Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Pansuman hic yapmadım ben siz ne yapıyorsunuz ki sadece ince bantlar var oralarda o kadar yurudukce agriyor elleyince sertlikler mevcut senin de öylemi
Alla.alla.bende bant yok bepantol ve pomatla 1 gun ara ile pansuma yapiuprum baya kapandi dikisler sorun olmazsa resim atalim mi karsilikli kiyaslama icin ozelden

Merhaba
Evr38 Bahar gribine sonunda bende yakalandım canım bakamadım hiç foruma. Düzelmiş hızlanmış ama fotoğraf bölümünü bulamadım eklenmedi hala sanırım. Sen nasılsın?
Ameliyat olan arkadaşlar çok geçmiş olsun. Ben 5. ayıma girdim tamamen iyileştim. 3 aydır ağırlıklı spor yapabiliyorum. Sag gögsümde diğerine göre daha hissiz 1 seneyi bulur demişti doktorum çok da takmıyorum. doktorum Ankara da Ferruh Bingül. Çok memnun kaldım ama biraz tuzlu.

Merhaba canım, iyi durumdaydım bende ama şu düğüm yerleri bir türlü kapanmıyor haftada bir gün doktordayım, dikiş iplerine reaksiyon gösteriyor memişler. Onun dışında bende haftada iki ya da üç gün yürüyüş yapıyorum kendimi daha iyi hissediyorum. Albumlerimiz gelsede foto güncellesek değilmi

Meme ucunu hissetmeyen Varmi sol.tarafi hissetmiyorum geçicimi acaba
Canim ameliyattan hemen sonradan berimi hissetmiyorsun. Ben 5 gun oldu ameliyat olali simdi hissediyorum ama sonradanmi oliyor diye merak ettim. Evr38 sende hissetmiyorum yazmistin seninde nasil oldu.

gecmis olsun canım. Ne guzel normal yasantina donmussun. Darisi basimiza olsun. su an ara ara bebek emzirirken sut dolarya memeye agri olur ara ara oyle sizlanma oluyor sendede oylemiydi. Kisiden kisiye degisir ama bu odem ne zaman geciyor canim.

İkinci gün farketmiştim sağ göğüs ucumda his aynı kalmıştı sol sıfırdı şimdi iki bucuk ay oldu sol göğüs ucum hala sıfır

Arkadaşlar pazartesi öğlen ameliyat oldum.
Sürekli ağlıyorum. Galiba büyük oldu.
Şiş durumdalar.
Fakat inse inse ne kadar iner şişlik diye düşünüyorum.
Ben b cup istedim galiba doktor C cup yapmış.
Ağlayıp duruyorum.

Ağlama canım doktorlar nedense çok küçültme yanlısı değil, biraz bekle şişler inecek illaki, özellikle yanlar şiştir bayağı onlar bir insin sonra konuşursun doktorunla. Bu forumdan tanıştıgım bir arkadaşta aynı dertten muzdaripti doktoruyla konuştu bir kaç ay sonra gel tekrar kücülteyim demişti şua ne yaptı bilmiyorum henüz ama revizyon diyorlar sanırım buna.

Canim ameliyattan hemen sonradan berimi hissetmiyorsun. Ben 5 gun oldu ameliyat olali simdi hissediyorum ama sonradanmi oliyor diye merak ettim. Evr38 sende hissetmiyorum yazmistin seninde nasil oldu.
Ameliyattan hemen sonra canım halen.yok.2 hafta oldu ınsallah zamanla eskisi gibi olur

Iyiki seni tanımısim bu site sayesinde canim benim. Dr a kalsa senin dedigin gibi cok kucultmek istemoyorlar. Onlarin ideal dedigi c cup. Seninle konustugumuz icin ben israrla mumkunse cok kucuk olsun dedim. Oda israrla sonra buyutmeye grlme dedi yok siz yinede kucuk yapin dedim. Sen demesen o ne dese peki derdim valla. Senin acindan cok uzuldum ama kotumser dusunme eski halinden cok iyidir yinede pozif bakmaya calis .Bana her konuda cok destek oldun cok tesekkur ederim.ben pazartesi 1245 de kontrole gidecegim sen ne zaman gideceksin.

Rica ederim ne demek
Ben büyüklük konusunu takmıyorum artık pek, oyshodan 85b sutyen bile aldım:)
Kontrole ben dün gittim öbür hafta cnrtesi sabahı giderim büyük ihtimal, şu düğüm noktaları iyileşmek bilmedi bıktım git gel yapmaktan evim de uzak

Bende bu pzt den sonra cmt ye alacagim ise baslayacagim cunku. Cmt kaca aldin randevuyu bende o zamana alayimda yuzyuzede tanisalim isterim.

Sevindim b cupsin demekki. Dikisler iyilesene kadar her hafta gidiyoruz anladigim degilmi

Sevindim b cupsin demekki. Dikisler iyilesene kadar her hafta gidiyoruz anladigim degilmi
B cup ama dolu dolu :)) üc ay sonra gel demişti mustafa bey ama bir hafta sonra ordaydım:) iyileşmedi o birleşim yerleri, diğer yerler kayboldu bile. Vücut yapısı kişiden kişiye değişen şeyler. Cumartesi gelirsem 11 de geliyorum

Bende agrılar sızı seklinde sendede oyle degilmi. Ara arada odemden bir sislik oluyo geciyor.işe basladinmi
Aynen bende de Öyle canım gecen hafta perşembe başladım ödem var galiba bendede hissediyorum aniden ağrı.giriyor sızlama falan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…