- Emoji Skoru
- 210
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #33.101
Amın. Tesekkür ederim Hos buldum :)Aramıza hoşgeldin K Kahvelikahve darısı olmayan hepimizin
Hoşgeldin canım inşallah sende olur kurtulursun o ağılıklardanMerhaba kızlar yeni üyeyim ve aynı mevzudan bende müzdaripim paylaşımlarınızı okuyarak cesaret toplamaya çalışıyorum.. Biraz kilo verdikten sonra bir kac ay içinde kesinlikle ameliyat olmayı düşünüyorum .
Hos buldum canım. Ayy inşallah yaa ciddi anlamda hayatımı zorlaştırıyor artıkHoşgeldin canım inşallah sende olur kurtulursun o ağılıklardan
Aramiza hosgeldin canim..Merhaba kızlar yeni üyeyim ve aynı mevzudan bende müzdaripim paylaşımlarınızı okuyarak cesaret toplamaya çalışıyorum.. Biraz kilo verdikten sonra bir kac ay içinde kesinlikle ameliyat olmayı düşünüyorum .
Merhaba hoşgeldin ..kiloya takilma bian önce ol kurtul ,kiloyu dert edenler ameliyat oldukdan sonraa okadarda kilolu degilmisim diyo bu koca memeler bizi sisko ve yaşlı gosteriyoinsallah hepimiz kurtuluruz .:) sevgilerMerhaba kızlar yeni üyeyim ve aynı mevzudan bende müzdaripim paylaşımlarınızı okuyarak cesaret toplamaya çalışıyorum.. Biraz kilo verdikten sonra bir kac ay içinde kesinlikle ameliyat olmayı düşünüyorum .
Göğüsleriniz çok güzel olmuş bayıldım :) kaça oldunuz ameliyatıAlbüm ekledim arkadaslar :)
İzler misiniz beniKızlar meme de de öncesi sonra si yaptım çok yeni belki Evet ama durmadım daha çok sisler takipcilerim bi bakıverin :) :)
Beni de izler misiniz@Llviatbt seni izledim , simdi gorebilirsin fotolari
Ahriseros senden haber aldığımızda çok sevindik ne güzel bak forumda bir kişi daha kurtuldu yükelerinden darısı bizim başımıza bu arada beni de izlermisin?
Merhaba hoşgeldin ..kiloya takilma bian önce ol kurtul ,kiloyu dert edenler ameliyat oldukdan sonraa okadarda kilolu degilmisim diyo bu koca memeler bizi sisko ve yaşlı gosteriyoinsallah hepimiz kurtuluruz .:) sevgiler
Gorebilirmiyim..Kizlarr ilk fotolar geldi .. onceki halini silmisim hep doktorumdan alip koyucam hafta ici.. bir gogus ucum cok morardi dun gece sicak havlu koydum gecti hemen fotogtaflardaki mor hali.
Nisan ayında bende adanada ameliyat olucam canım drum banada 10 kilo fazlan var dedi ama sorun olmaz dedi goguslerimden gobeğemi göremiyorum zaten bi an once hepimiz olur kurtuluruz insallahAdana da ameliyat olmus ve doktor önerebilecek birileri varmı acaba?
Aminnnn insallahhhhNisan ayında bende adanada ameliyat olucam canım drum banada 10 kilo fazlan var dedi ama sorun olmaz dedi goguslerimden gobeğemi göremiyorum zaten bi an once hepimiz olur kurtuluruz insallah
Gorebilirmiyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?