- Konu Sahibi ---Lily---
- #34.801
Bende kucultme yapmayi dusunuyorum Benide izlermisinz korkularim var izlerin iyilesme surecini takip etmek isterim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbulÇok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Nerede oldunuz ameliyatı hangi şehirde
Merhaba,yakın zamanda hatta 3 gün önce diyim lutfi kırdar eğitim araştırma hastanesine gittim hem meme hem karin için orada yapılıyor fakat devletin belirlediği bir standart var örneğin boyundan aşağı ölçüldüğünde de meme boyunun 35 cm ve üstü olması gerekiyor ozaman ücretsiz yapiyorlar sağlık sorunu teşkil ettiği için eğer o sınırın altındaysan yine ameliyat oluyor fakat estetik operasyona girdiği için 5 bin tl dendi bana ... karin içinde 5-6 bin tl civarı dendi özellerle kıyaslayınca devede kulak bir fiyat ama güven konusunda da napcami bilemedim özel de olup memnun kalmayan duydum devlette olup çok memnun kalan duydum o sebeple dr ları birazcık araştırıcam ona göre bakıcam yalnız şöyle bsy de var sıraya giriyorsun yoğunluk var ve sıra 1 yıl sonrada gelebilir 2, yıl sonrada hani sende istersen bir fikir almak içinde olsa bir plastik cerraha gideblrsn devlette hemen gel yapalım demiyorlar yoğunluktan oturuMerhaba, Gögüslerimden çok rahatsızım. Sırt ağrısı yapıyor. Şuan bebek emziriyorum. Önümüzdeki sene küçükltme ameliyatı için bir hastaneye gitmek istiyorum. İstanbulda oturuyorum. Devlet hastanelerinin gögüs küçültme ameliyatı yaptığını duydum. Aranızda devlet hastanesinde yptıran var mı? birde ameliyat izi kalıyor mu?
Bide iz kalır mutlaka sonuçta kesiyorlar dikiyorlar izsiz ameliyat yok ama bence çok takılacak bir konu değil zamanla gözünü rahatsız etmicek derecede azalacak ben şahsen hiç iz konusuna takılmıyorum hamilelikte 30 kg ya yakın aldım ve verdim tüm kg yu sonra bidaha aldım şuan karnımın ve memelerin deformasyonu dikiş izinden daha çok rahatsız ediyor beni ağrıları bile dusunmuyorm ki ağrı eşiğim çok düşüktür sezeryan doğumdan sonra bile 1 ay kendime gelemedim ona rağmen olcam karin ameliyatını çünkü bir kadın olarak psikolojiyi çok etkiliyorMerhaba, Gögüslerimden çok rahatsızım. Sırt ağrısı yapıyor. Şuan bebek emziriyorum. Önümüzdeki sene küçükltme ameliyatı için bir hastaneye gitmek istiyorum. İstanbulda oturuyorum. Devlet hastanelerinin gögüs küçültme ameliyatı yaptığını duydum. Aranızda devlet hastanesinde yptıran var mı? birde ameliyat izi kalıyor mu?
Ne kadar fiyat verdi öğrenebilirmiyim cnm?Merhaba arkadaşlar, bende bu ameliyatı olmayı uzun zamandır istiyorum ama ameliyat olma fikri beni çok korkutuyor, rüyalarım da bile ameliyat kısmıyla ilgilenmiyorum olmuş bitmiş kısmını görmüşlüğüm çok, eminim ki herkes bu korkuyu yaşamıştır ama benim panik atak geçirecek derecede oluyor.. Bu konuda benim gibi sıkıntı yaşayan var mı, varsa nasıl bir Çözüm önerebilir? İkincisi ise doktor seçimi, çarşamba günü Dr Erdem Güvene muayene oldum, çok olumlu içten bir doktor ama verdiği fiyat bütçemi baya aştı.. İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz doktor isimleri var mı? Geriye dönük sayfalarca okudum fakat net bi isim bulamadım..
Sadece göğüs için mi bu fiyat? Yoksa ekstra başka işlemler var mı liposuction vs?Benim açımdan bi sakıncası yok tabi, sadece doktor neye göre değerlendirdi onu bilemiyorum ama zor bir ameliyat olduğunu söyledi, fiyat ise 28 bin tl
Hangi doktora oldunuzBen 21 ocakta Ankara egitim ve arastirma hastanesinde olacagim.Guzel olursa siz de gidersiniz.Hastane olarak berbat asiri kalabalik insani degil
cok fazla sıra vardi rontgen icin 3 saat bekledim nerdeyse vazgececek ozel hastaneye gidecektim sırf doktoru begendigim icin kaldim.Bakalim insallah doktor iyi bir is cikarir da pisman olmam.tereddutluyum yani hayirlisi bakalim
Merhaba bu ameliyat için ne kadar ücret ödedinizMerhabalar
Ben 2 Kasım’da meme küçültme ameliyatı oldum.Ameliyatımı Ankara’da Suhan Ayhan TOBB Üniversitesi hastanesinde yaptı.Her şey yolunda gitti.Hiçbir problem yaşamadım.
Sizlere yazmamın sebebi,ameliyata karar verdikten sonra sizin tecrübelerinizden yararlanmış olmamdır.Ben de tecrübelerimi paylaşmak istedim.
53 yaşındayım.Yıllardır hep büyük memeli olmanın sıkıntılarını yaşadım.Ameliyat olmayı hep düşündüm ama narkoz korkum vardı.Her şeyin bir zamanı vardır derler ya benim içinde zaman şimdiymiş.
Ameliyattan uyandığımda acı hissetmedim.İlk gece hafif bir ağrım oldu.Bunun dışında rahatsız edecek şiddette bir ağrı yaşamadım.
İki mememden toplamda 1,5 kg çıkarıldı.İki gün hastanede kaldım.Hastaneden çıkarken doktor drenlerimi de çıkardı.Dren çıkarma süresi hastaya göre değişebiliyormuş.
Dördüncü günü kontrole gittim ve sporcu sütyenimi taktılar.
5 Aralık’ta aylık kontrolüme gideceğim.Kendimi çok hafiflemiş hissediyorum.Ameliyat olmak isteyen herkese öneriyorum.
Sevgiler
Ben de doktor beyin asistanıyla görüşmüştüm muayene ücreti 500 tl ancak ameliyat fiyatını öğrenemedim..eğer ameliyat olmazsam fiyat yüksek diye verdiğim 500 tl de boşa gider diye gitmedim..rica etsem fiyatını söyleyebilir misiniz?? Çok mutlu olurum..Uzun zamandır araştırıyorumMerhaba bu ameliyat için ne kadar ücret ödediniz
Ben de aynı durumdayımBen de doktor beyin asistanıyla görüşmüştüm muayene ücreti 500 tl ancak ameliyat fiyatını öğrenemedim..eğer ameliyat olmazsam fiyat yüksek diye verdiğim 500 tl de boşa gider diye gitmedim..rica etsem fiyatını söyleyebilir misiniz?? Çok mutlu olurum..Uzun zamandır araştırıyorum
Merhaba bu ameliyat için ne kadar
merhaba..Orhan hoca ya ne kadar ameliyat oldun?Ben bilgi alamadım bir türlü..burdan yazmak istemezsen özelden yazar mısın ? Çok mutlu olurumMerhaba 1 ay önce Dr Orhan Erbaş hoca ya , Ankara Acıbadem hastanesin de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Sonuçtan çok memnunum. 1 gece hastanede kaldım. Ameliyat sonrası hafif belli belirsiz sızlamalar dışında ağrım olmadı. 2 günden sonra ağrı kesici bile kullanmadım. Ama düzenli antibiotik içtim. Kollarımı ilk gündem beri kullanabildim. Akıntı vs.. de olmadı. 1 haftadan sonra korse kullanımını bırakıp, normal sütyene geçtim. Bugün kontrolde yaralarım tamamen kapandığı için kremlere başladım. İzler şimdiden iyileşmeye başlamış. Bu süreçte Orhan Hoca’nın sürekli takibindeydim ve düzenli kontrollere çağrıldım. Vee en önemlisi her istediğimde kendisine 1sn içinde ulaşabildim. Bu yaşadığım tecrübe bana doktorunuzun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Bu ameliyatı yaptırmayı düşünen arkadaşlar mutlaka Orhan Hoca ile görüşün. Kendisi bilgili tecrübeli ve işinde çok titiz.
Sevgiler.
Orhan Hoca nın instagram hesabı var, kendisine oradan ulaşabilirsiniz. Mesaj atarsanız fiyat konusunda hemen size bilgi verir.merhaba..Orhan hoca ya ne kadar ameliyat oldun?Ben bilgi alamadım bir türlü..burdan yazmak istemezsen özelden yazar mısın ? Çok mutlu olurum
orhan hocanın soy ismi nedir, rica etsemOrhan Hoca nın instagram hesabı var, kendisine oradan ulaşabilirsiniz. Mesaj atarsanız fiyat konusunda hemen size bilgi verir.
Geçmiş olsun ne mutlu size. Serbest meme ucu tekniği mi uyguladi.Kızlar ben sabah ameliyatımı oldum şuan hastanedeyim 2,5 kilo yükten kurtuldum çok şükür darısı olmak isteyenlerin başına
Orhan erbaşorhan hocanın soy ismi nedir, rica etsem