Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ayy inşallah. Bende suan 93 kiloyum. Memeden dolayı üst kısım ıkı kat kilolu duruyor . Yasamıssın biliosun zaten neyseki kurtuldun canım benım :) Yanlız bısey sorcam foto atmıssın sanırım merak ettim nasıl görülüo burdan bilmiyorum pek :/

Ya kızlar herkesin çok güzel olmuş ama bu fiyatlar benim icin çok fazla... 7000’den aza ameliyat olanı bulamadım napıcam ben yaa akıl verin memelerim için 2 ay çalışmam lazım ((
Tamer Taşa git biruni universite hastanesi olabilir

Ben de bu ameliyat için 14 kg verdim 82 idim şuan 68 oldum çünkü tek korkum yaptırdıktan sonra tekrar sarkma

Ben de bu ameliyat için 14 kg verdim 82 idim şuan 68 oldum çünkü tek korkum yaptırdıktan sonra tekrar sarkma
Maşallah süperr kılo vermıssın yaa helal olsun . Nasıl verdın ve kac ayda canım :) Evet evet kesinlikle ameliyattan sonra zayıflamak sarkmaya sebep olabilir .

Maşallah süperr kılo vermıssın yaa helal olsun . Nasıl verdın ve kac ayda canım :) Evet evet kesinlikle ameliyattan sonra zayıflamak sarkmaya sebep olabilir .

Bu Perşembe ameliyatım var canım Kasım ayında başladım diyete akşam 5ten sonra ağzıma asla yemek girmedi.Günde 2.5 lt suyu içtim.Ekmek ve tatlıyı bıraktım çok canım isterse bir kare bitter çikolata yedim ilk hafta zorlandım ama şimdi hala devam ediyorum boyum 165 hedefim 58... memeler gittikten sonra da devam edeceğim yaza kadar.

Ayy az kalmıs ameliyatınıza . Umarım cokk cokk güzel ve rahat gecer Rabbım yardımcın olsun darısı bizlere ..bende 12 kılo verdım bu sekil koruyamadım gerı aldım maalesef şimdi yıne Basladım bakalım sonu hayrolsun...

Bu haftada seni beklicez ozaman canim hadi hayirlisi :) misstk

Ya kızlar herkesin çok güzel olmuş ama bu fiyatlar benim icin çok fazla... 7000’den aza ameliyat olanı bulamadım napıcam ben yaa akıl verin memelerim için 2 ay çalışmam lazım ((
Ben

Bende kilo veremeden 1 Martta ameliyat olucam.. 70 kg dayim ameliyattan sonra kilo verince insallah goguslerim sarkmaz... ameliyattan sonra paylasimlarini bekliyoruz canim...

Ben

Bende kilo veremeden 1 Martta ameliyat olucam.. 70 kg dayim ameliyattan sonra kilo verince insallah goguslerim sarkmaz... ameliyattan sonra paylasimlarini bekliyoruz canim...
:) evet Y ysm001 bezmialem ne güzel fiyat vermiş inanamadım bende,umarım ekstra bişey çıkarmazlar öğren iyice istersen

Ay evet kızlar valla hemen aklım başıma gelir gelmez yazmaya çalışacağım detaylı anlatacağım Çarşamba tahliller yapılacak inşallah sıkıntı çıkmaz
Insallah cikmaz heyecanla bekliyecegiz guzel haberlerini bende biraz once göğüs dekolteli kizlari gorunce tv de bende istiyorum artik diye konustum minik meme harikaaa offff biz niye boyle dev memeli olduk yaaa niye

Ben

Kilon ıyı senın sıkıntı yapma ciddi bir daima yapmaz belkide hıc yapmaz . Ya bide vucudun sıkılıgı ile alakalı bence . Spor ile diyet yaparsan sıkı kalır canım. Senınde az kalmıs yaa Allah yardımcın olsun

Aynı kilodayiz bende yarın ameliyat gününü almaya gidicem bişey çıkmazsa sırada senden sonra ben olucam ins

Ben de şimdiki halini çekip atacaktım ama hakikaten çok çok çirkin görünüyor aynada katlanabiliyorum ama resimde inanın katlanamadım ameliyat sonrası resim atarken atayim bari dedim once ameliyat olmus halim sonra eskisi sitede yok sanırım benim ölçüler kendimi kötü hissettim

riseros çok güzel olmuş güle güle kullanın böyle kücük memeler görünce kendim ameliyat olmuş kadar seviniyorum... hangi doktora ve ne kadara oldunuz ameliyatı

Cok tesekkur ederim darısı sizin basiniza .. olduktan sonrada su sorunu yasayan herkes hemen gitsin olsun istiyorsunuz.. ben Murat Sarıcı'ya oldum ameliyatimi.. hatta ilk devlette olmaya karar verdim ve oyle buldum kendisini.. sansima benim muayene gunumde kendisi hastaneden ayrildi.. ben illede Murat hoca dedim diye arayip cagirdilar geldi sagolsun. O an asla baskasina olmam dedim zaten (hoş yinede ameliyat gunu yaklastikca dehşet paranoyalar yaptim ki orasi tamamen psikolojik) o gun soz verdi bana ayriliyorum ama sana 7000e yapicam diye . Ki devlette de tarihi öne almak icin 3500 gibi bi rakam istiyorlarmis.. 1 yil sonra ozel muayenehanesine gittim tanidi ve verdigi sözüde hatirladi. Git bir görüş istersen güzel bir pazarlikla halledersin diye düşünüyorum.. en azindan ameliyat gününe kadar parca parca odersen senin icin bi kolaylik olabilir.

Edit :)) 1 yil degil 7 ay yalan olmasin :)

Seni izledim canim gorebilirsin fotoğrafları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…