Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok teşekkür ederim bakıcam hemen mustafa beye herhangi bi görseliniz var mı paylaşabiliceğiniz acaba

çok geçmiş olsunnnn Darısı başımıza

2 yıl oldu meme küçültme ama memede ağrı var sanki içinde bir doku kopmuş gibi?ağrı yaşayan var mı?
2 yıl oldu meme küçültme ama memede ağrı var sanki içinde bir doku kopmuş gibi?ağrı yaşayan var mı?
Benim 1 yıl oldu yüzde yüz his kaybim var. Göğüs uçlarıni içeriye doğru bastirdigimda sanki altı boşmuş hiç doku yokmuş gibi hissediyorum, belki normalde de öyleydi ama şuan hissi olmadığı için kiyasliyamiyorum, ucunu sıktığım zaman içeriden ağrı hissediyorum

Herşeye rağmen çok memnunum diyen arkadaşlar muhtemelen hissi geri gelen arkadaşlar. Ben çok pişmanım keşke o ağırlıkları tasisaydim da yine de hissiyatı mi kaybetmeseydim

Arkadaşlar bu sporcu, medikal sütyeni kaç ay takacağız?
Doktorlarının kaç ay takmanızı söyledi.
Ameliyat olanlar, iuilelenşer, siz kaç ay taktınız medikal sütyeni?
Selam
5 ay oldu benim. Doktorum 2 ay takmalısın dedi. Zaten tamamen dikişleri acıtmadan normal sutyen takmak ortalama o kadar sürüyor.

Herşeye rağmen çok memnunum diyen arkadaşlar muhtemelen hissi geri gelen arkadaşlar. Ben çok pişmanım keşke o ağırlıkları tasisaydim da yine de hissiyatı mi kaybetmeseydim

bende fibrokist vardı his gitmesi beni mutlu etti tişört dokunca bile acıyordu acı bitti)

Öncelikle geçmiş olsun yeni gögüslerinizle mutluluklar. Bir kaç sorum olacaktı ameliyatı nerede oldunuz.? Özelmiydi devletmi? Özelsw fiyatı ne kadardı? Şimdiden teşekkür ediyorum.

kandil kandil gEne hem dua ettim hem agladim , teyzemin dugunu olucak bu senein basinda aldigim elbise eski memelerime.olan elbise yeni yapilmis memelerime olmadi kafayi yiyicem ya bu doktor benim.basima.ne is acti (((( heryeri yara pere birde kafam kadar buyukler sadece diklestirmis, gozyaslarima engel olabilsem nasil eskiden olan elbise simdi kapanmaz

Merhabalar somada yaşıyorum bende ameliyat olmak istiyorum en yakın balıkesir var ve ikinci ihtimal izmir eger ameliyat oldugunuzsa yardımcı olabilirmisiniz?

Bu kadar üzülmeyin belki daha tam şeklini almamıştır dua etmişsiniz üzmeyin kendinizi bende ameliyat olmak istiyorum siz nerede ve hangi doktora ameliyat oldunuz?

Arkadaşlar bu sporcu, medikal sütyeni kaç ay takacağız?
Doktorlarının kaç ay takmanızı söyledi.
Ameliyat olanlar, iuilelenşer, siz kaç ay taktınız medikal sütyeni?
Bana doktorum 1ay boyunca dedi daha bir haftalık amelyatliyim geceleri zorluyor on kopcaları açıyorum az dinlenip birdaahkine kapatıyorum

Öncelikle geçmiş olsun yeni gögüslerinizle mutluluklar. Bir kaç sorum olacaktı ameliyatı nerede oldunuz.? Özelmiydi devletmi? Özelsw fiyatı ne kadardı? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Kime sordunuz eğer soru bana ise İstanbul bemzialem vakıf üniversitesinde asistan doktora oldum Mustafa Ünal adi buradan forumda olan ve memnun olan arkadaşlar oldu ona istinanden ama uzman doktorlar da aynı fiyat 4000tl ye oldum daha bir hafta oldu olali çok yeniyim yani dikisler taze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…