Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

İyidir mustafa hoca, sakin titiz anlayışlı diyebilirim. Ama benim istediğim kadar küçülmedi gibi o da meme ucunu kaybedebilirdik dedi. Yani genel olarak memnunum. Sen kaç bedensin kac beden olmak istiyorsun?
İstediklerini güzelce anlat sorun yaşayacağını sanmam canım

Süper hayırlısıyla da iyilerlesin insallah

Evr38 neden kaybedebilirmişsin sebebi neymiş canım çok büyük de değildi senin

Bilmiyorumki , büyük ve sarkıktı ama şuan güzeller artık napıyım oldğu kadar diyelim

Ben 85 e yim benim dr da olcune gore tahminim c yapcam demisti ben b istiyorum dedigimde. Mustafa beye israrci olayimmi b konusunda sence.ne kadar odemistin sen. Ben diger hastanede kapora yatirdigim icin ve fiyati anlastigimiz icin ayni fiyattan olacak guya insallah ekstra bir sey cikarmazlar bu hastanede.

Yaa nw kadara anlaştın diğer hastanede peki? Ben 9000 ödedim. Bence b cup istiyorsan ısrarcı ol tabi ama boyun ve kilon nasıl? Ben 64 kiloyum vücuduma göre çok ideal göğüsler ama bence bir tık daha kücülebilrdi tabi

7.000 e anlasmistim korsede icinde.anastezi tetkiklerim yapildi ultrasonla mamagrafiyi cmt cektirip gosterecektim onlar dahil degildi fiyata. 76 kg 1 64 boyundayim. Canim beni izlermisin senin resimlerine bakabilirmiyim. Senin gecmis yazilarina baktimda dr cok memnun kalmamissin gibi geldi yaa. Birde diren takmiyormu icerdeki kanin temizlenmesi lazim aslinda.ay bilemedim simdi kararsiz kaldim. Tam karar vermisken nerden cikti bu yaa adam birden ayrilmis hastaneden

Evet. Bahsettiğiniz doktor Evr38 in doktorudur kendisi ona oldu bilgileri alabilirsiniz kendisinden

Ankarada kime oldunuz.

Canım hepsi üç aşağı beş yukarı aynı, görüşür içine sinnezse olmazsın. Diren takmadı ama sol göğsümün koltk altına doğru morarma oldu bir haftaya geçti, sağda olmadı bile. Diren o zaman takmadı diye tedirgin oldum bende tabi forumda yazdım. Ama şimdi iyiki takmamış , takması gerekirse takardı zaten diye düşünüyorum. Bir de hastaneden memnun kalmadım onun sebebini de yazmıştm odaya getirip bıraktılar eşimi aramadılar. Hemşirenin araması gerekirdi ama gidipte onu şikayet etmedim nedense. Hastane onun dışında normal ortalama bir özel hastane, temiz odada gereken herşey var onlarda bi sorun yok. Tekrar ediyorum mustafa bey ilgili bir dr. İstediğnde ulaşabiliyorsun.
Buarada benden 870 gr doku çıktı iki göğüsten toplam.

Fiyatta iyiymiş :)

Evet var :)
1- Büyüklük kaçıncı ayda oturuyor yani ödem ne zaman bitiyor?
2- Dikişlerde açılma olmuşmuydu sizin ne kadar sürede geçti?
merhaba :) büyüklüğü 3-4 ayda anca oturdu diyebilirim. ilk başta göğsüm çok yukarda duruyordu ağzıma girecekmiş gibi, zamanla indi ve şeklini aldı :)
dikişlerimde açılma olmadı fakat lolipop yöntemiyle yapıldığı için alt kısımda çok fazla büzüşme oldu (doktor hatasından) 2. kez ameliyat olmak zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…