- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #34.321
Mustafa beye b cup dedim oda gulumsedi ameliyatta cup olarak olcu yapamiyoruz ama kucultebildigim kadar kuculturum demisti bana. Ama senden tecrubemle ozellikle surekli bastira bastira soyledim kucuk olmasini. Simdilik memnunum bantlar falan bir ciksin bakalim nasil olacak. Kiyafetlerimide denemedim henuz. O kadar stres sıkıntı cekiyosun maddi manevi sonrasinda memnun olmatinca cok uzucu gercektenCanım en azından şöyle de: a cup la b cup arası istiyorum
Kesinlikle üzücü. Kıyafetlerini deneyince fark ortaya çıkar. Gömlek deneyebilirsin merwk etmedinmi hiçMustafa beye b cup dedim oda gulumsedi ameliyatta cup olarak olcu yapamiyoruz ama kucultebildigim kadar kuculturum demisti bana. Ama senden tecrubemle ozellikle surekli bastira bastira soyledim kucuk olmasini. Simdilik memnunum bantlar falan bir ciksin bakalim nasil olacak. Kiyafetlerimide denemedim henuz. O kadar stres sıkıntı cekiyosun maddi manevi sonrasinda memnun olmatinca cok uzucu gercekten
Yaaa bende olmak istiyorum ama özeşe malesef yetmiyor devletde olabilirim ancak izmir ve bölgesinde ayrıca süreçle ilğili yardımcı olabilirmisiniz?Selam kızlar ameliyatım 1 ay oldu bugün foto koydum
Canim sizden duOfff çok üzüldüm istediği gibi ola.yana arkadaşlara bende 80 b diye düşünüyordum acaba a cup mi istesem bilemedim şimdi yani doktorumla konuşurken kuculebildigi kadar küçült dedim ama sanırım ölçü bazında bildirirsem daha iyi olacak
Denedim canim. Gomleklerimde ust kisimda bayagi fark ediyo. Bluzlarimi falan denemedim henuz.Kesinlikle üzücü. Kıyafetlerini deneyince fark ortaya çıkar. Gömlek deneyebilirsin merwk etmedinmi hiç
Benim de 10. Gün. 1 Nisan da oldum.Senin aadina cok sevindim canim. Bir sekilde karar vermek gerekiyor. Inan cok mutlu olacaksin. Benim bufun ameliyat olali11 gunum gayet rahatladim. Ameliyat sonrasi sirtindan agir sirt cantasini indirmis gibi hafofliyosun yaa. Inanilmaz guzel. Dikislerde iyi olunca misss oacagiz insallah.
Aynen. Sanki küçültme değil, büyütme ameliyatı olmuşum gibi.Merhaba israrla kucuk yapmasinj iste benimki hala buyuk moralim.sifir 19 gun korkulucak bir ameliyat degil bence 5 kere ictim agri kesici sadece
Hemen hemen ayniyiz bende 29 mart. Nasilsin simdi. Benim ara ara odemden sisiyor ve sizlamaya basliyor. Birde gogus uclarim cok sizliyor. Ama normalde iyiyim. Sırtustu yatmaktan dolayi gece uyuyamiyorum pek.Benim de 10. Gün. 1 Nisan da oldum.
Mustafa beye b cup dedim oda gulumsedi ameliyatta cup olarak olcu yapamiyoruz ama kucultebildigim kadar kuculturum demisti bana. Ama senden tecrubemle ozellikle surekli bastira bastira soyledim kucuk olmasini. Simdilik memnunum bantlar falan bir ciksin bakalim nasil olacak. Kiyafetlerimide denemedim henuz.
Yanlardan cok sis beni deli eden oSeni o kadar iyi anlıyorum kiNe kadar üzülüp ağladığımı ben bilirim. Anneciğim gelmişti benimle ilgilenmeye onu üzmemek adına balkona çıkar, lavaboya gider oralarda ağlardım. Çok zor oldu kabullenmem. Sağlık olsun diye diye en azından şekil bozukluğu olmadığı için ve eskiye nazaran daha münasip göründüğü için teselli ettim kendimi. Şimdi o kadar üzülmüyorum nasip buymuş diyorum. Senin daha 19. gün biraz iner ama öyle ciddi bir fark olmaz şekli toparlanır ve gözüne büyükte olda hoş görünmeye başlar.Ne diyebilirim ki.. Dilerim bu süreci bir an önce daha fazla üzülmeden kolay atlatırsın arkadaşım dikligi guzel sutyensiz bile kullanirim ama kocaman top gibi banada annem bakio oglum var bide kadin perişan oldu 2 . Ameliyat
Bsnim hala kapanmio onleriCanim sizden du
Denedim canim. Gomleklerimde ust kisimda bayagi fark ediyo. Bluzlarimi falan denemedim henuz.
Ahh sibel ahhhAynen. Sanki küçültme değil, büyütme ameliyatı olmuşum gibi.
Benim de.Hemen hemen ayniyiz bende 29 mart. Nasilsin simdi. Benim ara ara odemden sisiyor ve sizlamaya basliyor. Birde gogus uclarim cok sizliyor. Ama normalde iyiyim. Sırtustu yatmaktan dolayi gece uyuyamiyorum pek.
Benimkini sadece diklestirmis hic kuciltmemis hergun agliom bidaha olamam bu ameliyatArkadaşlar, doktor istediğiniz kadar küçültme Di ise, yeniden ameliyat olurmmuy dunuz
Bence olalım bir daha. İkinci daha kısa sürermiş. Bşr iki ay geçsin bakalım.Benimkini sadece diklestirmis hic kuciltmemis hergun agliom bidaha olamam bu ameliyat
Valla bilemedim yeniden ayni seyleri yasamak zor yaaa. Ama sonrasinda uzulmektense olabilir. Gercekten cok uzucu bir durum. Moralini bozma csnim. Seni teselli etmeye bir cumle bulamadim yaaa.Benimkini sadece diklestirmis hic kuciltmemis hergun agliom bidaha olamam bu ameliyat
Kimde oldunuz siz üzüldüm sizin adinizaBenimkini sadece diklestirmis hic kuciltmemis hergun agliom bidaha olamam bu ameliyat
Canım gözün aydın geçmiş olsun. Nasıl durumlar nasıl görünüyorlar kaç gr doku cıkmış:)Selam arkadaşlar ben dün ameliyatimi oldum çok şükür iyiyim ilacım etkisi geçince illaki ağrıların oluyor ama dayanilmaycak gibi değil bezmialaemde oldum doktorum Mustafa Ünal di 4500 e mal oldu patolojside dahil SSK sicil olana sadece 4000 TL ye oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?