- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #34.141
Canım bir hafta kaldı haftaya salı insallah
Çok teşekkür ederim canimİyi şanslar canım
Dualarım seninle canim hayırlısıyla gir cık insallah.acil sifalar dilerim. Kendini iyi hissettiginde yazarsan cok sevinirim. 25 martta da ben olacagım cok heyecanliyim. Bu arada srnin ameliyat nerede olacak dr kimKızlar yarın saat 10 da ameliyata giriyorum dua edin bana da ınsallah Iyi gecer
Cook sevindim iyilestigine o kadarcık da olur iste sen erkenden ayaklandinOo bir hafta hm az kaldı :) o da geçecek hızla merqk etme.
Valla benim sol göğsümün altında birleşim yerinde dikiş açılması gibi bişey oldu doktora göründüm cumartesi, derin değil bekliyoruz böyle şeyler falan dedi, bant yapıştrdı oraya. Bende hiç oralı olmuyorum kafamı takmıyorum çünkü o nokta dışında heryer iyileşti izlerim belli belirsiz durumda , kremime devam ediyorum.
Ufak tefek sıkıntılar olsa da en zor kısmını atlatmanın mutluluğunu sen de yaşayacaksın umuyorumki
Hadi Rabbim yardımsın olsun bol şans çıkınca yazarsan çok sevinirizKızlar yarın saat 10 da ameliyata giriyorum dua edin bana da ınsallah Iyi gecer
Ben de senden bir gün sonra iyileşme sürecinde kıyaslama iyi olurDualarım seninle canim hayırlısıyla gir cık insallah.acil sifalar dilerim. Kendini iyi hissettiginde yazarsan cok sevinirim. 25 martta da ben olacagım cok heyecanliyim. Bu arada srnin ameliyat nerede olacak dr kim
Bakırköy acıbadem hastahanesi abdullah bey canımDualarım seninle canim hayırlısıyla gir cık insallah.acil sifalar dilerim. Kendini iyi hissettiginde yazarsan cok sevinirim. 25 martta da ben olacagım cok heyecanliyim. Bu arada srnin ameliyat nerede olacak dr kim
Umarım iyisindirKızlar yarın saat 10 da ameliyata giriyorum dua edin bana da ınsallah Iyi gecer
Ben de merak ediyorumUmarım iyisindir
Evet var :)Arkadaşlar ben 2 yıl önce ameliyat oldum sorularınız varsa cevaplayabilirim seve seve
Ende merak ettimBen de merak ediyorum
Ayy benim surec degismez insallah dr um degisti bakalim sen nerede olacaktinBen de senden bir gün sonra iyileşme sürecinde kıyaslama iyi olurçok sevindim o yuzden çok yakın birinin olmasına
Gecmis olsun canim. Acil sifalarin olsun. Iyi oldukca Surecin devaminida yazarsan sevinirim. Bizede tecrube olmus olur.Merhaba kızlar saat 10 da ameliyatımı.oldum çok şükür önce doktor çizim yaptı.sonra aldılar ameliyathaneye narkoz falan verirken çalışanlar Cok ilgiliydi konuşurken uyumuşum 12 30 kendime geldim 12 de bitmiş odaya çıkardılar Agrim var ama aman aman değil ilaçlarla geçiriyorlar zaten baş donmesi. Oldu ayağa kalktım hemşire yardımıyla 80 b cup.istedim istediğim.olmus yatınca yok gibi:)kalkınca anladim ki istediğim gibi olmuş hocama çok.tesekkur ederim çok mutluyum drenlerim var onlarda yarın alınacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?