• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba kızlar yeni üyeyim ve aynı mevzudan bende müzdaripim paylaşımlarınızı okuyarak cesaret toplamaya çalışıyorum.. Biraz kilo verdikten sonra bir kac ay içinde kesinlikle ameliyat olmayı düşünüyorum .
Hoşgeldin canım inşallah sende olur kurtulursun o ağılıklardan ;)

Merhaba kızlar yeni üyeyim ve aynı mevzudan bende müzdaripim paylaşımlarınızı okuyarak cesaret toplamaya çalışıyorum.. Biraz kilo verdikten sonra bir kac ay içinde kesinlikle ameliyat olmayı düşünüyorum .
Aramiza hosgeldin canim..

Merhaba hoşgeldin ..kiloya takilma bian önce ol kurtul ,kiloyu dert edenler ameliyat oldukdan sonraa okadarda kilolu degilmisim diyo bu koca memeler bizi sisko ve yaşlı gosteriyoinsallah hepimiz kurtuluruz .:) sevgiler

Ah riseros riseros senden haber aldığımızda çok sevindik ne güzel bak forumda bir kişi daha kurtuldu yükelerinden darısı bizim başımıza bu arada beni de izlermisin?

Cok şükür canım onca agriya ragmen simsisen hissediyorum hafifligini . Sorunsuz iyilesirim umarım .. Insallah en kisa zamanda sizlerde olursunuz. Inan su 4 gundur cekmedigim omuz agrisi herseye deger :))

Merhaba hoşgeldin ..kiloya takilma bian önce ol kurtul ,kiloyu dert edenler ameliyat oldukdan sonraa okadarda kilolu degilmisim diyo bu koca memeler bizi sisko ve yaşlı gosteriyoinsallah hepimiz kurtuluruz .:) sevgiler

K Kahvelikahve oncelikle hosgeldin canim aramiza. Kesinlikle katiliyorum. Surda kiloya en takintili bendim sanırım.. yillarca erteledim bir suru bahaneyle. Bu bahanelerin buyuk kısmı kiloydu.. tabi ki gobek biraz cikiyor ama korktugum kadar degil. Ben sadece gobek olarak kalicam sanıyordum.. Bu sayede o da gider en azindan.

Kizlarr ilk fotolar geldi .. onceki halini silmisim hep doktorumdan alip koyucam hafta ici.. bir gogus ucum cok morardi dun gece sicak havlu koydum gecti hemen fotogtaflardaki mor hali.

Adana da ameliyat olmus ve doktor önerebilecek birileri varmı acaba?
Nisan ayında bende adanada ameliyat olucam canım drum banada 10 kilo fazlan var dedi ama sorun olmaz dedi goguslerimden gobeğemi göremiyorum zaten bi an once hepimiz olur kurtuluruz insallah

Back