırılmış ve abartılı değil.Eski haline göre çok iyiyim. Çok geçmiş olsun sizlerede daha çok yenisiniz sıkmayın canınızı. Benim fotolarımda var profilimde bakabilirsiniz .
Nasıl bakabiliriz acaba fotoğraflara:(

Kızlar boşuna moralinizi bozmayın ☺ Bende ilk ameliyat olduğumda aynı şeyleri yaşadım. Koca memelerden sonra size ufak geliyor o memişleriniz. Alışacaksınız hatta benim gibi keşke biraz daha küçülseydi bile diyebilirsiniz 😂😂 b cup olmuştu benimde ama şimdi sığmıyolar bazen c alıyorum doktorum Prof. Dr.Mustafa Keskin 2 seneyi geçti belki daha fazla 🙈 biri bi tık büyük diğerine göre ama çok anlaşılmıyor. İyileşme sürecim göğsümün şekli duruşundan çok memnunum.dikiş yerlerim çok doğru konumlandırılmış ve abartılı değil.Eski haline göre çok iyiyim. Çok geçmiş olsun sizlerede daha çok yenisiniz sıkmayın canınızı. Benim fotolarımda var profilimde bakabilirsiniz .
Çok rahatladım yorumunu okuyunca..sağolasın..pansumanda doktorum da dedi çok küçük değil korseden sana öyle geliyor..senin baya olmuş ameliyat olalı hiç olmamış gibi oturmuştur şekli filan..darısı bizlere..ben zaten çocuk düşünüyorum bir iki yıla kısmet olursa..ister istemez zaten büyüyecek 😃

Back