Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canım be bana soylenen fiyatı soyledim aksi bişey soylemedim

üzüldüğünü yazmıssın ama ben seninle alakalı yada doktorla alakalı tekrar soyluyorum kötü bişey demedim ama devlet hastanesinde olupta çok yüksek fiyat veren doktorlar var ben ameliyat olmak istediğim doktorlarla görüşüyorum senin doktorunda onlardan biri ama keşke özelde de olsa birazdaha uygun fiyat verselerde isteyen herkes istediği doktora yaptırabilse sonucta mecburiyetten yaptırıyoruz

Aman kızlar doktor yüzünden sakın tartışmayın veya herhangi bir konuda çünkü burada söylemek istediklerimizi tam ifade edemiyoruz, emoji bile yok :)

Evet biraz uygun olsa herkez mutlu olsa kesinlikle mecburiyet ..

Bu kadar bilincliyken bu korkunun sebebi ne peki tam olarak hic konusmadiniz mi psikologunla ?? Belki cok eskilerde bahsetmissindir ben kacirdim sanirim.. ben yalnizca anestezi korkusu diye biliyorum..

Üzüldüğüm konu doktorun gecen hafta 7000 deyip bu hafta 12000 demis gibi anlasilmasiydi senin rakami soylemen degil.. dogal olarak bu da bizden sonra burayi okuyacak insanlarin durumu yanlis anlayip önyargı olusturmasina sebep olur ki asla boyle bisey istemem.. bende hikayeyi yeniden anlattim sadece herkes bilsin diye. Sorun yok yani canim.. Murat bey cok samimi icten bir doktor hala gidip görüşüp durumunu anlatabilirsin. Eminim ki fiyat konusunda yardimci olacaktir.. gerekirse adimi da verebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…