Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba 1 ay önce Dr Orhan Erbaş hoca ya , Ankara Acıbadem hastanesin de meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Sonuçtan çok memnunum. 1 gece hastanede kaldım. Ameliyat sonrası hafif belli belirsiz sızlamalar dışında ağrım olmadı. 2 günden sonra ağrı kesici bile kullanmadım. Ama düzenli antibiotik içtim. Kollarımı ilk gündem beri kullanabildim. Akıntı vs.. de olmadı. 1 haftadan sonra korse kullanımını bırakıp, normal sütyene geçtim. Bugün kontrolde yaralarım tamamen kapandığı için kremlere başladım. İzler şimdiden iyileşmeye başlamış. Bu süreçte Orhan Hoca’nın sürekli takibindeydim ve düzenli kontrollere çağrıldım. Vee en önemlisi her istediğimde kendisine 1sn içinde ulaşabildim. Bu yaşadığım tecrübe bana doktorunuzun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Bu ameliyatı yaptırmayı düşünen arkadaşlar mutlaka Orhan Hoca ile görüşün. Kendisi bilgili tecrübeli ve işinde çok titiz.
Sevgiler.

Bende yaptırdım gögsümde kis vardı onla beraber gögüslerimide yaptırdım

canım bu olmaz kanama olur dedi benim doktorum. medikalden alacaksın. ben internetten uygun fiyata buldum. gittigidiyor sitesinden

Arkadasım çok güzel anlatmış . Ben ıkı takım götürdüm ama tek takım pijama yetti . Ben narkozdan o kadar cok korkuyordumki çocuguma bakıp bakıp ağladım ya göremezsem diye.bir cesaret iğnesi yapıyorlarki offf harika kafa yapıyor ben sadece kapıdan çıkışımı birde ameliyataneye ilk girdiğimde sığukmuş çok dediğimi hatırlıyorum sonrada ayılırken üşümemi. Dr a sordum siz geldiğinizde gözüm açıkmıydı diye evet açıktı hep aynı seyleri söyledin dedi ahh neler saçmaladım utancım dan soramamdım vallahi ben sadece wc sıkıntısı çektim yatarken bez taktılar ben beze yapamadım cok zorlandım ama hastane hemşirelee ve doktorum on numara Rabbim isteyen nerkese nasip etsin

rica ederim canım. ameliyatın ne zaman kaç bedendi senin bende perşembe sabah olacağım inşallah
Benim önümüzdwki hafta pazartesi canım benim 80dd veya e şuanda doktorum b cup olucağını söyledi bakalım amelyattan sonra burdan durumları paylaşırız senin az kalmış sağ salim ağrısız acısız geçsin inş

inşallah canım hepimizin. büyükmüş bayağı. allah yardımcımız olsun

Merhaba, Gögüslerimden çok rahatsızım. Sırt ağrısı yapıyor. Şuan bebek emziriyorum. Önümüzdeki sene küçükltme ameliyatı için bir hastaneye gitmek istiyorum. İstanbulda oturuyorum. Devlet hastanelerinin gögüs küçültme ameliyatı yaptığını duydum. Aranızda devlet hastanesinde yptıran var mı? birde ameliyat izi kalıyor mu?

Merhaba canım
1.Emzirmen bittikten en az 6 ay sonra doktora gitmelisin süt damarlarının işlevini tamamıyla durmasini beklemen gerekiyor.
2.Eğer kilon varsa ve bu ameliyatı en az dikiş ile atlatmak istiyorsan yani dikişlerinin kolunun altına kadar gitmesini istemiyorsan ve sonradan kilo vermen durumunda göğüslerinin sarkmaları için kilo verebildigin kadar ver.
3.Bu ameliyatin dikiş izleri kişiden kişiye değişiyor evet dikiş izlerin olacak ama bu dikiş izleri yıllar geçtikçe silikleşecek ve bu senin sigara içip icmemene cilt yapına bagli.
4.KESINLIKLE ERTELENECEK BOR AMELIYAT DEGIL

Merhaba kızlar 7 ay önce 85 D olan ve 2 doğumdan sonra 37 cm sarkan,simetri sorunu olan göğüslerimi küçülttüm. Ergenliğimden bu yana kâbusum oldu,bel ve ileri derecede boyun fıtığı,duruş bozukluğu omuzlarımda çökme vs.. sebep oldu.Ameliyata kadar bu siteden haberim dahi yoktu. Gözümü kararttım ve olmaya karar verdim..En idealini doktor bilir dedim beni bu yükten kurtarın, vücuduma en uygun oranda olsun dedim.Doktorum D hatta E gibi, sarkma ve simetri de var B olur meme başı kalkacak dedi, tamam dedim.Günü geldi oldum.Beklediğimden büyük dedim ödem gidecek dedi,taktıkları korse çengelliydi ve en geniş ayarda takılabiliyordu.5 ayın dolmasını dört gözle bekledim.Heyecanla B beden sütyenlere sarıldım hiçbiri olmadı arkadaşlarım normal diyor ama o kadar ağırlıktan sonra biraz daha küçük istemiştim. Doktoruma sorduğumda senin meme dokon fazla, yağın az yağları alıp toparladım dedi.Sonradan büyür mü ? diye sorduğumda kilo alırsan büyür dedi.Arkadaşlar regl döneminde şişip inmekten hem büyüdü hem biraz sarktı, 2 kilo verdiğim halde.Nerden geliyor bu meme anlamıyorum ki .Bu sorunu yaşayan var sa paylaşabilir mi? Bunları anlatmamın sebebi hem bilgi almak hem de yeni ameliyat olacak olanların böyle sorunların olabileceğini bilip tedbir almaları içindir. Kararsız olanlar için tavsiyem şu; birer kilo ağırlığında iki torba birbirine bağlayıp boynunuza asın, bir süre sonra indirin yaşadığınız o hafifliği ameliyattan sonra ayağa kalktığınızda yaşıyorsunuz. Kollarınızı göğsünüzün altına destek olsun diye koyduğumuzda aaaaa burda boşluk varmış diyorsunuz.Ağrı ve acıya gelince daha önceki kesikli ameliyatınız nasılsa okadar zorlukta oluyor, iki sezeryan oldum benim için çok zordu bu da zor oldu.Kişinin ağrı eşiğine göre değişebilir.Pişman değilim iyiki olmuşum.Az daha güççük olaymış iyiymiş.İnanın özgüven patlaması oluyor. Ço sürpri olan birşey daha; n o kadar sarkmışki meme uçlarını daha az hissediyordum ameliyattan hemen sonra eskisinden daha çok hissettim. 2018 Kasım sonu olmuştum pek fazla paylaşımda bulunamadım ama buradaki paylaşımlar çok güzeldi. Özellikle o dönemdeki teneke benzetmeli sirenler beni acı çekerken çok güldürmüştü.Hepinize teşekkürler.Ameliyat olanlara geçmiş olsun, düşünenlere de şans diliyorum iyi akşamlar.

Arkadaşlar ben gogus kucultme ameliyati olalı 1 hafta oldu uzandığım için doktoruma soramadım gogus kucultme ameliyatından ne kadar sonra esimizle birlikte olablyrz

merhaba ücret ödemiş mi tanıdığınız?

canım özelde nerede oldun?

Bende emziyorum henüz ama hemen olmak istiyorum bel ağrısından kambur durmaktan nene sütyenleri takmaktan gydigim kıyafetten firlamasin dan ve 2 3 beden büyük kıyafet almaktan çok sıkıldım.. aynaya bakarken kendimden utanıyorum..henüz doktora gitmedim siz gorusebildiniz mi.
Benim çevremden biri yaptırdı evet biraz iz var ama çokta önemli değil üniv.hastasinde yaptırdı 5000 tl...şu an gayet memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…