Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Geçmiş olsun. 75d cup meme çok rahat b cup olabilirdi aslinda. Çok büyük memeleri ya da emzirme planı olanları daha büyük bırakıyorlar. Ödemler inince çok fark etmiyor beden olarak en azından bende öyle oldu. Ama C cup cok kadınsı bir beden dik olduğu sürece sorun etmeyin bence

merhaba , Dr Erdem Guven i bana da cok önermişlerdi . Ben başka Dr a gittim .
Merak ettim ne fiyat vermişti ?

Estafurullah tabiki sorun ters t evet
Bugün hastaneye gittim.Barlas hoca vardı.ultrason istedi üniversite de Ekim ayına gün veriyorlardı neyse devlette daha erkene alabilcem. Heyet raporuyla olamayacağını kozmetik bı ameliyat dedi zorunlu bı ameliyat değil dedi.Sebebini anlayamadım açıkçası.Cunku küçük değil benim ölçüm 95 E kullanıyorum.Gerçi söylediği rakamda makul geldi.fakat Barlas hoca nasıl yapar şu an kafamı kurcalayan tek soru bu. Sizin yakininiza bı sorabilirmisiniz Barlas hocayı o ne düşünür ne onerir sonuçta orada çalıştığı için muhakkak bilgi sahibidir.

Merhaba canim
Her dr farkli bir sey uyguluyor bende de t birlesim yerinde akinti olmustu dr sadece steril sargi bezi koy dedi ertesi gun gittigimdede olabilecek birsey akmasi bir daha olursa sargi bezini koyman yeterli dedi.baticon falan surmeyeyimmi dedim hayir baticon yarayi gec iyilestirir dedi. Cok anlam veremedim kuzenim yogun bakim hemsiresi ona sordum baticon yarayi daha cok artiriyor artik hic kullanmiyoruz steril edici sprey kullaniyoruz dedi. Acikcasi bende sasirdim. Ama benim akintim bir sefer oldu daha olmadi. Bugun tam 1 ayim bitti insallah sikinti yasamadan atlatiriz.Kafani karistirmak istemem sana basimdan geceni anlatmak istedim istersen bariconu sende bir arastir derim

Üniversite hastanelerinde 90 D olarak ücretsiz ameliyat olanlar vardı bu tooikte bilginiz olsun

Bugun 1 ayim doldu. Cmt dr kontrole gittim dikislerin iyi oldugunu soyledi bantlari cikardi. Bir sıkınti olmazsa 6 ay bitince gormek isterim dedi cok sukur. Iz kaybedici krem verdi.Medikal sutyeni ne zaman cikarabilirim dedim cikarabilirsin alttan telli olmasin ama dedi. Pentiye girdim normal sutyenler alt dikisimi acitti biraz risk almak istemedim bustiyer tarzinda olanlardan 85 b ye denk gelen l xl olanlardan penye 3 tane aldim ayy alismamisimya hep toparlayici aldigim icin tuhaf geldi ama cok mutlu oldum biraz daha iyileseyim yenilerine bakacagim.

Hangi şehir
Kaç lira.
Aslında yapmak Ne krem verdi.

I ilos305 Nasılsın dikişlerin ne durumda ağrı sızı varmı

Y Yeni yeniuye
Merhaba canım geçmiş olsun, vallahi bizde büyük oldu diyoruz büyük çogunluk, doktorun kim merak ettim genelde çok küçültmüyorlar
çünkü bir de ne kadar doku çıktı yani öncesi kaç bedendi vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…