- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #34.761
Geçmiş olsun.Bende yaptırdım gögsümde kis vardı onla beraber gögüslerimide yaptırdım
canım bu olmaz kanama olur dedi benim doktorum. medikalden alacaksın. ben internetten uygun fiyata buldum. gittigidiyor sitesindenKızlar ameliyat sonrası için bu sütyen yeterli olur mu yoksa medikallerde satılandaha sıkı olanlardan mı almalıyım bir de siz kaç beden aldınız c kup almayı düşünüyorum ameliyat sonrası ödemle anca olur gibiEki Görüntüle 2286607
Tamam canım öyle yapayım o zaman bugün bakayım internetten sipariş edeyim çok sağolcanım bu olmaz kanama olur dedi benim doktorum. medikalden alacaksın. ben internetten uygun fiyata buldum. gittigidiyor sitesinden
rica ederim canım. ameliyatın ne zaman kaç bedendi senin bende perşembe sabah olacağım inşallahTamam canım öyle yapayım o zaman bugün bakayım internetten sipariş edeyim çok sağol
Çok sevindim geçmiş olsun artık cok dükkatli olman gerekiyor terlememeye calışEvet canım herşeye rağmen iyiki diyorum ve kesinlikle ertelenecek bir ameliyat degil
Arkadasım çok güzel anlatmış . Ben ıkı takım götürdüm ama tek takım pijama yetti . Ben narkozdan o kadar cok korkuyordumki çocuguma bakıp bakıp ağladım ya göremezsem diye.bir cesaret iğnesi yapıyorlarki offf harika kafa yapıyor ben sadece kapıdan çıkışımı birde ameliyataneye ilk girdiğimde sığukmuş çok dediğimi hatırlıyorum sonrada ayılırken üşümemi. Dr a sordum siz geldiğinizde gözüm açıkmıydı diye evet açıktı hep aynı seyleri söyledin dedi ahh neler saçmaladım utancım dan soramamdım vallahiCanım ameliyat sonrası takılacak sütyeni kendin alıyorsun. Ameliyattan sonra giyebileceğin onden düğmeli pijama al derim pijama yanında 2 tane bulunsun ve sütyeni ben koraydan doreansee die bi marka onden fermuarli aldım 65 tl ye hastanenin çevresindeki kantin fln pahalı yanına nescafe almanı öneririm sıcak suyu da artık termos fln mi alırsın bilmiyorum. Ha bu arada ameliyattan gogusunde hortumlarla yani direklerle çıkacaksın ya sakin bak onlar çekilirken acır diye kafaya takma ben onlar çekilirken aciycak diye uyuyamadım ertesi gün oturdum ağladım ben bunları nasıl çektirecem die ama inan ki bunu sana iğneden korkan ben söylüyorum çekilirken oh be diyosun sinek ısırığı kadar bir ağrısı bile yok eğer çekilirken bir agrım olursa beni burda yalancı ilan edebilirsin. 1. Gün zaten narkozdab ayılamıyosun ve bol bol ağrı kesici yapylar yanı 1. Günün hiç agrım olmuyor. Emin ol en şiddetli agrım 2 ve 3. Gün olur kii o da öyle büyük ağrılar değil. Direnlerin de çekildikten sonra taburcu eşyalar. Direnlerin tam ameliyattan çıktıktan sonra 24 saat geçince cekylar
Benim önümüzdwki hafta pazartesi canım benim 80dd veya e şuanda doktorum b cup olucağını söyledi bakalım amelyattan sonra burdan durumları paylaşırız senin az kalmış sağ salim ağrısız acısız geçsin inşrica ederim canım. ameliyatın ne zaman kaç bedendi senin bende perşembe sabah olacağım inşallah
inşallah canım hepimizin. büyükmüş bayağı. allah yardımcımız olsunBenim önümüzdwki hafta pazartesi canım benim 80dd veya e şuanda doktorum b cup olucağını söyledi bakalım amelyattan sonra burdan durumları paylaşırız senin az kalmış sağ salim ağrısız acısız geçsin inş
Merhaba canımMerhaba, Gögüslerimden çok rahatsızım. Sırt ağrısı yapıyor. Şuan bebek emziriyorum. Önümüzdeki sene küçükltme ameliyatı için bir hastaneye gitmek istiyorum. İstanbulda oturuyorum. Devlet hastanelerinin gögüs küçültme ameliyatı yaptığını duydum. Aranızda devlet hastanesinde yptıran var mı? birde ameliyat izi kalıyor mu?
Merhaba kızlar bakırköy devlet hastanesinde meme küçültme ameliyatı olan varmı ?? Doktor bilgisi olan ???
Ümraniye devlet hastanesinde uzman doktor Macide Yakut var. Meme küçültme ameliyatı olan tanıdıklarım var. memnunlar.. Aklınızda olsun,bir
Görüşün isterseniz
Ben büyütme yaptırdım. Özelde,doktorum Hasan Fındık. Meme küçültme olan birçok hastası var,birçok sonuç da gördüm. Bence başarılı. O da aklında olsunBağdat caddesi üzerinde muayenehanesi ..
canım özelde nerede oldun?Canım karın germeyi bilmiyorum ama göğüsü devlet karşılıyo.
Heyete falanda girmiyosun doktor ölçüyo 4 5 doktor adı yazıyo onlara imzalatıyosun haloluyo. Sonra anestezi doktoruyla konuşuyon o son kararı veriyo. Oda onaylıyo zaten
Yani kısacsı omuzunda çökme bel ağrın sarkıl varsa kesin veriyolar.
Bende devlet hast rapor almıştım ama sonradan vazgeçtim özelde 2800 e oldum.
Hayır, ödeme yapmamıştı.merhaba ücret ödemiş mi tanıdığınız?
Bende emziyorum henüz ama hemen olmak istiyorum bel ağrısından kambur durmaktan nene sütyenleri takmaktan gydigim kıyafetten firlamasin dan ve 2 3 beden büyük kıyafet almaktan çok sıkıldım.. aynaya bakarken kendimden utanıyorum..henüz doktora gitmedim siz gorusebildiniz mi.Merhaba, Gögüslerimden çok rahatsızım. Sırt ağrısı yapıyor. Şuan bebek emziriyorum. Önümüzdeki sene küçükltme ameliyatı için bir hastaneye gitmek istiyorum. İstanbulda oturuyorum. Devlet hastanelerinin gögüs küçültme ameliyatı yaptığını duydum. Aranızda devlet hastanesinde yptıran var mı? birde ameliyat izi kalıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?