- 20 Mart 2013
- 570
- 344
- 323
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #33.361
teşekkür ederim .2 bucuk ay oldu
Bakabilir mıyımFotograf yükledim arkadaslar
Cumartesi kontrolum var ama her kontrole gidişimde büyük olduklarını söylüyorm o da ödem diyor ahaha:)) kısır döngü. Bu hafta oğlumu kucagıma çok aldım kısa sürelide olsa mecbur kalıyorm bazenGecmis olsun canım. Son fotoğrafında cok küçük duruyorlar aslında.. neden şiştiğini sordun mu peki doktora ?
Cumartesi kontrolum var ama her kontrole gidişimde büyük olduklarını söylüyorm o da ödem diyor ahaha:)) kısır döngü. Bu hafta oğlumu kucagıma çok aldım kısa sürelide olsa mecbur kalıyorm bazenBununla ilgisi var mı bilmiyorm
Fotograf yükledim arkadaslar
İnşallah hersey istediğin gibi olur canımKızlar ben de tahilillerimi yaptırdım.Kan değerim biraz yüksek çıktı sanırım sigara ile alakalı.Akciğer,kalp ve göğüs ultrasonu normal çıktı.Yarın sabah 8 ameliyat olacağım benim için dua eder misiniz ? İyi ki varsınız sayenizde daha rahat gireceğim ameliyata
Beni de izler misin?Fotograf yükledim arkadaslar
Ölçülerini yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam, aradaki fark 10 cm ve bu ölçü gerçekten gayet iyi .Cumartesi kontrolum var ama her kontrole gidişimde büyük olduklarını söylüyorm o da ödem diyor ahaha:)) kısır döngü. Bu hafta oğlumu kucagıma çok aldım kısa sürelide olsa mecbur kalıyorm bazenBununla ilgisi var mı bilmiyorm
Görebilir miyim ben debana 20 gun sonrası için gun verdi amalıyattada 1 gece kaldım hastanede İstanbul bursa seyehat zaten kolay
Murat sarıcı :) asla unutamam bulup aradim seni sordum :) yardimcisi funda hanm hatta :)Benim doktorum canım :)
Masallah dualarim seninle sende girdiginde ameliyathaneye unutma lutfen Allah im serapada nasip et girmeyi de olurmu unutma lutfennn... ve kendini iyi hissttiginde bize yaz merakdan catliyoz sonra burda :) optummm cok guzel olucak cokkkkKızlar ben de tahilillerimi yaptırdım.Kan değerim biraz yüksek çıktı sanırım sigara ile alakalı.Akciğer,kalp ve göğüs ultrasonu normal çıktı.Yarın sabah 8 ameliyat olacağım benim için dua eder misiniz ? İyi ki varsınız sayenizde daha rahat gireceğim ameliyata
Öylemi diyorsun? Ben pek anlamıyorum bir sitede gmrmüştm aradaki fark 11 ise b cup tır yazıyordu. Ya çok yayvanlar öncedende öyleydi kabullenmeye çalışma süreci şuan yaşadıgm sanırım :)Ölçülerini yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam, aradaki fark 10 cm ve bu ölçü gerçekten gayet iyi .
GorebilirmiyimFotograf yükledim arkadaslar
AminnnnnnBenimde bugün 3. Ayım bitti şaka gibi :) Darısı isteyenlere
misstk Sağlıkla geçsin canım simdiden geçmiş olsun
Benide izlermisin ?Bakabilir mıyım
Benide izlermisin ?Fotograf yükledim arkadaslar
Benim aradaki fark 13 cm ve 80 b tam oluyor. O yayvanlik vücut yapımızdan kaynaklanıyor .şu an denedigin sutyenler tam olmayacak zaten . Ben daha yeni kullanmaya başladım mesela b cup sütyeni. Endişelenme daha çok sertler.Öylemi diyorsun? Ben pek anlamıyorum bir sitede gmrmüştm aradaki fark 11 ise b cup tır yazıyordu. Ya çok yayvanlar öncedende öyleydi kabullenmeye çalışma süreci şuan yaşadıgm sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?