Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bende kucultme yapmayi dusunuyorum Benide izlermisinz korkularim var izlerin iyilesme surecini takip etmek isterim

Merhaba,yakın zamanda hatta 3 gün önce diyim lutfi kırdar eğitim araştırma hastanesine gittim hem meme hem karin için orada yapılıyor fakat devletin belirlediği bir standart var örneğin boyundan aşağı ölçüldüğünde de meme boyunun 35 cm ve üstü olması gerekiyor ozaman ücretsiz yapiyorlar sağlık sorunu teşkil ettiği için eğer o sınırın altındaysan yine ameliyat oluyor fakat estetik operasyona girdiği için 5 bin tl dendi bana ... karin içinde 5-6 bin tl civarı dendi özellerle kıyaslayınca devede kulak bir fiyat ama güven konusunda da napcami bilemedim özel de olup memnun kalmayan duydum devlette olup çok memnun kalan duydum o sebeple dr ları birazcık araştırıcam ona göre bakıcam yalnız şöyle bsy de var sıraya giriyorsun yoğunluk var ve sıra 1 yıl sonrada gelebilir 2, yıl sonrada hani sende istersen bir fikir almak içinde olsa bir plastik cerraha gideblrsn devlette hemen gel yapalım demiyorlar yoğunluktan oturu

Bide iz kalır mutlaka sonuçta kesiyorlar dikiyorlar izsiz ameliyat yok ama bence çok takılacak bir konu değil zamanla gözünü rahatsız etmicek derecede azalacak ben şahsen hiç iz konusuna takılmıyorum hamilelikte 30 kg ya yakın aldım ve verdim tüm kg yu sonra bidaha aldım şuan karnımın ve memelerin deformasyonu dikiş izinden daha çok rahatsız ediyor beni ağrıları bile dusunmuyorm ki ağrı eşiğim çok düşüktür sezeryan doğumdan sonra bile 1 ay kendime gelemedim ona rağmen olcam karin ameliyatını çünkü bir kadın olarak psikolojiyi çok etkiliyor

Ne kadar fiyat verdi öğrenebilirmiyim cnm?

Simran memnunmusun dikislerin soluklastimi ben hala kararsizim nurettin bey konusunda.offfff.ne zamn kucultebilcem bu memisleribu arada benide izlermisin cnm

Merhaba arkadaslar, yıllardır forumu takip ederim. hatta kafama takılan her konuda once bu forumdaki yorumlara bakarım. Bende 17 Agustos'da ameliyat tarihi aldım.. Fakat kararsızlıklar tavan tabi yıne :)
Ben İstanbul'da cok doktorla görüştüm..Üşenmedim hepsinden randevu alıp gittim ..( yıllara yayarsak bu seruveni ) Meme küçültme ameliyatı olucam insallah.. Aslında kombine düşünüyordum ama cogu doktor bunun için biraz daha kilo vermemi önerdi. kilo vermem meme boyutumu malesef etkilemedigi icin (sırf dokudan ibaret ) önce meme küçültmeyi olmak ıstedim.. Aslında Serbülent Güzey'den randevu aldım ve tarihi kararlastırdım. Fakat gecen sene gun alıp, işimden kaynaklı ameliyat olamadıgım doktorumla da bugun konustum tesedufen.. Barış Keklik. Şimdi kararsız kaldım.. Biri nişantaşında bana cok uzak..Biri ümraniye de bana daha yakın.. Sonrasında gitmeler gelmeler nasıl olur diye dusunuyorum..Sıkıntı yasarsam falan ? burdan okudugum kadarıyla bayagı sıkıntılı ve evhamlı bır surece giricem ? Acaba aranızda Bu iki doktordan birine küçültme ameliyatı olan var mı? yada tanıdıgınız ? bu kararsızlık beni sürekli ertelemeye itti cünkü...

Herkese selam güncelleme yapmaya geldim geçen hafta pazartesi ameliyatımı oldum bugün tam 7. Günüm ameliyattan korkan arkadaşlar için olan herkesin söylediği şeyi söylemek istiyorum gerçekten korkulacak bir ameliyat değil evet sonuçta ameliyat oluyosunuz dikişleriniz oluyo ama bunlar sizi yatak döşek yatıracak acıdan kıvrandıracak şeyler asla değil
Ameliyatımın 3. Gününde arkadaşlarımla cafeye gittim 4. Günde araba kullanmaya başladım 4. Günden beri nerdeyse ağrı kesici kullanmıyorum bunlar tabiki doktorumun gayet başarılı bir iş çıkarmasıyla da alakalı
Yani diyeceğim şu ki eğer böyle bir düşünceniz varsa ertelemeyin derim beni ameliyattan sonra görenler resmen küçülmüşsün bambaşka bir insan olmuşsun gençleşmişsin diyorlar

Hangi doktora oldunuz

Merhaba bu ameliyat için ne kadar ücret ödediniz

Merhaba bu ameliyat için ne kadar ücret ödediniz
Ben de doktor beyin asistanıyla görüşmüştüm muayene ücreti 500 tl ancak ameliyat fiyatını öğrenemedim..eğer ameliyat olmazsam fiyat yüksek diye verdiğim 500 tl de boşa gider diye gitmedim..rica etsem fiyatını söyleyebilir misiniz?? Çok mutlu olurum..Uzun zamandır araştırıyorum

Ben de aynı durumdayım

Merhaba bu ameliyat için ne kadar
merhaba..Orhan hoca ya ne kadar ameliyat oldun?Ben bilgi alamadım bir türlü..burdan yazmak istemezsen özelden yazar mısın ? Çok mutlu olurum

Selam, ameliyat sonrası süreci de düşününce sizlerden yardım rica ediyorum. İstanbul Başakşehir de oturuyorum. Lütfen bana da doktor ismi tavsiye eder misiniz. Devlet ve eğitim ve araştırma Hastanesi önceliğim

Kızlar sağ gogus ucumda ameliyattan sonra his kaybi vardı 2 ay oldu hissediyorum ama çok ağrıyo ucu biyere değse hemen kendimi çekiyorum sizde de oldu mu bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…