- 15 Kasım 2013
- 25
- 9
- 86
- 34
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #34.781
Ayşegül’le defne hanımı kesinlikle elemelisin canım !!!!Bende düşünüyorum ama doktor konusunda çok kararsız kaldım betul Erdemir asude Köksal la görustum defne erkara ve Ayşegül sivride görüşeceklerim arasında siz Ayşegül hanım için ne düşünüyorsunuz sonuçtan memnunmusumuz
Niye elemeli denediniz miAyşegül’le defne hanımı kesinlikle elemelisin canım !!!!
Niye elemeli denediniz mi
Bende emziyorum henüz ama hemen olmak istiyorum bel ağrısından kambur durmaktan nene sütyenleri takmaktan gydigim kıyafetten firlamasin dan ve 2 3 beden büyük kıyafet almaktan çok sıkıldım.. aynaya bakarken kendimden utanıyorum..henüz doktora gitmedim siz gorusebildiniz mi.
Benim çevremden biri yaptırdı evet biraz iz var ama çokta önemli değil üniv.hastasinde yaptırdı 5000 tl...şu an gayet memnun
Göğüs ucunda biraz iz var küçültülmüş bide alt kısımda t şeklinde bir iz ama inanın o kadar güzel olmuş ki dimdik ve küçük izler öyle kafaya takacak türden değil o rahatlık yeterhayır gitmedim bende. emzirme döneminde yapılmıyormuş. süt damarları etkileniyormuş. o yüzden 1.5 sene sonra ancak. Bende dediğiniz gibi. sırt ağrısından kambur duruyorum resmen. İz meselesinden de korkuyorum açıkçası. siz izi gördünüz galiba. sezaryen izi gibi mi? yoksa daha mı kötü?
Hadi inşALLAH hangi hastanede hangi doktora olsunuzKızlar ben sabah ameliyatımı oldum şuan hastanedeyim 2,5 kilo yükten kurtuldum çok şükür darısı olmak isteyenlerin başına
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Nerede oldunuz ameliyatı hangi şehirdeBen de 2 gün önce küçültme dikleştirme ameliyatı oldum. Suan iyiyim inşallah sorunsuz şekilde iyileşir yaralarım
Merhaba çok geçmiş olsun sağlıklı günler dilerim. Bende olmak istiyorum aynı ameliyatı yeni görünümde memnun musunuz ve ameliyatın maliyeti ne olduMerhaba 1 ay önce Dr Orhan Erbaş hoca ya , Ankara Acıbadem hastanesin de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Sonuçtan çok memnunum. 1 gece hastanede kaldım. Ameliyat sonrası hafif belli belirsiz sızlamalar dışında ağrım olmadı. 2 günden sonra ağrı kesici bile kullanmadım. Ama düzenli antibiotik içtim. Kollarımı ilk gündem beri kullanabildim. Akıntı vs.. de olmadı. 1 haftadan sonra korse kullanımını bırakıp, normal sütyene geçtim. Bugün kontrolde yaralarım tamamen kapandığı için kremlere başladım. İzler şimdiden iyileşmeye başlamış. Bu süreçte Orhan Hoca’nın sürekli takibindeydim ve düzenli kontrollere çağrıldım. Vee en önemlisi her istediğimde kendisine 1sn içinde ulaşabildim. Bu yaşadığım tecrübe bana doktorunuzun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Bu ameliyatı yaptırmayı düşünen arkadaşlar mutlaka Orhan Hoca ile görüşün. Kendisi bilgili tecrübeli ve işinde çok titiz.
Sevgiler.
Hadi inşALLAH hangi hastanede hangi doktora olsunuz
Çok sağolun kızlar ben izmirde Görkem Çalışkana oldum şuan için herşey iyi inş çabuk atlatırım hala hastanedeyim öğlene çıkarım dayanılmayacak bir ağrım sızım yok eve geçince de tecrübelerimi yazarımÇok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Nerede oldunuz ameliyatı hangi şehirde
İnşALLAH iyileşirsiniz ne kadar odediniz bende İzmir'de olmak istiyorum da.Çok sağolun kızlar ben izmirde Görkem Çalışkana oldum şuan için herşey iyi inş çabuk atlatırım hala hastanedeyim öğlene çıkarım dayanılmayacak bir ağrım sızım yok eve geçince de tecrübelerimi yazarım
İzmir'de hangi doktora ameliyat oldunuz?Iyiydi kuzum çok şükür 5. Günüm ameliyatımda ankaradan izmire gelmiştim doktoruma ameliyat olmak için bu gün kontrolünü oldum evime gidiyorum çok şükür hiç zannedildiği gibi zor bi ameliyat degildi
Pazartesi ameliyt oldum bugün 3. Günüm ufak tefek ağrılarım dışında bi rahatsızlığım yok doktorumdan gayet memnun kaldım ileride de bir problem olmazsa kesinlikle öneririm ben 9 bin ödedim izmirdeki doktorların ortalaması bu şekilde birkaç doktorla daha görüşmüştüm siz de araştırablirsinizHadi
İnşALLAH iyileşirsiniz ne kadar odediniz bende İzmir'de olmak istiyorum da.
Ben özele gidemedim ama benim göğüsumu devlet karsiliyormuş 28 cm şarkılık var sizde devlet ödemesi oldu muPazartesi ameliyt oldum bugün 3. Günüm ufak tefek ağrılarım dışında bi rahatsızlığım yok doktorumdan gayet memnun kaldım ileride de bir problem olmazsa kesinlikle öneririm ben 9 bin ödedim izmirdeki doktorların ortalaması bu şekilde birkaç doktorla daha görüşmüştüm siz de araştırablirsiniz
Benimkini de karşılıyodu ama ben özeli tercih ettim devlet ödemesi olmadı o yüzdenBen özele gidemedim ama benim göğüsumu devlet karsiliyormuş 28 cm şarkılık var sizde devlet ödemesi oldu mu
İki devlet hastanesine gittim iki doktor da kabul etmediler. Sarkıklığım 40cm. İki senelik ameliyat listeleri doluymuşBen özele gidemedim ama benim göğüsumu devlet karsiliyormuş 28 cm şarkılık var sizde devlet ödemesi oldu mu
Orhan erbaş hocaya ne kadara ameliyat oldunuz? Fiyat öğrenebilirmiyim??Merhaba çok geçmiş olsun sağlıklı günler dilerim. Bende olmak istiyorum aynı ameliyatı yeni görünümde memnun musunuz ve ameliyatın maliyeti ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?