• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba ben de Dicle hanıma burun ameliyatı oldum çok başarılı geçti tam istediğim gibi yaptı çok doğal kimse estetik diyemez kemerli ve ucu düşüktü burnumun şu an hafif kalkık ve kavisli ne anlattıysam onu yaptı kendisi de çok iyi bir insan çok ilgili yaptırmak isteyenler hiç düşünmeden yaptırabilir

Bende düşünüyorum ama doktor konusunda çok kararsız kaldım betul Erdemir asude Köksal la görustum defne erkara ve Ayşegül sivride görüşeceklerim arasında siz Ayşegül hanım için ne düşünüyorsunuz sonuçtan memnunmusumuz
Ayşegül’le defne hanımı kesinlikle elemelisin canım !!!!

Bende emziyorum henüz ama hemen olmak istiyorum bel ağrısından kambur durmaktan nene sütyenleri takmaktan gydigim kıyafetten firlamasin dan ve 2 3 beden büyük kıyafet almaktan çok sıkıldım.. aynaya bakarken kendimden utanıyorum..henüz doktora gitmedim siz gorusebildiniz mi.
Benim çevremden biri yaptırdı evet biraz iz var ama çokta önemli değil üniv.hastasinde yaptırdı 5000 tl...şu an gayet memnun

hayır gitmedim bende. emzirme döneminde yapılmıyormuş. süt damarları etkileniyormuş. o yüzden 1.5 sene sonra ancak. Bende dediğiniz gibi. sırt ağrısından kambur duruyorum resmen. İz meselesinden de korkuyorum açıkçası. siz izi gördünüz galiba. sezaryen izi gibi mi? yoksa daha mı kötü?

hayır gitmedim bende. emzirme döneminde yapılmıyormuş. süt damarları etkileniyormuş. o yüzden 1.5 sene sonra ancak. Bende dediğiniz gibi. sırt ağrısından kambur duruyorum resmen. İz meselesinden de korkuyorum açıkçası. siz izi gördünüz galiba. sezaryen izi gibi mi? yoksa daha mı kötü?
Göğüs ucunda biraz iz var küçültülmüş bide alt kısımda t şeklinde bir iz ama inanın o kadar güzel olmuş ki dimdik ve küçük izler öyle kafaya takacak türden değil o rahatlık yeter

Merhaba 1 ay önce Dr Orhan Erbaş hoca ya , Ankara Acıbadem hastanesin de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Sonuçtan çok memnunum. 1 gece hastanede kaldım. Ameliyat sonrası hafif belli belirsiz sızlamalar dışında ağrım olmadı. 2 günden sonra ağrı kesici bile kullanmadım. Ama düzenli antibiotik içtim. Kollarımı ilk gündem beri kullanabildim. Akıntı vs.. de olmadı. 1 haftadan sonra korse kullanımını bırakıp, normal sütyene geçtim. Bugün kontrolde yaralarım tamamen kapandığı için kremlere başladım. İzler şimdiden iyileşmeye başlamış. Bu süreçte Orhan Hoca’nın sürekli takibindeydim ve düzenli kontrollere çağrıldım. Vee en önemlisi her istediğimde kendisine 1sn içinde ulaşabildim. Bu yaşadığım tecrübe bana doktorunuzun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Bu ameliyatı yaptırmayı düşünen arkadaşlar mutlaka Orhan Hoca ile görüşün. Kendisi bilgili tecrübeli ve işinde çok titiz.
Sevgiler.
Merhaba çok geçmiş olsun sağlıklı günler dilerim. Bende olmak istiyorum aynı ameliyatı yeni görünümde memnun musunuz ve ameliyatın maliyeti ne oldu

Hadi inşALLAH hangi hastanede hangi doktora olsunuz
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Nerede oldunuz ameliyatı hangi şehirde
Çok sağolun kızlar ben izmirde Görkem Çalışkana oldum şuan için herşey iyi inş çabuk atlatırım hala hastanedeyim öğlene çıkarım dayanılmayacak bir ağrım sızım yok eve geçince de tecrübelerimi yazarım

Kızlar ameliyat sonrası emziren var mı aranızda?? Ben de olmak istiyorum ama ikinci bebeği düşünüyorum ilerleyen yıllarda emzirebilirmiyim sütüm azalır mı diye çok endişeliyim

Hadi

İnşALLAH iyileşirsiniz ne kadar odediniz bende İzmir'de olmak istiyorum da.
Pazartesi ameliyt oldum bugün 3. Günüm ufak tefek ağrılarım dışında bi rahatsızlığım yok doktorumdan gayet memnun kaldım ileride de bir problem olmazsa kesinlikle öneririm ben 9 bin ödedim izmirdeki doktorların ortalaması bu şekilde birkaç doktorla daha görüşmüştüm siz de araştırablirsiniz

Pazartesi ameliyt oldum bugün 3. Günüm ufak tefek ağrılarım dışında bi rahatsızlığım yok doktorumdan gayet memnun kaldım ileride de bir problem olmazsa kesinlikle öneririm ben 9 bin ödedim izmirdeki doktorların ortalaması bu şekilde birkaç doktorla daha görüşmüştüm siz de araştırablirsiniz
Ben özele gidemedim ama benim göğüsumu devlet karsiliyormuş 28 cm şarkılık var sizde devlet ödemesi oldu mu

Back