- 3 Ekim 2018
- 654
- 1.341
- 63
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #34.741
Geçmiş olsun :)Simdilik sıcağa maruz kalmadım evde dikkat ediyorum teşekkür ederim
Teşekkür ederiimGeçmiş olsun :)
Canım ameliyat sonrası takılacak sütyeni kendin alıyorsun. Ameliyattan sonra giyebileceğin onden düğmeli pijama al derim pijama yanında 2 tane bulunsun ve sütyeni ben koraydan doreansee die bi marka onden fermuarli aldım 65 tl ye hastanenin çevresindeki kantin fln pahalı yanına nescafe almanı öneririm sıcak suyu da artık termos fln mi alırsın bilmiyorum. Ha bu arada ameliyattan gogusunde hortumlarla yani direklerle çıkacaksın ya sakin bak onlar çekilirken acır diye kafaya takma ben onlar çekilirken aciycak diye uyuyamadım ertesi gün oturdum ağladım ben bunları nasıl çektirecem die ama inan ki bunu sana iğneden korkan ben söylüyorum çekilirken oh be diyosun sinek ısırığı kadar bir ağrısı bile yok eğer çekilirken bir agrım olursa beni burda yalancı ilan edebilirsinS sunshine82 E Ezgicaglak kızlar doktorumuz ayni diye soruyorum hastaneye giderken neler götürdünüz kişisel eşyalar dışında pijama falan hariç mesela ameliyat sonrası takılacak sütyeni siz mi aldınız yoksa ameliyattan sonra onlar mı veriyolar yanıtlarsanız sevinirim bu hafta alışveriş yapıcam çünkü eksiklerimi halledeyim
Tamam canım çok teşekkür ederim bu hafta zaten alışverişe cıkıcaktım pijama için sütyeni de alayım o zamanCanım ameliyat sonrası takılacak sütyeni kendin alıyorsun. Ameliyattan sonra giyebileceğin onden düğmeli pijama al derim pijama yanında 2 tane bulunsun ve sütyeni ben koraydan doreansee die bi marka onden fermuarli aldım 65 tl ye hastanenin çevresindeki kantin fln pahalı yanına nescafe almanı öneririm sıcak suyu da artık termos fln mi alırsın bilmiyorum. Ha bu arada ameliyattan gogusunde hortumlarla yani direklerle çıkacaksın ya sakin bak onlar çekilirken acır diye kafaya takma ben onlar çekilirken aciycak diye uyuyamadım ertesi gün oturdum ağladım ben bunları nasıl çektirecem die ama inan ki bunu sana iğneden korkan ben söylüyorum çekilirken oh be diyosun sinek ısırığı kadar bir ağrısı bile yok eğer çekilirken bir agrım olursa beni burda yalancı ilan edebilirsin. 1. Gün zaten narkozdab ayılamıyosun ve bol bol ağrı kesici yapylar yanı 1. Günün hiç agrım olmuyor. Emin ol en şiddetli agrım 2 ve 3. Gün olur kii o da öyle büyük ağrılar değil. Direnlerin de çekildikten sonra taburcu eşyalar. Direnlerin tam ameliyattan çıktıktan sonra 24 saat geçince cekylar
Doktorunuz kimdi acabaBen de 2 gün önce küçültme dikleştirme ameliyatı oldum. Suan iyiyim inşallah sorunsuz şekilde iyileşir yaralarım
Ayşegül sivriDoktorunuz kimdi acaba
Ne demek kuzum inşallah kolayca atlatırsın sen deTamam canım çok teşekkür ederim bu hafta zaten alışverişe cıkıcaktım pijama için sütyeni de alayım o zaman
Ağrı konusunda da 2 tane normal doğum yaptım ağrıya dayanabilirim diye düşünüyorum ama o narkoz yok mu o narkoz işte o beni çok korkutuyoonun dışında önerilerini dikkate alıcam canım çok teşekkürler
Bende düşünüyorum ama doktor konusunda çok kararsız kaldım betul Erdemir asude Köksal la görustum defne erkara ve Ayşegül sivride görüşeceklerim arasında siz Ayşegül hanım için ne düşünüyorsunuz sonuçtan memnunmusumuzAyşegül sivri
Diğer doktorlar hakkında fikrim yok ama ben memnun kaldım henüz ilk haftadayımBende düşünüyorum ama doktor konusunda çok kararsız kaldım betul Erdemir asude Köksal la görustum defne erkara ve Ayşegül sivride görüşeceklerim arasında siz Ayşegül hanım için ne düşünüyorsunuz sonuçtan memnunmusumuz
Çok soru sordum ama ölçüleriniz neydi ne oldu yani istediğiniz boyuta gelişimiDiğer doktorlar hakkında fikrim yok ama ben memnun kaldım henüz ilk haftadayım
75dd’ydi simdi 75c olmuş. Suan hafif ödem var sadece, memnunum sonuçtanÇok soru sordum ama ölçüleriniz neydi ne oldu yani istediğiniz boyuta gelişimi
Sizden ne kadar küçültüldü peki? Hiç süt gelmedi mi?Ben küçülttum ilk yaptığım şey beyaz badi giymek oldu o kadar dikkat çekiciydi sanki emle konuşan gözüme değil göğüslerime bakıyordu.Ameliyattan sonra bir gün hastanede kaldım bir gün de evde yattım 3.gun ise gittim çalıştım benim hızli iyileşti sıkıntı çekmedim belim boynum çok rahatladi. Göğüslerimde his kaybı oldu hala da biraz var süt vermem de sıkıntı oldu biraz iz aldı ters t yöntemiyle yapılmıştı böyle sormak istediğin bir şey varsa yaz ayrıca kilo alımına dikkat et tekrar büyüyorlar
arkadaşım nasıldı ameliyatın ?Arkadaşlar ben de yarın ameliyata giriyorum çok dua edin bana dualarınıza ihtiyacım var
Iyiydi kuzum çok şükür 5. Günüm ameliyatımda ankaradan izmire gelmiştim doktoruma ameliyat olmak için bu gün kontrolünü oldum evime gidiyorum çok şükür hiç zannedildiği gibi zor bi ameliyat degildiarkadaşım nasıldı ameliyatın ?
bende perşembe sabah ameliyat inşallah çook stresliyim inşallah benimde iyi geçer. sana da çok geçmiş olsun. sevgilerIyiydi kuzum çok şükür 5. Günüm ameliyatımda ankaradan izmire gelmiştim doktoruma ameliyat olmak için bu gün kontrolünü oldum evime gidiyorum çok şükür hiç zannedildiği gibi zor bi ameliyat degildi
Inşallah canım hiç streslenme çok mutlu oluyorsun göğüslerini görünce ve öyle fazla ağrılı bir ameliyat değil inşallah cok guzel sonuclar alirsinbende perşembe sabah ameliyat inşallah çook stresliyim inşallah benimde iyi geçer. sana da çok geçmiş olsun. sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?