- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #34.121
Iyiyim canim tesekkur ederim calisiyorum mesajlarim acilmiyor sadece basligini gorebiliyorum suan bi gelisme yok ⚘Yazdım canım nasılsın ?
Son durumun nedir haberleşemiyoruz bir gelişme var mı merak ediyorum dedim
Iyiyim canim tesekkur ederim calisiyorum mesajlarim acilmiyor sadece basligini gorebiliyorum suan bi gelisme yok ⚘Yazdım canım nasılsın ?
Son durumun nedir haberleşemiyoruz bir gelişme var mı merak ediyorum dedim
Aa işe girdin o zaman çalılıyorum dediğne göre? Hayırlı olsun.Evrimcim nasilsin canim sen mesaj attinmi bana yaa ne foruma giriliyo ne mesajlara ne resimlere bakilabiliyo sayfalar acayip agir sizlerdede boylemi offf
I
Iyiyim canim tesekkur ederim calisiyorum mesajlarim acilmiyor sadece basligini gorebiliyorum suan bi gelisme yok ⚘
Merhaba daha dun gibi ne cabuk 10 ay oldu :) merak ediyorum suanki halini .. eskiye gore baya kuculmustu ..Kızlar uzun bir aradan sonra Merhaba,
Görmeyeli forumun yapısı değişmiş, fotolar sırra kadem basmış, yeni yeni memelere kavuşulmuş... :)
Benim 8 Martta 10 ayım oldu. Artık tamamen oturdu. Daha değişmez.. Evet maalsef ben de B beden değilim.. Yani aslında B çıkıyor ölçümlerde. Fakat yine benim yapımla alakalı (fazla yumuşak bir meme yapım var.. vıcık vıcık) B beden zorluyor.. Fakat elimde H&M marka 85C beden sutyen var.. Onu kullanıyorum şimdilik, bedenime tam ama meme kısmında boşlukları mevcut.. (bu sutyeni yeni evliyken almıştım. Sanıyorum ki o zaman C giyiyorum. Yanlardan ayrı üstten ayrı taşardı. Alt kısmı da bedenime hiç oturmazdı çünkü alttan da fırlıyorlardı.. hahahaha.. Kabul etmiyordum o zaman aşırı büyük olduklarını. Dolgunlar işte yyaaa falan diyordum. Çocuktan sonra gördüm tabi gerçekleri. Hem de en acı şekilde) Yani aslında büyük B ya da küçük C oldum diyebiliriz..
Ameliyathanede çizimim yapılırken "biraz kalçalısın, boyun da pek yok çok küçük olurlarsa armut tipi vücudun olur, çok iyi durmaz" demişti kenardaki hemşire.. Doktorum da "ben en uygununu yapıcam, bil yani" demişti. Çok şikayetçi olduğum söylenemez. Eski fotolarımı bilenler hatırlarsa zaten oldukça fark var.. Yani rahatlık, görünüş, hayat kalitesi vs süper.. Ama gözüm alıştı. artık "çok da küçük olmadılar sanki yaaa" derken buluyorum kendimi.. Ama bu bi travma sanki. Yani hep büyük memeliydim ya, yine bana büyük geliyor gibi. Yoksa aslında tam ideal denen ölçüde.. 94cm şu an. Bedenim 82cm. Teoride B cup.
Kış mevsiminden midir nedir zaten vermek istediğim kiloları verememişim gibi 2kg daha aldım. Belki şöyle bir 7-8kg versem sırtım da inceleceği için B cup olabilirim gibime geliyor.
Neyse çok konuştum yine..
Herkese sevgiler...
Forum eskiye dönüp fotolara kavuştuğumuzda güncelleme yaparım. Hatta 9.aydan fotolarım var ama koyamıyorum tabi ki. (hatırlayan olursa kenardaki kulakçıklar için lokal anestezi ile düzeltme yapılmıştı bana.. o halini koyacaktım.. Nasip değilmiş..)
Merhaba, memenin şeklini alması zaman alıyor tabi ama ölçü öyle düşündüğünüz gibi aşırı fark etmiyor. Sporcu sütyeni rahatlıkla işinizi görür, beden sorunu yaşamazsınız.Merhaba arkadaşlar yorumlar 'dan kafama takılan birşeyler var salı günü ameliyatın vear Cunku doktorum 3 4 günde düzelirsin dedi ve iki hafta sonra sporcu sutyen takabilirsin dedi yorumlarda bir iki ay için de göğüs şekil alıyor şişlikler çok oluyor hiç küçülmüş gibi değil ilk zamanlar dedi bu olay beni korkutuyor Cunku 25 nde iş başı yapmam lazım tecrübeli arkadaslarim bana bi yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim..Peki şunu anlamak istiyorum kusura bakmayın tekrar tekrar Soruyorum sırttan ölçünce 100 cıktı şimdi 80 b cup olacak Bayagi fark edecek dimi küçük gözükecek herşey korkuyorum o şişlikler inmeyecek diyeMerhaba, memenin şeklini alması zaman alıyor tabi ama ölçü öyle düşündüğünüz gibi aşırı fark etmiyor. Sporcu sütyeni rahatlıkla işinizi görür, beden sorunu yaşamazsınız.
80 b yaklaşık 90 cm ye denk geliyor, şişliğinizle birlikte bu belki 93 cm olur , üç ay içinde de istediğiniz ölçüye ulaşırsınız endişelenmeyin . Şu an ben de 80 b olcudeyim tam 90 cmTeşekkür ederim..Peki şunu anlamak istiyorum kusura bakmayın tekrar tekrar Soruyorum sırttan ölçünce 100 cıktı şimdi 80 b cup olacak Bayagi fark edecek dimi küçük gözükecek herşey korkuyorum o şişlikler inmeyecek diye
Çok teşekkür ederim iyileşme süresi ne kadar oldu peki 19 mart ameliyat 25 Mart iş başı yapmam.lazim toparlanabilirmiyim acaba80 b yaklaşık 90 cm ye denk geliyor, şişliğinizle birlikte bu belki 93 cm olur , üç ay içinde de istediğiniz ölçüye ulaşırsınız endişelenmeyin . Şu an ben de 80 b olcudeyim tam 90 cm
Kişiden kişiye değişiyor genellikle o konu. Acı -ağrı eşiğinize göre değişir bunun cevabı. Eğer uzun süre ayakta kalmanızı gerektirecek bir durum yoksa ya da kollarınızı fazla hareket ettirmeyecekseniz izin süreniz yeterli. Benim iki haftayı bulmuştu rahat hareket süremÇok teşekkür ederim iyileşme süresi ne kadar oldu peki 19 mart ameliyat 25 Mart iş başı yapmam.lazim toparlanabilirmiyim acaba
Anladım...teşekkür ederim hayırlısı diyelim artik yaşayıp göreceğiz zamanlaKişiden kişiye değişiyor genellikle o konu. Acı -ağrı eşiğinize göre değişir bunun cevabı. Eğer uzun süre ayakta kalmanızı gerektirecek bir durum yoksa ya da kollarınızı fazla hareket ettirmeyecekseniz izin süreniz yeterli. Benim iki haftayı bulmuştu rahat hareket sürem
Süre yeterli olacaktır zor bir ameliyat değil. Büyüklük kücüklük meselesinde de doktorların elleriden geleni yaptıklarını düşünüyorum he biz nemnun kalıyor muyuz o biraz zor, kusursuz olsun istiyoruz sanırım :) oysho nun b cupu olmadı bana ama pentininki oldu. Aslında çok takılmamak lazım (ama işte insan dayanamıyor bazen:) ) çünkü sonuç eskiye nazaran süper oluyor inanın bana, şindiden bol şansAnladım...teşekkür ederim hayırlısı diyelim artik yaşayıp göreceğiz zamanla
Rica ederim, kolayliklar diliyorum şimdidenAnladım...teşekkür ederim hayırlısı diyelim artik yaşayıp göreceğiz zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?