- Konu Sahibi ---Lily---
- #34.421
Serap sana bir şey soracağım.
20 gün önce ameliyat oldum. 75d idim. Ameliyat öncesi b istiyorum dedim. Doktor C iyi dedi. Ben de kabul etmedim. Doktor sen bize bırak dedi. 85 i geçemeyeceğim dedi.
Vertikal yöneten ile oldum. Ameliyat ikinci gün sağda hematom oldu. Meme altında büyük bir et parçası gibi bir şey çıktı. Doktor dağılır dedi. Gerçekten dün baktım o büyük et parçası küçülmüş. 3aya dağılır mış.
Gelelim asıl meseleye bugün sütyen bakmaya gittim. Gene büyük. Barbara kom 75 d kullanıyordum. Eski sütyeni gene aynı giyiyorum. Şekil olarak çok güzel fakat büyük olmuş. Doktor dedi ki : ben aslında bu kadar büyük yapmadım. Derim in ce imiş göğüs tekrar büyümüş.
Çok moralim bozuk. Görenler fark etmiyor. Şişler inerse küçülür diye umut ediyorum. Fakat biliyorum ne kadar küçülse de o süngeri sütyen lerden takakmam gibi.
Doktor dedi ki, eğer çok mutsuz olursan meme başına dokunmadan lokal olarak fazla deriyi gene alır küçültürüz dedi. Zor olmaz dedi. Fakat en az 6 ay sonra. Böyle deri genişleyerek meme büyür mü?
Benim tahminim doktor C yaptı, deri geişleyince d oldu.
Çok canımsıkkın çok.
Aslında evde moralim iyi. İç çamaşır mağazalarına girince ağlamadan duramıyorum. Gene toparlayıcı almak zorunda kalacağım geliba.
Ne dersiniz 6ay sonra gene lokal olarak deri aldırıp b yaptırayım mı?
Kalsın mı?
Aslında fizik olarak rahatladım biraz.
Doğrusu üzüntüden denemeden çıktım. Yalnız mark spencer de bugün şu boş cup olanlarda 80b denedim. Küçük gibi. 80b Şişler inince olur galiba.
Uf bilemedim. Ne yapsam ki.
Bazen iyiyim. Bazen de ağlayıp duruyorum.
Geçmiş olsun. 75d cup meme çok rahat b cup olabilirdi aslinda. Çok büyük memeleri ya da emzirme planı olanları daha büyük bırakıyorlar. Ödemler inince çok fark etmiyor beden olarak en azından bende öyle oldu. Ama C cup cok kadınsı bir beden dik olduğu sürece sorun etmeyin bence