- 20 Mart 2013
- 570
- 344
- 323
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #33.441
Valla ararim:) kendim olamiyorum ama ameliyat olanlardan sorumluyum .. insallahhh cok iyi bir sekilde gecicek dualarim seninle unutma beni :) optum hemen sabah olsun..
:))) burdan daha fazlasimi olur canim bigün hasetimden catlicam guzel memeleri gore gore :) ama akillanmiyorumkisenin dürtülmen lazım sürekli :)))
Psikologum var :)O zamn önce bi psıkologla görüş belkide iyi gelir canim.
Gercekten icine boylemi doguyo yoksa moralmi veriyosun yaaa utanma sen iyi olda biz senin neler cektigini anliyamadikki bitanemYaaa cok tatlısın sen serapcok utaniyorum su ameliyattan sonra yazma konusu acilinca :)) sende bu yil olacaksin bak görürsün
Buda bi bakış açısı ama ozaman niye hep bakip bakip karar veriyoruz resimlere soylemlere bakip canim
Gercekten icine boylemi doguyo yoksa moralmi veriyosun yaaa utanma sen iyi olda biz senin neler cektigini anliyamadikki bitanemhee bende olunca sen ziyarete gelirsin belki :)
Benim her gorustugum doktora soyledigim gercekten ennn kucugunu yap baska bisey istemiyorum :) burdada hep resimlere baktikca hep en kucukler hosuma gidiyo benimde boyle olsa keske diyorum ennn kucuk bugune kadar gordugum L LeylaBilgin kulaklar cinlasin leylacimin optumResimlere bakarak doktorun isciligine karar veriyoruz aslinda.. ben hiç bir resme bakip bana bunu yap demedim. Yada bir doktor sana bunu yapicam demedi. Onlar sadece veri doktor hakkinda fikir edinmemiz icin.. muayenenin amacida bu aslinda biz verilere bakarak doktor hakkinda karar verirken o bize bakarak olmasi gereken neyse onu kafasinda olusturur ve bize anlatır . Muhammed hocada da murat hocada da yasadim ben bunu ben böyle olsun dedikce onlar hayir sana bu yakisir olmasi gereken de bu dediler.
Ayyy dünyanın enn mutlu insani olurdum.. Allah bana yaşatsin insallahhh yaa bunlarla yaşlanmak istemiyorum .. yanılmaaaa nolurrrYaa gelmez miyim sen yeter ki ol .. hayir gercekten böyle hissediyorum. Bak görürsün yanilmayacagim..
Iyi hadi bakalım 1 marta bisey kalmadı sen ol da bi memniyetine göre bizde Arkandan gelelim olmazsaCanim ben instagramdan hic iletisime gecmedim.. direk hastaneden kendisine randevu aldim..
Bak serapcim verecegin en kötü karar bile kararsizliktan iyidir der ve seni yine gel ol demeye davet ederimBenim sorunum doktorlarla degilki beynimle :) kendimle alakali kuzum ...
Gel hadi bilgehan beraber gidelim diyorum zaten o gün kardeşime randevu aldı iki kişi peşpeşe gireceğiz sende arkadaşım gibi aradan kayanarsinAyyy dünyanın enn mutlu insani olurdum.. Allah bana yaşatsin insallahhh yaa bunlarla yaşlanmak istemiyorum .. yanılmaaaa nolurrr
Tesekkur ederim hemde cokkk beni yaninda istedigin yardimci olmak istedigin samimi gordugun icin ama cokkk herseyden cok istememe ragmen gitmiyo ayaklarim cokkk gittim sonunu getiremedim son saniyede bile kactimGel hadi bilgehan beraber gidelim diyorum zaten o gün kardeşime randevu aldı iki kişi peşpeşe gireceğiz sende arkadaşım gibi aradan kayanarsin
Okadar bikmama aglamama uzulmeme utanmama kirilmama bikmama ozguvenimi kaybetmeme ragmen gitmiyo ayaklarim düşün tek olmasını istedigim sey hayatda bu ameliyatBak serapcim verecegin en kötü karar bile kararsizliktan iyidir der ve seni yine gel ol demeye davet ederim
Benim her gorustugum doktora soyledigim gercekten ennn kucugunu yap baska bisey istemiyorum :) burdada hep resimlere baktikca hep en kucukler hosuma gidiyo benimde boyle olsa keske diyorum ennn kucuk bugune kadar gordugum L LeylaBilgin kulaklar cinlasin leylacimin optum
Ayyy dünyanın enn mutlu insani olurdum.. Allah bana yaşatsin insallahhh yaa bunlarla yaşlanmak istemiyorum .. yanılmaaaa nolurrr
Okadar bikmama aglamama uzulmeme utanmama kirilmama bikmama ozguvenimi kaybetmeme ragmen gitmiyo ayaklarim düşün tek olmasını istedigim sey hayatda bu ameliyat
Ben 2013 den beri psikologa gidiyorum kardesimin durumu cikinca bu surecte biraktim vakit hic bulamadim yakin zamanda bi seans yapicam bu konuyla ilgili bakiyim nedicekEvet bende baktim simdi harikalar gercekten.. oturdukca da daha da guzel olmuslar.
Yanilmam görürsün.. bu arada bu konuyla ilgili psikologa gittin mi hic ? Ben en son yine bahanelerle ameliyati erteleyince hastaligim icinde takipli oldugum ama vir kere bile gitmediğim psikiyatri bolumune gittim.. cok yararı oldu gercekten.. denesen mi acaba ?
Okadar Herseyin bilincindeyim ve arastirmaciyimki adim adim herseyi oncesi sonrasi biliyorum yasayacam sevinc ve hayatimda kendim icin harika bisey yapmis olucam sonraki hayatim inanilmaz degisicek bu benim icin buyuk bi adimda olucak ayni zamanda ben aynada kendime baktikca heran kiziyorumki aglama krizlerimi hic demiyorum bile neden yapamiyorum diyeOlduktan sonrada o kadar kizacaksin ki kendine bunca yil erteledigin icin.. ayna karsilarinda bakmalara doyamayacaksin.. tecrubeyle sabit
Benide izlermisinizleme isteyen bütün arkadasları takipe aldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?