- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #34.161
Ben :)Arkadaslar mustafa keskine ameliyat olan veya bilen varmi bilgi verirseniz cok sevinirim.
Aaaa cok sevindim memnun kaldinmi ne zaman olmustun.Ben :)
Ben marasta olucam canimAyy benim surec degismez insallah dr um degisti bakalim sen nerede olacaktin
Süper hayırlısıyla da iyilerlesin insallahMerhaba kızlar saat 10 da ameliyatımı.oldum çok şükür önce doktor çizim yaptı.sonra aldılar ameliyathaneye narkoz falan verirken çalışanlar Cok ilgiliydi konuşurken uyumuşum 12 30 kendime geldim 12 de bitmiş odaya çıkardılar Agrim var ama aman aman değil ilaçlarla geçiriyorlar zaten baş donmesi. Oldu ayağa kalktım hemşire yardımıyla 80 b cup.istedim istediğim.olmus yatınca yok gibi:)kalkınca anladim ki istediğim gibi olmuş hocama çok.tesekkur ederim çok mutluyum drenlerim var onlarda yarın alınacak galiba
İyidir mustafa hoca, sakin titiz anlayışlı diyebilirim. Ama benim istediğim kadar küçülmedi gibi o da meme ucunu kaybedebilirdik dedi. Yani genel olarak memnunum. Sen kaç bedensin kac beden olmak istiyorsun?
İstediklerini güzelce anlat sorun yaşayacağını sanmam canım
Ben 85 e yim benim dr da olcune gore tahminim c yapcam demisti ben b istiyorum dedigimde. Mustafa beye israrci olayimmi b konusunda sence.ne kadar odemistin sen. Ben diger hastanede kapora yatirdigim icin ve fiyati anlastigimiz icin ayni fiyattan olacak guya insallah ekstra bir sey cikarmazlar bu hastanede.İyidir mustafa hoca, sakin titiz anlayışlı diyebilirim. Ama benim istediğim kadar küçülmedi gibi o da meme ucunu kaybedebilirdik dedi. Yani genel olarak memnunum. Sen kaç bedensin kac beden olmak istiyorsun?
İstediklerini güzelce anlat sorun yaşayacağını sanmam canım
Yaa nw kadara anlaştın diğer hastanede peki? Ben 9000 ödedim. Bence b cup istiyorsan ısrarcı ol tabi ama boyun ve kilon nasıl? Ben 64 kiloyum vücuduma göre çok ideal göğüsler ama bence bir tık daha kücülebilrdi tabiBen 85 e yim benim dr da olcune gore tahminim c yapcam demisti ben b istiyorum dedigimde. Mustafa beye israrci olayimmi b konusunda sence.ne kadar odemistin sen. Ben diger hastanede kapora yatirdigim icin ve fiyati anlastigimiz icin ayni fiyattan olacak guya insallah ekstra bir sey cikarmazlar bu hastanede.
7.000 e anlasmistim korsede icinde.anastezi tetkiklerim yapildi ultrasonla mamagrafiyi cmt cektirip gosterecektim onlar dahil degildi fiyata. 76 kg 1 64 boyundayim. Canim beni izlermisin senin resimlerine bakabilirmiyim. Senin gecmis yazilarina baktimda dr cok memnun kalmamissin gibi geldi yaa. Birde diren takmiyormu icerdeki kanin temizlenmesi lazim aslinda.ay bilemedim simdi kararsiz kaldim. Tam karar vermisken nerden cikti bu yaa adam birden ayrilmis hastanedenYaa nw kadara anlaştın diğer hastanede peki? Ben 9000 ödedim. Bence b cup istiyorsan ısrarcı ol tabi ama boyun ve kilon nasıl? Ben 64 kiloyum vücuduma göre çok ideal göğüsler ama bence bir tık daha kücülebilrdi tabi
Yeni üye oldum. Beni de izler misinizBeni de izlermisiniz.
Seam canım birkaç doktora baktım ultrason çektirip bezmalemde mustafa hocaya olucam sanırım@sacaklipasakli Siz ne yaptınız? En son doktorla görüşmüştünüz sonra site değişti koptum. Umarım istediğin gibi bir doktor bulmuşsundur
Evet. Bahsettiğiniz doktorMerhaba Arkadaslar
Benim dr um hastaneden ayrilmis beni aradilar kosuyolu medipolde prof dr mustafa keskin yapacak ameliyatinizi kabul ediyormusunuz dediler bende tm ama gorusmem lazim dedim randevu ayarlayacaklar simdi. Biĺen varmi mustafa beyi.kendimide ayarlamis hazir hissediyodum. Insallah gun atmazlar hemen gorusurum drla
Ankarada kime oldunuz.Valla biz yaptirdik bomba gibi memelerimiz oldu pek mutluyuz gidip gidip aynada kendimize bakiyoruz ..aklimiza geldikce acip acip sutyenin ustunden top top goruntusune gulumsuyoruz. arada kiyafetlerimizi deneyip farki gorup mutlu oluyoruz.fıstık gibi taş gibi hatunlar olduk :) degil mi kızlarr :) daha nasil heveslendireyim seni :) buyuk meme saglik siikintisi bir yana insani yaşli ve kırsal gosteriyor.anaç, verimli bol süt veren doğurgan anadolu kadıni :) imajin bile degisecek .. savaşa gitmiyosun ki artik nedir bukadar korkmak herkes bir.parca korkuyor elbette ama seninki makul degil.Ankarada olsan tutar kendim gotururdum seni doktora :) oyalama bizi kaldir poponu pazartesi git gününu al butun forum seni bekliyor be :) dert oldun bize :)
Canım hepsi üç aşağı beş yukarı aynı, görüşür içine sinnezse olmazsın. Diren takmadı ama sol göğsümün koltk altına doğru morarma oldu bir haftaya geçti, sağda olmadı bile. Diren o zaman takmadı diye tedirgin oldum bende tabi forumda yazdım. Ama şimdi iyiki takmamış , takması gerekirse takardı zaten diye düşünüyorum. Bir de hastaneden memnun kalmadım onun sebebini de yazmıştm odaya getirip bıraktılar eşimi aramadılar. Hemşirenin araması gerekirdi ama gidipte onu şikayet etmedim nedense. Hastane onun dışında normal ortalama bir özel hastane, temiz odada gereken herşey var onlarda bi sorun yok. Tekrar ediyorum mustafa bey ilgili bir dr. İstediğnde ulaşabiliyorsun.7.000 e anlasmistim korsede icinde.anastezi tetkiklerim yapildi ultrasonla mamagrafiyi cmt cektirip gosterecektim onlar dahil degildi fiyata. 76 kg 1 64 boyundayim. Canim beni izlermisin senin resimlerine bakabilirmiyim. Senin gecmis yazilarina baktimda dr cok memnun kalmamissin gibi geldi yaa. Birde diren takmiyormu icerdeki kanin temizlenmesi lazim aslinda.ay bilemedim simdi kararsiz kaldim. Tam karar vermisken nerden cikti bu yaa adam birden ayrilmis hastaneden
Kızlar sesiniz çıkmıyor yeşimin ameliyatı nasıl geçti fotolarına baktınızmı, sonuçtan memnunmu?Seam canım birkaç doktora baktım ultrason çektirip bezmalemde mustafa hocaya olucam sanırım
merhaba :) büyüklüğü 3-4 ayda anca oturdu diyebilirim. ilk başta göğsüm çok yukarda duruyordu ağzıma girecekmiş gibi, zamanla indi ve şeklini aldı :)Evet var :)
1- Büyüklük kaçıncı ayda oturuyor yani ödem ne zaman bitiyor?
2- Dikişlerde açılma olmuşmuydu sizin ne kadar sürede geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?