Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ozelmiydi devletmi fiyat neydi bilgilendirebilrimisiniz

Nedemek kac kilo memen var oyle olmaz boyle olur burda ne memeleri nasil harika bi hale getirildigini gorduk aleni seni basindan savmış sen hic para vermedenmi olmak istiyosun yoksa bi miktar verebilirmisin sigortan varmi

Can sıkıcı olmus senin icin ama uzulme ben gatadan aliyordum en son heyet raporunu tamamlamadan bıraktım..oraya da bir bak bence.. son 5 yilda bu kilolara ciktim ben ve bu lafları plastik cerrahi dahil tüm kliniklerden duydum. Ki bilirsin belki ameliyat olmadan onceki son gunler surekli gobegim cikicak sirf gobek gibi gezicem ortalıkta diyordum.. su an aynaya bakip bakip ben resmen minikmisim diyorum evet gobegim var ama bunalima sokacak cinsten degil. Bu arada ameliyattan sonra 4 kilo daha vermisim.. sarkmayida göze aldim. 37den sonra 2 cm sarkma beni öldürmez herhalde..

Tatlım seni başından atmış net ben o doktoru araştırdım olumlu yorumlar yok hakkında 5.000 bin verip ne olacağını bilmediğin bir ameliyat olmaktansa özelde olman daha mantıkli meme küçültme ameliyatının kiloyla hiçbir alakası yokkk bunu söyleyen dr baştan savıyodur bukadar bence sen şefkini hiç kırma ve bu ameliyatı ol

Gayr filinte bende baktim ancak yara tedavilerine bakiyor yaziyor mars de
Nedemek kac kilo memen var oyle olmaz boyle olur burda ne memeleri nasil harika bi hale getirildigini gorduk aleni seni basindan savmış sen hic para vermedenmi olmak istiyosun yoksa bi miktar verebilirmisin sigortan varmi
Seracılık birşeyin ücretsiz varken para verip olmak çok akıl karı gelmiyor bana benimki tam heyeti ilmi karşılarmış dedi he şu da varki çok fazla yüksek meblağlar acilamiyorim en fazla 4000 5000 e kadar çıkabiliriz ama benim anladığım kadarıyla artık devletteki doktorların devlette yapmak işlerine gelmiyor ve direknozelde yapma telkininde bulunuyorlar ki bugünde hocanın yapmak istediği biraz oydu be im sorularımdan fırsat bulup konuya giremedi bende önceliğin devlet karsilarsa öyle olmak yoksa isterim dedim yani işin özü son olarak kartala gidicem alacagim cevaba göre ve arkadaşların memnuniyetine göre ya mustafa ünal ayda ozan arslan diye dusunuyorum

Bakirkoy devlete gitsene cok cüzzi bi rakam aliyolar ve gercekten guzel iscilik ilgi alaka ..

Evet canı. Aynı fikirdeyim kesinlikle katiliyorum

Valla kızlar aynen dediğiniz gibi beni yildiramayacaklar ne yapıp edip bu ameliyat için kendime uygun bir uzanan kavusacgim sonunda diyorum

Valla artık son olarak birde kartal araştırmaya bakıp ondan sonra netletircegim çünkü gittiğim her doktora ayrı muayene ücreti veriyorum boş dönüyorum kartal son devlet olarak sonrasında ya pazarlıkla ozan bey ayda mustafa ünal öyle dusunmekteyim

Sagol tesekkur ederim desteğin icin

Bakirkoy devlete gitsene cok cüzzi bi rakam aliyolar ve gercekten guzel iscilik ilgi alaka ..
Ya gitmek sorun değilde her gittiğim doktora ayrı muayene ücreti veriyorum ssk yok her muayene 50 tl bu sebeple anadoluyakasi olmasın isine geliyor mesela bugün çocukları okula yollayamadim yanımda götürdüm 11;40 daki randevu için evden 7 de çıktım bunlarda hep külfet çocukları karşılayacak okula birakacak kimse olmayınca yanimdaydilar

Devlet gss ,, demi yok sende cocuklarda oyle hmmm Allah yardimcin olsun canim

Hey kizlar hele bir baki az önce instadan mustafa ünal dan mesaj gelmiş 5000 tl demiş ya bana e 4000 e yapan adam 5000 olmuş bizim bu kadınlar kulübü ha bu doktorların az buçuk poposunumu kaldırıyor ne bakiyorlaki talep var hoop fiyat arttırımı valla bende cevap yazdım hocam yakın zamanda tanıdığım bir ni 4000 tl ye yapacaksınız bana nasıl yardımcı olursunuz diye bakıyorum artık cevap bekliyorum ne zamana donecek

Devlet gss ,, demi yok sende cocuklarda oyle hmmm Allah yardimcin olsun canim
Serabim aslında ssk yok ancak öyle aman aman deli gibi bir yokluk değil benimki özel sigortamiz var ancak police birçok bolumu kapsamıyor plastik cerrahisi asla karşılamıyor yoksa normal biranslarda devlette gittiğimde yine ücret ödeyip daha sonra faturalandirip sigortadan muayene ücretini alabiliyiyorum ama psikiyatri ve plastik cerrah gibi branşlarda ödemiyor police karşılamıyor yani benim devlette tek tek görüş almam için her doktora ayrı muayene ücreti ödemem anlamına geliyor mesela heyetede girsem öyle her branşta ayrı ucretlenirdemesi yapılıp o raporu dahi ücretle alacağım anlamına geliyor yoksa hiç sigortam olmasaydı senin dedigin gss yi yaptırırım ancak onda da kendini bir kere kayıt altına aldinmi ve ödemeyi yapmadiginda her ay devlet seni borclandiriyor çünkü başıma geldi bir donem psikiyatri tedavusi girmem gerekti muayene ve ilaçları çok pahalıydı o zamanlar gss yaptırdım ve biz hastaneye gitmeyi bırakınca ödeme yapmadım haliyle ve eve bir gün toplu borc kağıdı geldi onu ödemeden sistemden cikamadik

Pazarlıkla 4 e iner belki o kişiyede önce 5 diyip pazarlıkla 4 te anlaştılar

Bende kartalda olacaktım iste Murat hocanin doneminde. Plastik cerrahi ekibi cok iyi diye duymustum. Bu arada cerrahpasada olan tanidiklarim da var gayet memnunlar illa devlet diyorsan bir de oraya bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…