- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #34.281
Evet vucut yapisina bagli bakalim benimki nasil olacak. Bende 11e almaya calisirim pzt belli olunca konisuruz yine. Ilk 1 ay her hafta geliniyor demekki. Kontrolu acisindan guzel aslinda.B cup ama dolu dolu :)) üc ay sonra gel demişti mustafa bey ama bir hafta sonra ordaydım:) iyileşmedi o birleşim yerleri, diğer yerler kayboldu bile. Vücut yapısı kişiden kişiye değişen şeyler. Cumartesi gelirsem 11 de geliyorum
Benim açımdan bi sakıncası yok tabi, sadece doktor neye göre değerlendirdi onu bilemiyorum ama zor bir ameliyat olduğunu söyledi, fiyat ise 28 bin tlMerhaba,sakıncası yoksa ne kadar fiyat istendi öğrenebilir miyim?
Odem oldugunu sen hissediyormusun agrin falan varmiki. 8 ay olmus yani sasirdim.Merhaba arkadaslar ben ameliyat olali 8 ay olmak uzere doktorum ultrason istedi cektirdim genel cerrah hala iç dokuda ödem var ic doku hala iyilesme sürecinde dedi kendi doktoruma da gidecegim ödem olmasi hala normalmi
Tabi canım daha çok yenisin, sızlamalar bıçak saplanması batma hissi birsürü şey olacak. Meme ucu ağrımıştı benim de bir ara ama bir ya da iki gün sürdü geçti.Evr38 bugun gunduz cok iyiydim kuafore falan gittim geldim. Regli olmama 2 3gun var meme uclarim ve asagiya inen dikiste sizlamalar cogaldi. Regli ile mi alakali. Meme ucumda cok hassaslasti kurumus gibiydi nemlendirici surdum. Sanada oldumu.
Canım yok bi gelişme kurban bayramından 5 gün önceye vermisti onu iptal ettim eylülün ilk haftası boşmuş 4eylule aldım eşim gitmişti tarihi değiştirmek için nisanda yapın demiş o da nisan da kazakistanda ameliyatlarım var mayısta gelemyen olursa yaparim demiş ama laf iste ya hayırlısı antepte iyi dr.var ama eşim kabul etmiyor ameliyattan sonra o kadar uzun yolu git gel yapamazsın kontrole falan diyor
Sagol canim yaaa.Tabi canım daha çok yenisin, sızlamalar bıçak saplanması batma hissi birsürü şey olacak. Meme ucu ağrımıştı benim de bir ara ama bir ya da iki gün sürdü geçti.
Hayırlısı evet ama mayısta çağırırsa süper olur, aradan çıkar yaza rahatlarsın bence. Eşin doğru söylemiş ben hala git gel yapıyorum cildim reaksiyon gösterdi düğüm yerlerim iyileşemiyor, tek bir nokta olsa bile canımı sıkıyor, haftada bir kontroldeyim. Hiç kontrole giitmeden iyileştigini söyleyenlerde var ama bilemezsinki.Canım yok bi gelişme kurban bayramından 5 gün önceye vermisti onu iptal ettim eylülün ilk haftası boşmuş 4eylule aldım eşim gitmişti tarihi değiştirmek için nisanda yapın demiş o da nisan da kazakistanda ameliyatlarım var mayısta gelemyen olursa yaparim demiş ama laf iste ya hayırlısı antepte iyi dr.var ama eşim kabul etmiyor ameliyattan sonra o kadar uzun yolu git gel yapamazsın kontrole falan diyor
Valla benimde oyle kocaman ya kendi kafasina gore is yapmis ne kadae kuculucekkiArkadaşlar pazartesi öğlen ameliyat oldum.
Sürekli ağlıyorum. Galiba büyük oldu.
Şiş durumdalar.
Fakat inse inse ne kadar iner şişlik diye düşünüyorum.
Ben b cup istedim galiba doktor C cup yapmış.
Ağlayıp duruyorum.
Nasıl 28 bin.Benim açımdan bi sakıncası yok tabi, sadece doktor neye göre değerlendirdi onu bilemiyorum ama zor bir ameliyat olduğunu söyledi, fiyat ise 28 bin tl
Bu bantlar ne?Pansuman hic yapmadım ben siz ne yapıyorsunuz ki sadece ince bantlar var oralarda o kadar yurudukce agriyor elleyince sertlikler mevcut senin de öylemi
Göğüs ucumun çevresinde ve altında ince beyaz bantlar var onlar dikişlerin iyileşmesini sağlıyor mus estetik dikiş benim ki kontrole daha gitmedim hiç doktorum çağıracak beni 3 hafta olacak haftaya salı günü ameliyat olaliBu bantlar ne?
Herkes banttan söz ediyor.
Ne zaman ameliyat oldunuz.Göğüs ucumun çevresinde ve altında ince beyaz bantlar var onlar dikişlerin iyileşmesini sağlıyor mus estetik dikiş benim ki kontrole daha gitmedim hiç doktorum çağıracak beni 3 hafta olacak haftaya salı günü ameliyat olali
19.martta oldum ben dikişler bantlar sayesinde iyileşeceğini söyledi doktor bana ama silikon bantmi bilmiyorum canım beyaz renk ince böyleNe zaman ameliyat oldunuz.
Dikişler iyileşmeden mi bant yapıştırdınız?
Yoksa siz silikon bantlardan mı yapıştırdınız.
Silikon bantlar dikişler iyileştikten sonra kullanılıyor diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum.
Hemen ben de alayım o zaman. Zamanı geçmeden.
Başladım canım 28.martta bende de şişlikler oluşmaya başladı doktorum serumlardan dolayı ilk 6 haftada olur dedi ınsallah daha fazla sismez dikişlere bakmıyorum bantlar olduğu icin doktorun beni çağırmasını bekliyorm artık çok geçmiş olsun sana daDnz03 nasılsın ise basladın rahat calısabiliyormusun.
Benim bugun 9. gunum regli oldum. 2gundur odemlerim coktu ara ara sisiyor sertlesiyor sizliyor. Bugun cok iyiydim hic bir sikayetim olmadi simdi yatarken basladi siskinlik. Yarın kontrole gidecegim. Insallah dikisler iyidir bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?