Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Yaaa cok tatlısın sen serap cok utaniyorum su ameliyattan sonra yazma konusu acilinca :)) sende bu yil olacaksin bak görürsün
Gercekten icine boylemi doguyo yoksa moralmi veriyosun yaaa utanma sen iyi olda biz senin neler cektigini anliyamadikki bitanem hee bende olunca sen ziyarete gelirsin belki :)

Buda bi bakış açısı ama ozaman niye hep bakip bakip karar veriyoruz resimlere soylemlere bakip canim

Resimlere bakarak doktorun isciligine karar veriyoruz aslinda.. ben hiç bir resme bakip bana bunu yap demedim. Yada bir doktor sana bunu yapicam demedi. Onlar sadece veri doktor hakkinda fikir edinmemiz icin.. muayenenin amacida bu aslinda biz verilere bakarak doktor hakkinda karar verirken o bize bakarak olmasi gereken neyse onu kafasinda olusturur ve bize anlatır . Muhammed hocada da murat hocada da yasadim ben bunu ben böyle olsun dedikce onlar hayir sana bu yakisir olmasi gereken de bu dediler.

Benim her gorustugum doktora soyledigim gercekten ennn kucugunu yap baska bisey istemiyorum :) burdada hep resimlere baktikca hep en kucukler hosuma gidiyo benimde boyle olsa keske diyorum ennn kucuk bugune kadar gordugum L LeylaBilgin kulaklar cinlasin leylacimin optum

Gel hadi bilgehan beraber gidelim diyorum zaten o gün kardeşime randevu aldı iki kişi peşpeşe gireceğiz sende arkadaşım gibi aradan kayanarsin
Tesekkur ederim hemde cokkk beni yaninda istedigin yardimci olmak istedigin samimi gordugun icin ama cokkk herseyden cok istememe ragmen gitmiyo ayaklarim cokkk gittim sonunu getiremedim son saniyede bile kactim belkide ondan ..o an şuan degil galiba ..

Son düzenleme:
Bak serapcim verecegin en kötü karar bile kararsizliktan iyidir der ve seni yine gel ol demeye davet ederim
Okadar bikmama aglamama uzulmeme utanmama kirilmama bikmama ozguvenimi kaybetmeme ragmen gitmiyo ayaklarim düşün tek olmasını istedigim sey hayatda bu ameliyat

Ayyy dünyanın enn mutlu insani olurdum.. Allah bana yaşatsin insallahhh yaa bunlarla yaşlanmak istemiyorum .. yanılmaaaa nolurrr

Evet bende baktim simdi harikalar gercekten.. oturdukca da daha da guzel olmuslar.
Yanilmam görürsün.. bu arada bu konuyla ilgili psikologa gittin mi hic ? Ben en son yine bahanelerle ameliyati erteleyince hastaligim icinde takipli oldugum ama vir kere bile gitmediğim psikiyatri bolumune gittim.. cok yararı oldu gercekten.. denesen mi acaba ?

Okadar bikmama aglamama uzulmeme utanmama kirilmama bikmama ozguvenimi kaybetmeme ragmen gitmiyo ayaklarim düşün tek olmasını istedigim sey hayatda bu ameliyat

Olduktan sonrada o kadar kizacaksin ki kendine bunca yil erteledigin icin.. ayna karsilarinda bakmalara doyamayacaksin.. tecrubeyle sabit

Ben 2013 den beri psikologa gidiyorum kardesimin durumu cikinca bu surecte biraktim vakit hic bulamadim yakin zamanda bi seans yapicam bu konuyla ilgili bakiyim nedicek

Son düzenleme:
Olduktan sonrada o kadar kizacaksin ki kendine bunca yil erteledigin icin.. ayna karsilarinda bakmalara doyamayacaksin.. tecrubeyle sabit
Okadar Herseyin bilincindeyim ve arastirmaciyimki adim adim herseyi oncesi sonrasi biliyorum yasayacam sevinc ve hayatimda kendim icin harika bisey yapmis olucam sonraki hayatim inanilmaz degisicek bu benim icin buyuk bi adimda olucak ayni zamanda ben aynada kendime baktikca heran kiziyorumki aglama krizlerimi hic demiyorum bile neden yapamiyorum diye aslinda bu konu derin ,ama yapilmicak duzelmicek bisey degil canim bi caresi yada cesareti olucak olmali ..

Ben ameliyat olucagim günün gecesi uyuyamazdım sabaha kadar kendimi guzel sutyenler bikiniler elbiseler dekolteli badylerle hayal eder yattigim yerde yorgani tekmelerdim sevincten yataktan kalkar heryere öpücük atardim Allah im nasip ettinyaa diye hiccc kotu bisey dusunmezdim suan sende oylesindir tahmin ediyorum insallah guzel haberlele yazarsin bize bu guzel sonu banada nasip etsin Allah im insallahhh simdi yine yatarken düşündüm durdum ..yazmak geldi icimden dedimya burda ameliyat olucak insan kadar nerdeyse heyecanlaniyorum seviniyorum icime bi sevinc doguyo bu duygularida benim icin sizler yasarsiniz bana sevinirsiniz insallah ayyy aglicam az daha yazarsam dualarim seninle misstk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…