- Emoji Skoru
- 32
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #33.141
Ayy inşallah. Bende suan 93 kiloyum. Memeden dolayı üst kısım ıkı kat kilolu duruyor . Yasamıssın biliosun zaten neyseki kurtuldun canım benım :) Yanlız bısey sorcam foto atmıssın sanırım merak ettim nasıl görülüo burdan bilmiyorum pek :/Cok teşekkür ederim darisi basiniza.. aynen tarif ettigin gibi enine boyuna yapiliyim. Dogum yapmadim ama cok yüksek kilolara cikip indim.. 120den 95e dustum ameliyat oldum. Daha fazla dayanamadim.. hos burasi olmasa yine vazgecebilirdim. Suanda da yediklerime cok dikkat ediyorum.. kisa surede sende olur kurtulursun insallah
Tesekkur ederim.. ediyorum
Tamer Taşa git biruni universite hastanesi olabilirYa kızlar herkesin çok güzel olmuş ama bu fiyatlar benim icin çok fazla... 7000’den aza ameliyat olanı bulamadım napıcam ben yaa akıl verin memelerim için 2 ay çalışmam lazım((
Ben de bu ameliyat için 14 kg verdim 82 idim şuan 68 oldum çünkü tek korkum yaptırdıktan sonra tekrar sarkmaMerhaba hos buldum canım Evet haklısın gercekten meme fazlalılığı gercekten fazlasıyla kilolu gösteriyor ancak zayıflamayı istememin nedenı karaciğer enzimlerim yüksek cıktı bi tanıdık doktor zayıfla enzimlerin düşsün bu sekil ameliyata girme dedı.. Hos kiloda veremiyorum ya o ayrı mesele :) olacam inşallah yakın zamanda nakit ve vakıt ayarlayabilirsem.
Maşallah süperr kılo vermıssın yaa helal olsun . Nasıl verdın ve kac ayda canım :) Evet evet kesinlikle ameliyattan sonra zayıflamak sarkmaya sebep olabilir .Ben de bu ameliyat için 14 kg verdim 82 idim şuan 68 oldum çünkü tek korkum yaptırdıktan sonra tekrar sarkma
Maşallah süperr kılo vermıssın yaa helal olsun . Nasıl verdın ve kac ayda canım :) Evet evet kesinlikle ameliyattan sonra zayıflamak sarkmaya sebep olabilir .
Ayy az kalmıs ameliyatınıza . Umarım cokk cokk güzel ve rahat gecer Rabbım yardımcın olsun darısı bizlere ..bende 12 kılo verdım bu sekil koruyamadım gerı aldım maalesef şimdi yıne Basladım bakalım sonu hayrolsun...Bu Perşembe ameliyatım var canım Kasım ayında başladım diyete akşam 5ten sonra ağzıma asla yemek girmedi.Günde 2.5 lt suyu içtim.Ekmek ve tatlıyı bıraktım çok canım isterse bir kare bitter çikolata yedim ilk hafta zorlandım ama şimdi hala devam ediyorum boyum 165 hedefim 58... memeler gittikten sonra da devam edeceğim yaza kadar.
Bu haftada seni beklicez ozaman canim hadi hayirlisi :)Bu Perşembe ameliyatım var canım Kasım ayında başladım diyete akşam 5ten sonra ağzıma asla yemek girmedi.Günde 2.5 lt suyu içtim.Ekmek ve tatlıyı bıraktım çok canım isterse bir kare bitter çikolata yedim ilk hafta zorlandım ama şimdi hala devam ediyorum boyum 165 hedefim 58... memeler gittikten sonra da devam edeceğim yaza kadar.
BenYa kızlar herkesin çok güzel olmuş ama bu fiyatlar benim icin çok fazla... 7000’den aza ameliyat olanı bulamadım napıcam ben yaa akıl verin memelerim için 2 ay çalışmam lazım((
Ayy az kalmıs ameliyatınıza . Umarım cokk cokk güzel ve rahat gecer Rabbım yardımcın olsun darısı bizlere ..bende 12 kılo verdım bu sekil koruyamadım gerı aldım maalesef şimdi yıne Basladım bakalım sonu hayrolsun...
Ay evet kızlar valla hemen aklım başıma gelir gelmez yazmaya çalışacağım detaylı anlatacağım Çarşamba tahliller yapılacak inşallah sıkıntı çıkmazBu haftada seni beklicez ozaman canim hadi hayirlisi :)misstk
Insallah cikmaz heyecanla bekliyecegiz guzel haberlerini bende biraz once göğüs dekolteli kizlari gorunce tv de bende istiyorum artik diye konustum minik meme harikaaa offff biz niye boyle dev memeli olduk yaaa niyeAy evet kızlar valla hemen aklım başıma gelir gelmez yazmaya çalışacağım detaylı anlatacağım Çarşamba tahliller yapılacak inşallah sıkıntı çıkmaz
Görebilir miyimKizlarr ilk fotolar geldi .. onceki halini silmisim hep doktorumdan alip koyucam hafta ici.. bir gogus ucum cok morardi dun gece sicak havlu koydum gecti hemen fotogtaflardaki mor hali.
Kilon ıyı senın sıkıntı yapma ciddi bir daima yapmaz belkide hıc yapmaz . Ya bide vucudun sıkılıgı ile alakalı bence . Spor ile diyet yaparsan sıkı kalır canım. Senınde az kalmıs yaa Allah yardımcın olsunBen
Bende kilo veremeden 1 Martta ameliyat olucam.. 70 kg dayim ameliyattan sonra kilo verince insallah goguslerim sarkmaz... ameliyattan sonra paylasimlarini bekliyoruz canim...
Benide izler misinKizlarr ilk fotolar geldi .. onceki halini silmisim hep doktorumdan alip koyucam hafta ici.. bir gogus ucum cok morardi dun gece sicak havlu koydum gecti hemen fotogtaflardaki mor hali.
Aynı kilodayiz bende yarın ameliyat gününü almaya gidicem bişey çıkmazsa sırada senden sonra ben olucam insKilon ıyı senın sıkıntı yapma ciddi bir daima yapmaz belkide hıc yapmaz . Ya bide vucudun sıkılıgı ile alakalı bence . Spor ile diyet yaparsan sıkı kalır canım. Senınde az kalmıs yaa Allah yardımcın olsun
riseros çok güzel olmuş güle güle kullanın böyle kücük memeler görünce kendim ameliyat olmuş kadar seviniyorum... hangi doktora ve ne kadara oldunuz ameliyatı
Ayy inşallah. Bende suan 93 kiloyum. Memeden dolayı üst kısım ıkı kat kilolu duruyor . Yasamıssın biliosun zaten neyseki kurtuldun canım benım :) Yanlız bısey sorcam foto atmıssın sanırım merak ettim nasıl görülüo burdan bilmiyorum pek :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?